Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaan çok üstüne gitmeye gelmiyor böyle şeyler. Bu ay biraz fazla şeeettim üstüne düştüm. Ne güzel salmıştım geçen aylarda.
Ben işe girecem beni bu ev maff etti eşimde kızıyor bırak artık ne olursun diyor ama vazgeçersem olmazmış gibi hissiyat oluyor.

Ben de bu ay işe yaramadı ama öbür ay belki
Canım şimdi bizler bir sürü takviye alıyoruz ya her kadında alıyor alıyor tam arı sütü polen bilmem ney kullandım hamileyim ondan önce neler kullanıyor oysaki bir klomenin etkisi bile kolay geçmiyorken

Ben işe girecem beni bu ev maff etti eşimde kızıyor bırak artık ne olursun diyor ama vazgeçersem olmazmış gibi hissiyat oluyor.
Ay benim de bi işin üstüne çılgınca düşersem olur gibi geldiği için hep bunu da öyle sanıyorum. Çok çalışırsam olue givi. Çok okursam çok istersen olacak sanki

Oda ilaç ve çatlatma iğnesinden canım benimde öyle olmuştu insan çok ümitleniyor
Ay bi de hala ateşim yüksek kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ara ara yumurtalıklarım batıyor akıntım var. Gözümün önü kararıyo midem bulanıyor ara ara. Yani hamile değilsem hastayım hamile olmadığıma göre hastayım ama ne hastası belirtiler bari kaybolaydı

Bu kadar belirtiye hamile olmaman çok ilginç kist falan oluşmamış değil mi?

Ay benim de bi işin üstüne çılgınca düşersem olur gibi geldiği için hep bunu da öyle sanıyorum. Çok çalışırsam olue givi. Çok okursam çok istersen olacak sanki
Ben tam bu ay, salayım dedim başka şeyler geldi hiç hesapta olmayan şeyler oluyor bazen bunlara gel takılma neler yaşadım işkence gibiydi. Yinede adetlerim zamanında güzel olsun ya çoçuk da birgün tutar Allah izin verirse oysa ona göre kolay olan şeyi bize zorlaştırmasının inşlh güzel sebebleri vardır

Kızlar bakıyorum da burda hamile kalmayan kalmayacak ne kadar uğurlu geldi
Canım bu benim 4. Topik bunu ben açtım daha önceki topiklerde çok uzun süre hamiş kalmayanlar azdı topiği açan ben 3.yıldır yok en uzun zaman olmayanlar hep burada patlama olacak. Hani çeker olayı varya grubuma çok kaderleri ortak arkadaş çektim çok istiyorum hamiş kalsınlar kendim olmuş kadar mutlu olucam oluyorm da

Ya hepimiz hamile olalım gerçekten böyle yeni hamiş haberleri alınca insan çok mutlu oluyor ister istemez

Canım ben hamile kalan herkese çok seviniyorum ama uzun süre deneyip hamile kalanlara daha çok seviniyorum inşallah seninde güzel haberini alırız

Yusra-61 Merhaba canım nasılsın kullanıcı adımı degistirmistim (Hly5224) bu ay mayıs grubuna katılamadım ancak aklıma bir iki bir sey takılınca arayıp bakıyorum karsıma grup yazısmaları cıkıyor herkes cok pozitif bayıldım Benimde regle 5 yada 6 gün var günleri degerlendirdik kısmet artık herkese bebisli hayırlı bir ay diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…