Bende yarın başlıcam inşallah hepimize vesile olurValla kuzu hem yumurtayı kaliteli hale getiriyor hem rahmi uyhun hale getiriyor demişler. Ondan kullanıyorum
Ben işe girecem beni bu ev maff etti eşimde kızıyor bırak artık ne olursun diyorAmaaan çok üstüne gitmeye gelmiyor böyle şeyler. Bu ay biraz fazla şeeettim üstüne düştüm. Ne güzel salmıştım geçen aylarda.
Canım şimdi bizler bir sürü takviye alıyoruz ya her kadında alıyor alıyor tam arı sütü polen bilmem ney kullandım hamileyim ondan önce neler kullanıyor oysaki bir klomenin etkisi bile kolay geçmiyorkenBen de bu ay işe yaramadı ama öbür ay belki
Oda ilaç ve çatlatma iğnesinden canım benimde öyle olmuştu insan çok ümitleniyorAmaaan çok üstüne gitmeye gelmiyor böyle şeyler. Bu ay biraz fazla şeeettim üstüne düştüm. Ne güzel salmıştım geçen aylarda.
Ay benim de bi işin üstüne çılgınca düşersem olur gibi geldiği için hep bunu da öyle sanıyorum. Çok çalışırsam olue givi. Çok okursam çok istersen olacak sankiBen işe girecem beni bu ev maff etti eşimde kızıyor bırak artık ne olursun diyorama vazgeçersem olmazmış gibi hissiyat oluyor.
Ay bakceeez görcezzz allah bilir ne fayda etcekCanım şimdi bizler bir sürü takviye alıyoruz ya her kadında alıyor alıyor tam arı sütü polen bilmem ney kullandım hamileyim ondan önce neler kullanıyor oysaki bir klomenin etkisi bile kolay geçmiyorken
Ay bi de hala ateşim yüksek kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ara ara yumurtalıklarım batıyor akıntım var. Gözümün önü kararıyo midem bulanıyor ara ara. Yani hamile değilsem hastayımOda ilaç ve çatlatma iğnesinden canım benimde öyle olmuştu insan çok ümitleniyor
Bu kadar belirtiye hamile olmaman çok ilginç kist falan oluşmamış değil mi?Ay bi de hala ateşim yüksek kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ara ara yumurtalıklarım batıyor akıntım var. Gözümün önü kararıyo midem bulanıyor ara ara. Yani hamile değilsem hastayımhamile olmadığıma göre hastayım ama ne hastası belirtiler bari kaybolaydı
Ben tam bu ay, salayım dedim başka şeyler geldi hiç hesapta olmayan şeyler oluyor bazenAy benim de bi işin üstüne çılgınca düşersem olur gibi geldiği için hep bunu da öyle sanıyorum. Çok çalışırsam olue givi. Çok okursam çok istersen olacak sanki
İnşallah canım yaKızlar bakıyorum da burda hamile kalmayan kalmayacak ne kadar uğurlu geldi
Senin regl tarihin ne zaman canımİnşallah canım ya
Canım 6-8 Mayıs arası tam bilemiyorumSenin regl tarihin ne zaman canım
Canım bu benim 4. Topik bunu ben açtım daha önceki topiklerde çok uzun süre hamiş kalmayanlar azdı topiği açan ben 3.yıldır yok en uzun zaman olmayanlar hep burada patlama olacak. Hani çeker olayı varya grubuma çok kaderleri ortak arkadaş çektim çok istiyorum hamiş kalsınlar kendim olmuş kadar mutlu olucam oluyorm daKızlar bakıyorum da burda hamile kalmayan kalmayacak ne kadar uğurlu geldi
Hiç belli olmazCanım 6-8 Mayıs arası tam bilemiyorumama bugün erken gebelik testi negatif çıktı yarın yada öbür gün adet olurum
Ya hepimiz hamile olalım gerçekten böyle yeni hamiş haberleri alınca insan çok mutlu oluyor ister istemezCanım bu benim 4. Topik bunu ben açtım daha önceki topiklerde çok uzun süre hamiş kalmayanlar azdı topiği açan ben 3.yıldır yok en uzun zaman olmayanlar hep burada patlama olacak. Hani çeker olayı varya grubuma çok kaderleri ortak arkadaş çektim çok istiyorum hamiş kalsınlar kendim olmuş kadar mutlu olucam oluyorm da
Canım ben hamile kalan herkese çok seviniyorum ama uzun süre deneyip hamile kalanlara daha çok seviniyorumCanım bu benim 4. Topik bunu ben açtım daha önceki topiklerde çok uzun süre hamiş kalmayanlar azdı topiği açan ben 3.yıldır yok en uzun zaman olmayanlar hep burada patlama olacak. Hani çeker olayı varya grubuma çok kaderleri ortak arkadaş çektim çok istiyorum hamiş kalsınlar kendim olmuş kadar mutlu olucam oluyorm da
Kırmızılar gelmeden ümidimizi kesmiyoruz tabikiHiç belli olmaz
Salı gününe randevu aldım kuzum o gün bakacağız bakalım ne oldu ne bittiBu kadar belirtiye hamile olmaman çok ilginç kist falan oluşmamış değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?