Çok teşekkür ederim destekleriniz için Allah’a teslim ettim dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok şu an bekleyip Rabbimin takdirini göreceğim. Hepinizin de en kısa sürede ve en hayırlı zamanda evladına kavuşacağına inanıyorumAminnn...
Yıldızcım şunu asla unutma canım bize verilen herşey emanet bunu kabul edersen ve içine iyi şeyler aşılamaya çalışorsan sana faydası olur yıpranmazsın.bazen kaderinden kaçamazsın.Allah güzel etsin, kaderimizi güzelleştirsin hamiliğini daim etsin bizleri de hamiş etsin de mutlu olalım inşlh.
Ben burada sevincimi de üzüntümü de yaşamayı sevdim çook isterim hamiş olmak seninle deaynı ay hamile kalsak ne güzel olur yaaa benimde haziran .
Bende bir girdim eve ne zaman çıkıyorum bakalımya herhafta sonu bn de böyle oluyorum
Bilemiyorum belki de benim filmden önce tık günümde olurdum dediğin gibi damlada gelir sonra sökülürdü.Filmden geçikti demek ki bende kist varken bile gününde adetim geliyordu ama kahverengi geliyorduama yine bişeyler geliyordu bu sefer tık yok
İnşallah canımmOda gelir ay, ben olcak gibi hissediyorum artık
Evet bende cam silerdim bitti şimdi mıntıka silme işine geçtim yerleri bitecek inşallahKız tamda şu an cam siliyorumbu kadar mı denk gelir size bir bez atıcam bakın alın aldırın mükemmel bi şey yaa
Nerde alayım ben camları havlu peçeteyle siliyorumEki Görüntüle 2843936 Cam bezi kızlar bakın alın aldırıncam sili sıkıp siliyorum tertemiz sonra bana dua edin @yüsra30 MaviliGizem Selizay
Yeşilim napıyon bi göz gezdirim dedim özleştik uğramıyon bizim oralaraOlmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Sizin orada herkes gebe ya konular farklı tatlım biz burada kader mahkumları olarak devam ediyoruzYeşilim napıyon bi göz gezdirim dedim özleştik uğramıyon bizim oralara
Kız benim bu ev çok sıcak derece evi 26 gösteriyor hissedilen 46 yaEvet bende cam silerdim bitti şimdi mıntıka silme işine geçtim yerleri bitecek inşallah
Rossmanda satılıyor ama gerçekten harika aklında bulunsunNerde alayım ben camları havlu peçeteyle siliyorumböyle bezler var bilirdim ama peşine hiç düşmedim
Kız gebe olmayanda var özletme kendini arada misafirliğe gel yusram yalnız bırakmıyor bizi sende gel inş bu ay güzel haberlerinizi alırız kuzum deme öyle kader mahkumu neymiş bende iyiyim bebiş de iyi teyzesi dualarım sizinleSizin orada herkes gebe ya konular farklı tatlım biz burada kader mahkumları olarak devam ediyoruzsen napysn bebiş nasıl
HoşgeldinnYusra-61 ekibin en yaşlılarından biri olarak geç gelmiş olabilirim :)
Yaş 38, Bat 19-20 mayıs, takviye Prowomen
6 aydır istiyoruz.
Herkesin gönlünce olsun inşallah
İnşallah biz de anneler gruba dahil oluruz uğrarım canım uğramam mı buradaki kızlar da çok iyi biz de seni aramızda görmek isteriz müthiş bi enerji var ayyy öperim bebişiniKız gebe olmayanda var özletme kendini arada misafirliğe gel yusram yalnız bırakmıyor bizi sende gel inş bu ay güzel haberlerinizi alırız kuzum deme öyle kader mahkumu neymiş bende iyiyim bebiş de iyi teyzesi dualarım sizinle
Teşekkürler, ben alalı birkaç ay oluyor aslında. İlk kullandığımda tansiyonumu yükseltti sanki. Tansiyon sorunum olduğu için korkup bırakmıştım. Bu ay artık ciddi ciddi bebek düşününce menste başladım. Vücut da alıştı. Arada bulantı yapıyor ama her gün içiyorumHoşgeldinnProwomeni yeni mi kullanmaya başladın canım bende almayı düşünüyorum da
Canım benim yarın bat günüm 8 Mayıs ama olcam büyük ihtimalle 3 kala test yapdim negatif cikdi maalesefSevimliKedii
@pembemanolya
@MoonfacedMom
@GreenLover
@ZelzezeBugün bat tarihi olan arkadaşlar cuma günü hayrı suyu hürmetine güzel haberlerinizi alırız inşllah
Tadı çok kötü demişti birisi bende emin olamadım ama yumurta kalitesini arttırdığını okumuştum doktorunuz mu önerdiTeşekkürler, ben alalı birkaç ay oluyor aslında. İlk kullandığımda tansiyonumu yükseltti sanki. Tansiyon sorunum olduğu için korkup bırakmıştım. Bu ay artık ciddi ciddi bebek düşününce menste başladım. Vücut da alıştı. Arada bulantı yapıyor ama her gün içiyorum
Üzme canım kendini inşallah bizde yavrumuza kavuşucazBen elendim hanımlar önümüzdeki maclara bakicaz artikdünden anladigim icin aglamami uzulmemi dun yaptim bugun rahatim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?