Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldinn Prowomeni yeni mi kullanmaya başladın canım bende almayı düşünüyorum da
ben de ilk defa burda duydum bugün prowomeni. doktor önermeden kullanılabilir mi acaba? pik görmediğim için yumurtlamamda sorun mu var diye düşündüm. başlayabilirim ne zaman başlamak gerekir

Tadı çok kötü demişti birisi bende emin olamadım ama yumurta kalitesini arttırdığını okumuştum doktorunuz mu önerdi
Tadı fena değil aslında içerken değil sonrasında biraz bulantı olabiliyor. Yoğun bi takviye.
Bana dr. Önermedi kendim içerik araştırıp bulmuştum. Benim muhtemelen yumurta kalitem düşük çünkü kemoterapi almıştım. Onun için geçen yıl Coenzim Q10 kullandım antioksidan olarak dokular yenilensin diye. Sonra prowomen almaya karar verdim

İnşallah biz de anneler gruba dahil oluruz uğrarım canım uğramam mı buradaki kızlar da çok iyi biz de seni aramızda görmek isteriz müthiş bi enerji var ayyy öperim bebişini
İnşallah tatlışım inşallah olursunuz tabi Rabbim çok bu büyük umudunuz bitmesin yeterki herşey gönlünüzce göre olsun inşallah seviyorum sizi uğrayacağım selamete erişin inşallah tez zamanda

ben de ilk defa burda duydum bugün prowomeni. doktor önermeden kullanılabilir mi acaba? pik görmediğim için yumurtlamamda sorun mu var diye düşündüm. başlayabilirim ne zaman başlamak gerekir
Önce sorunun ne olduğundan emin olmak gerekir. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Durumunuzdan biraz bahsederseniz belki yardımcı olabilirim

Merhaba ben yeni katıldım aslında 2005 yılından üyeliğim vardı ama silinmiş tabi bat 18 Mayıs klomen folicasit

Önce sorunun ne olduğundan emin olmak gerekir. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Durumunuzdan biraz bahsederseniz belki yardımcı olabilirim
5 ay olduğu için doktorum bir sorun var demedi. ama bir aydır ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı göremedim. bu da beni düşündürdü acaba büyümüyor mu yeterince yumurta diye. 1 yıldan önce de doktorlar yumurta takibi yapmıyorlar sanırım.

Ay valla daha başlamadım temzilige sanki kim gelicek zaten yaban ellerdeyim ailemden uzakta ilk defa ailemden uzak bir bayram geçiricem
Kimse gelemeyecek diyerek ertelediğim pislğimi temizleyeyim dedim de böyle gideer baya bi
Bende ayrıyım ama napalım iyi olalım patlama olacak bayram sonrası

Amin Aynen öyle canım Allah isteyen herkese nasip etsin gittiğim tüp bebek merkezinde o kadar çok çift var ki beklerken herkes birbirine bakıyor hep içimden orda ki herkese dualar ettim inş. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Ben evde test denemeyeceğim sabredeceğim 12 gün sonra kan testimde doktorumun bilgi vermesini istiyorum O da bayram sonrasına denk geliyor :))

Evet ben onu duydum hatta Anne Olmak İsteyenler de bir arkadaşımız öyleydi hamileydi kist kayıp olabiliyor birazcık nerede olduğu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…