Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 yaşındayım hormonlarıma bakıldı normaldi sadece prolaktin çok az yüksek çıktı onun için de dostinex kullandım geçen ay. Teşekkürler bu arada yanıt için
Rica ederim, birbirimize destek için buradayız. Prolaktin sorunun çözülmeli. Yumurtlayamamanın nedeni budur. Emziren kadın gibi düşün. Vitamin desteği almanı önermem bu durumda açıkcası. Ben üreme üzerine doktora yaptım. O yüzden durumu net bilmeden bişey kullanmanın doğru olmadığını söyledim. Çok komplike bi olay. Ovulasyon testini doğru yaptığından emin misin?

İğneye hemen mi başlayacak acaba yok sa kalp atışı duyulduğunda mı bana da haber verir misin aynı, udurum bende de var maalesef

Canım 3 çıkmış geç döllenme olmasın bnce bi daha vereblrsn kan 3 ten sonra yükselen çok
Pazartesi yine veririm adet olmazsam. Zaten geç döllenme olduğuna eminin çünkü çok, geç yumurtladım bu ay hayırlısı.

Yusra-61 Cnm benide eklermisin listeye yaşım 32 bat 2 haziran 5 yaşında kızım var nasip olursa 2. Çocuğumu istiyorum bu ay başladık çalışmalara inş hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz

Prolaktin yumurta oluşmasını engeller ama bayağı yumurtan var dedi düşük dozda ilaç verdi geçen ay doktorum. Bakalım süreç içerisinde başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum. Testten önce 2 saat sıvı almadım ve genelde aynı saatlerde yaptım başka dikkat etmem gereken birşey var mıdır ? Aslında erken ama ben çok demoralize oluyorm regl olunca

Kaçıncı gün başladın test yapmaya? Kaç gün devam ettin? 5 aydır test yapıyor musun? Doğal süreç böyle hemen moral bozma, bak ne güzel yumurtan varmış. İlla ki çatlar, döllenir. Ritim yoluna girsin. Önemli olan bu.

Bugün iğnenin 12. Günü

Eklentiler

• 2903E433-39D0-4A29-8FDD-F112141E42B4.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
  • DCD2BE94-8E4B-4EF9-B899-BB40B2341018.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 43
  • C7A879D3-7A19-411F-AC9B-D2EA6BF2ADEF.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım yeni girebildim bende anca gördüm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin daha iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…