Rica ederim, birbirimize destek için buradayız. Prolaktin sorunun çözülmeli. Yumurtlayamamanın nedeni budur. Emziren kadın gibi düşün. Vitamin desteği almanı önermem bu durumda açıkcası. Ben üreme üzerine doktora yaptım. O yüzden durumu net bilmeden bişey kullanmanın doğru olmadığını söyledim. Çok komplike bi olay. Ovulasyon testini doğru yaptığından emin misin?30 yaşındayım hormonlarıma bakıldı normaldi sadece prolaktin çok az yüksek çıktı onun için de dostinex kullandım geçen ay. Teşekkürler bu arada yanıt için
Kuzum sen hamilesin bence kan ver benim de böyleydi net değildi
Kızlar sağolun 2 tane test yaptım 2si de silik çıktı ama ben gördüm yani markalar da değişiktii. Bugun kan verdim 3 çıkmışVar bişiler var
Hayırlısı olsun canım benim üzme kendiniKızlar sağolun 2 tane test yaptım 2si de silik çıktı ama ben gördüm yani markalar da değişiktii. Bugun kan verdim 3 çıkmış
4 mayısta pik yapmış sonra düşmüş. Çatlamış olmaşı bugün. Hadi inşallah yakalamışsınızdırBu ayki çalışmalarım inşallah yeterli olmuştur yumurta çatlamış dimi kızlar
Canım 3 çıkmış geç döllenme olmasın bnce bi daha vereblrsn kan 3 ten sonra yükselen çokKızlar sağolun 2 tane test yaptım 2si de silik çıktı ama ben gördüm yani markalar da değişiktii. Bugun kan verdim 3 çıkmış
İğneye hemen mi başlayacak acaba yok sa kalp atışı duyulduğunda mı bana da haber verir misin aynı, udurum bende de var maalesefEvet hafif düzey kan pıhtılaşması tespit edildi bir de rahmim hafif t şeklindeymiş ama düşüğe kan pıhtılaşması sebep olur t rahim erken doğuma neden olabilir önlem alacağız dedi ben de kan pıhtılaşması İçin iğneye başlayacak şimdi geldim bakalım ne diyecek doktor
Pazartesi yine veririm adet olmazsam. Zaten geç döllenme olduğuna eminin çünkü çok, geç yumurtladım bu ay hayırlısı.Canım 3 çıkmış geç döllenme olmasın bnce bi daha vereblrsn kan 3 ten sonra yükselen çok
Rica ederim, birbirimize destek için buradayız. Prolaktin sorunun çözülmeli. Yumurtlayamamanın nedeni budur. Emziren kadın gibi düşün. Vitamin desteği almanı önermem bu durumda açıkcası. Ben üreme üzerine doktora yaptım. O yüzden durumu net bilmeden bişey kullanmanın doğru olmadığını söyledim. Çok komplike bi olay. Ovulasyon testini doğru yaptığından emin misin?
Bugun çatlamış dimi sabah birliktelik oldu inşallah yakalamışımdır :)4 mayısta pik yapmış sonra düşmüş. Çatlamış olmaşı bugün. Hadi inşallah yakalamışsınızdır
Doktor var diyemem dedi ama yokta diyemem dedi bir hafta sonra kan verin tekrar dedi anlamadımBiliyorm canım hatırladım seninasıl varla yok arası anlayamadım orasını ki?
Kaçıncı gün başladın test yapmaya? Kaç gün devam ettin? 5 aydır test yapıyor musun? Doğal süreç böyle hemen moral bozma, bak ne güzel yumurtan varmış. İlla ki çatlar, döllenir. Ritim yoluna girsin. Önemli olan bu.Prolaktin yumurta oluşmasını engeller ama bayağı yumurtan var dedi düşük dozda ilaç verdi geçen ay doktorum. Bakalım süreç içerisinde başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum. Testten önce 2 saat sıvı almadım ve genelde aynı saatlerde yaptım başka dikkat etmem gereken birşey var mıdır ? Aslında erken ama ben çok demoralize oluyorm regl olunca
Benim kızımda da o değerler de çıktı cnm kızım 5 yaşında inş hamilesin cnm gönlünü ferah tutDoktor var diyemem dedi ama yokta diyemem dedi bir hafta sonra kan verin tekrar dedi anlamadımbeta hcg 77 ml ul çıktı sinirdaymis yani
Yaa çok teşekkür ederim canım Allah olmayanlarada nasip etsin inşallahBenim kızımda da o değerler de çıktı cnm kızım 5 yaşında inş hamilesin cnm gönlünü ferah tut
2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır inş 2 katına çıkarDoktor var diyemem dedi ama yokta diyemem dedi bir hafta sonra kan verin tekrar dedi anlamadımbeta hcg 77 ml ul çıktı sinirdaymis yani
Canım yeni girebildim bende anca gördüm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin daha iyidir inşallahKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?