Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size bir soru soracağım bir abla 50 yaşında kız kardeşim iş yerinde çalışıyor sorun bu değil az önce kardeşimi aradı menopoza girdim hamileyim testim pozitif diyor ben değildir kadın olayı yanlış anlamış dedim birde daha önce yine hamile kalmış ikiz çocuklara onları da aldırmış sinir hatlarımı bozdu kadın yaa MaviliGizem Nm88326 Selizay M mavili_yeshll Maviesra bgm21 PinkMermaid menopoza giren hamile kalıyormuymuş yaa kafam uçtu?
Kadın şoka soktu beni çıkamıyorum

İğneye hemen mi başlayacak acaba yok sa kalp atışı duyulduğunda mı bana da haber verir misin aynı, udurum bende de var maalesef
Canım bugün hemen çağırdı düşğk önleyici iğne yazdı 3 hafta haftada bir yapılacak dedi kan sulandırıcı iğneyi de bugün ilk defa vuruldum bundan sona her gün aynı saatte olacağım dış gebelik geçmişim olduğu İçin iki gün sona yine beta ver dedi bir tane de hap yazmış niye bilmiyorum folik asit ve coraspine de devam edeceksin dedi

Oluyor ay öyle. Arkadaşımın annesi de menopoz tedavisi görürken hamile kalmış. Allah işte kimini öyle sınıyor kimini böyle

Benim yengem de menapozdaydı yıllarca regl olmadı 3 tane de çocuğu var benimle yaşıt kızı bile var ama şuan 4. Geldi ve 47 yaşında amcam da 53 yaşında

Ayyyy aldırmış mı yaaa bizim bir komşu vardı, yine 50 yaşlarında, hamile kalmıştı, nasıl oldu nerden esti bu yaşta falan diye sormuştuk, menopoza girdim diye korunmuyorduk nasıl oldu anlamadık dedi yeni menopoza giren kadınlarda senede bir iki defa yumurtlama olabiliyormuş sanırım, ona denk getirmişler. Millet 12 den vuruyor anasını satam

Arkadaşlar selam
En son eşimde testosteron eksikliği olduğu bilgisini aldık. Hormon takviye verdi doktor ama bu tedavi de sperm üretimini durduruyormuş doktora sorduk biz çocuk istiyorduk ama diye. O da evet spermleri etkileyebilir ama İhtiyacı var şu an bu bir artı eksi meselesidir dedi. Sanırım bizde işler baya zor ilerleyecek. Hayırlısı :)

Ahahahhahaa zamanlama önemli zamanlama adamlarda iş bitmemiş bak devamkeee

Hem ona hem öbürüne yarayan bi ilaç yokmuymuş ay o ne öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…