Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evetttt yarın kan vericem bu akşam öğrendim. Ya şaka gibi o kadar uğraş et bırakınca olsunsendende güzel haberler bekliyorum takipteyim
Ahh canım çok teşekkürler, bugün benim yumişlerim toplandı, yarın güzel haber gelirse pazartesi transfer olacak.. Ne yaptın sen kan verdin mi sonuç çıktı mı

İlk defa bu kadar ciddi bir deneme yapıyorum. Önceden biraz rastgeleydi. Vakit geçince tutuştum. Bütün bildiklerimi uyguluyorum. İyi de oldu vücudumda hala bilmediğim şeyler varmış
Aynen gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyoruz bedenimiz hakkında gerçekten

Canimm hayirli olsun tedavinn guzel sonuclar al insallah

Merhaba. 7 Mayıs'ta yani bugün çatlatma iğnesi oldum ben de. Ben daha bugün oldum sizin 4 gün geçti iğnenin üstünden. Nasıl etkileri var mı ? Ben iğneyi bugün vuruldum 1 saat sonra beyaz akintim oldu
Benimfe6iğnenin 2. Günü süt kesiği gibi Bı akıntım olmuştu canım.3 gün falan ince ince kasığım ağrıdı... . Belim ve bacaklarım ağrıyor bugün adet olacakmışım gibi ama iğnele göre hesaplarsak daha adetime 11 gün var böyle ağrım olunca adet okuyorum ben sonrasında inşallah öyle bişey olmaz ilk defa mı iğne oldun sen

Canım sen ne zaman oldun iğne yi

İnşallah canım hayırlısı olsun
Inşallah yarın kadir gecesi dualarımızı esirgemeyelim, muhakkak ki bu bekleyişler gelecek bebisleri daha beklenen, özlenen daha bi kıymetli yapıyor. Bi gelsinler inşallah herbiriniz çok iyi ebeveynler olursunuz.

Dayanamadım yine gittim lh testi yaptım 2. Çizginin yerini bulamadı heralde kendi koyuluk alanını kendi seçti orda bile iiiiiiisyan

Eklentiler

• IMG_20210507_194200.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
Canım benim batı da 15 mayıs olarak değiştirir misin? Geçen ay gecikmeli oldu. Bu ay da geriledi muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…