- 7 Şubat 2021
- 64
- 56
- 3
- 32
Dün yaptırmıştım adetime 3 gün var pazartesi versem yükselme olmusmudur2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır inş 2 katına çıkar
Hayırlısı olsun inşallah. O iğneler falan da iyice insanı tribe sokuyor. Psikoloji çalkalanıp duruyor. Erkenden sonucu öğrenmek iyi bence ama bir iki gün sonra testi tekrarla derim. Olmazsa da çok yıpratma kendini iyi yanlarına odaklanBugün iğnenin 12. Günü
Hadi inşallah bi pozitifte senden gelsinPazartesi yine veririm adet olmazsam. Zaten geç döllenme olduğuna eminin çünkü çok, geç yumurtladım bu ay hayırlısı.
İçini rahatlatmak için yarında yaptırabilirsin pazartesi yaptırsanda yükselmeyi bariz görürsün inşDün yaptırmıştım adetime 3 gün var pazartesi versem yükselme olmusmudur
Çok sağol hayırlısı artıkHayırlısı olsun inşallah. O iğneler falan da iyice insanı tribe sokuyor. Psikoloji çalkalanıp duruyor. Erkenden sonucu öğrenmek iyi bence ama bir iki gün sonra testi tekrarla derim. Olmazsa da çok yıpratma kendini iyi yanlarına odaklan
Bende bugün çok ağladım nedensiz sanırım içim çok dolmuş rabbim bizlerle aynı durumu yaşayan herkesin içine ferahlık kucağına evlat nasip etsinNe diyim ki o zaman bekleyecek görecek.Valla üzülüyorum ben çok duygusalım bugün
Adetim bitince başladım 22 gün yaptım bugün regl oldum işte. Hayır sadece 1 ay denedim. 2 kez çok koyulaştı ama c çizgisi kadar değil. İlk koyulaşmasından 14 gün sonra regl oldum. Haklısın süreç meselesi umarım stresimle başetmeyi sabretmeyi öğrenirim bu süreçteKaçıncı gün başladın test yapmaya? Kaç gün devam ettin? 5 aydır test yapıyor musun? Doğal süreç böyle hemen moral bozma, bak ne güzel yumurtan varmış. İlla ki çatlar, döllenir. Ritim yoluna girsin. Önemli olan bu.
Ben de 2 gün önce esip gürleyip ağladım beni görünce eşim de üzüldü ağladı. Öyle böyle geçicek herhalde hepimiz içinBende bugün çok ağladım nedensiz sanırım içim çok dolmuş rabbim bizlerle aynı durumu yaşayan herkesin içine ferahlık kucağına evlat nasip etsin
Merhaba. 7 Mayıs'ta yani bugün çatlatma iğnesi oldum ben de. Ben daha bugün oldum sizin 4 gün geçti iğnenin üstünden. Nasıl etkileri var mı ? Ben iğneyi bugün vuruldum 1 saat sonra beyaz akintim olduKızlar herkese selammburalardan biraz uzak kalmışım var mı 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi olan
Aaa bence basbayağı yumurtluyorsun sen. Çok koyuyu yakalamak zor olabiliyor. Ben günde 2ye çıkarmasam test sayısını ben de kaçıracaktım. Herkesin öyle günlerce koyu kalmıyor. Normal olan da bu bedenlerimiz farklı. Kendine bir kaç ay daha şans ver bence. Bi de 22 gün test yapmak yerine 10-15 gün yap. Battan 10-15 gün önce günde iki tane sabah 10- akşam10 gibi uygula. Mutlaka denk gelirsinAdetim bitince başladım 22 gün yaptım bugün regl oldum işte. Hayır sadece 1 ay denedim. 2 kez çok koyulaştı ama c çizgisi kadar değil. İlk koyulaşmasından 14 gün sonra regl oldum. Haklısın süreç meselesi umarım stresimle başetmeyi sabretmeyi öğrenirim bu süreçteüreme alanında doktoran da bizim için harika verdiğin bilgiler için teşekkürler :)
Onlara da üzülüyorum biz ağlayıp atıyoruz bi şekilde içimizden ama onlar gösteremiyor yaşayamıyor duygularını. Rabbimden tek dileğim onu kucağıma aldığımda ağladığım üzüldüğüm her şeyi unutmak yaşadığımız süreçleri unutmak ve bu isteğim duam hepimiz için gerçek olsun mutluluk gözyaşlarımız olsunBen de 2 gün önce esip gürleyip ağladım beni görünce eşim de üzüldü ağladı. Öyle böyle geçicek herhalde hepimiz için
Kızımda 42 ile öğrendim banada aynılarını söylediler kimyasal falan filan çok şükür 2.5 yaşında şuan aslında en güzeli reglin 1 hafta gecikmesini beklemek yoksa kimyasalmı falan diye yiyip bitiriyoruz kendimiziDoktor var diyemem dedi ama yokta diyemem dedi bir hafta sonra kan verin tekrar dedi anlamadımbeta hcg 77 ml ul çıktı sinirdaymis yani
Çok şükür canım bir sorun yok şimdilikCanım yeni girebildim bende anca gördüm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin daha iyidir inşallah
Tahayyül edemiyorum onuPozitif görünce nasıl oluruz
Demi bu da ayrı güzel
Canım üzülme, 15. Gün bir daha yap, ayrıca yeni ay yeni umutlar yok öyle üzülmek.Bugün iğnenin 12. Günü
Hayırlısı canım inşallah bakalımCanım üzülme, 15. Gün bir daha yap, ayrıca yeni ay yeni umutlar yok öyle üzülmek.
Aynı şeyi yaşamışız ben de 2 test yaptım ikincisi daha da sakinleşti, bir gün sonra kan verdim 3,94 sonraki günde hasta oldum. Inşallah bu ay olurKızlar sağolun 2 tane test yaptım 2si de silik çıktı ama ben gördüm yani markalar da değişiktii. Bugun kan verdim 3 çıkmış
En çok da sinir olduğum şeylerden birisi birde kapanma diyerek bazı insanlar köylere kentlere gidiyor ben eve tıkıldım haksızlık yaBende bugün çok ağladım nedensiz sanırım içim çok dolmuş rabbim bizlerle aynı durumu yaşayan herkesin içine ferahlık kucağına evlat nasip etsin
Ahh çok teşekkür ederim bu ay öyle deneyeyim :) senin ne kadar oldu denemenAaa bence basbayağı yumurtluyorsun sen. Çok koyuyu yakalamak zor olabiliyor. Ben günde 2ye çıkarmasam test sayısını ben de kaçıracaktım. Herkesin öyle günlerce koyu kalmıyor. Normal olan da bu bedenlerimiz farklı. Kendine bir kaç ay daha şans ver bence. Bi de 22 gün test yapmak yerine 10-15 gün yap. Battan 10-15 gün önce günde iki tane sabah 10- akşam10 gibi uygula. Mutlaka denk gelirsin
Amin amin inşallah hepimiz için o günleri görürüz :) sonra boşa üzülmüşüz diyip geçerizOnlara da üzülüyorum biz ağlayıp atıyoruz bi şekilde içimizden ama onlar gösteremiyor yaşayamıyor duygularını. Rabbimden tek dileğim onu kucağıma aldığımda ağladığım üzüldüğüm her şeyi unutmak yaşadığımız süreçleri unutmak ve bu isteğim duam hepimiz için gerçek olsun mutluluk gözyaşlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?