Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaş kaç? Yaş küçükse 5 ayda kısırlık şüphesi oluşmuyor. Yumurta takibini doğru yaptığından emin misin? Eğer yumurtlamıyorsan LH ve östrojende (E2) sorun olabilir. Periyodun belirli günlerinde kan testiyle bakılabilir onlara. Hiç kan testi yaptırdın mı? Eğer hormonal bir sorun varsa prowomen işe yaramaz. Hormon düzenleyici kullanman gerekir.

Evet ben onu duydum hatta Anne Olmak İsteyenler de bir arkadaşımız öyleydi hamileydi kist kayıp olabiliyor birazcık nerede olduğu önemli
Kafam karıştı birazcık net olarak çikolata kistimin tekrar ettiğini söylemedi geçen ay kanamam kahverengi lekelenme şeklinde geldi belki de tam sökülmediği için kist oldu ama bata 1 hafta varken göğüs hassasiyetini anlamlandıramadım, hayatımda hiç böyle olmamıştı

Canimmm benim ya ne guzel seyler yazmışsın gerçekten cook duygulandım cook mutlu oldum Allah senden de razı olsun . Senin kalbin öyle olduğu için beni öyle görmüşsün cook tesekkur ederim Insallah en ufak bir faydam dokunmuştur sorusuna cevap arayanlara.
Inaniyorum ki en kısa zamanda burada bebeklerimizin haftasını, kese boyutunu konuşuyo olacağız. Hatta beslenme listeleri ne yarar ne yaramaz onları arastiriyor olacağız inşallah

Çok dua et illa olsun diye dua et demiyorum Rabbim beni korktuklarına uğratma içime ferahlık ver diye dua et tamamen Allah’a teslim ol inşirah süresi aç dinle sabır verir Allah
İnşallah canım ya bi sürü para verdim testlere valla artık gidip alasımda yok

Amin inşallah erken menepoz teşhisi konduğu için çok vaktim yok aslında inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Amh ile mi koydular bu teşhisi? Yaşın kaç? Bana 30 yaşında menapoza girdiğim söylenmişti sonra tekrar düzene girdi ama şuan 38 deyim ve normal olarak rezervim de çok düşük. Yine de bi umut.. inşallah çok uğraştırmadan gelir müjdeli çizgi hepimize

Ben ovulasyon testi kullanıyorum
Bende de pek belirti olmuyor sadece ateşim yükseliyor yanaklarım yanıyor ama üşüme terleme gibi şeyler yok zaten vücut ısısı yükselirmiş yumurtlama zamanlarında
Ben hem vücut ısısı yöntemi BBT yi kullanıyorum hem ovu testi hem de servikal mukus kontrol ediyorum bu ay. Bütün kurşunları sıkıyorum yani. Bakalım ne olacak hiç olmazsa bedenimi çok iyi tanımış olacağım. Bu çok güzel ve heyecanlı. Üretkenliğe de dönüşür inşallah

30 yaşındayım hormonlarıma bakıldı normaldi sadece prolaktin çok az yüksek çıktı onun için de dostinex kullandım geçen ay. Teşekkürler bu arada yanıt için

selam canım beni de ekler misin uğur getirirsin inşallah.
bu ay negatif çıktım inşallah öbür ay pozitif olur. BAT: 1 haziran 33 yaş 1,5 yıl (8 haftalık düşük) ardından 1. ayım İmom ve omepa q 10 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…