Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor ay öyle. Arkadaşımın annesi de menopoz tedavisi görürken hamile kalmış. Allah işte kimini öyle sınıyor kimini böyle
Kardeşim de 4 senesi bitiyor bebeği yok onunda benim oluyor ben olarak imtihan oluyorm diyor o da kimisi olmayarak diyor insan azcık düşünür varsa bile diyemezz kardeşim aşırı takıntılı belli etmiyor ama iyi niyetli olduğu için dinliyor.kadınkonuşurken tahammül edemedim Birde bunu da aldırcam diyor ama nasıl kıyacak önceden yine aldırmış ayy içim yandı yaa paramparçayım kardeşim bana versin ben bakarım diyor

Kızlar selam...doktor takibine başlamıştım bu ay. Fikir vermek adına bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum
25 Nisan sat. Döngüm 26 gün. Erken yumurtlama oluyor hali ile. Ama yumurtlama gününden tam 14 gün sonra regl oluyorum bu şaşmaz. Neyse. Regl imin 4. Günü kontrole gittim ilk. 28 Nisan da. Doktor hormon tahlili vs istedi. Sonra haftaya görüşelim dedi. 4 mayıs salı tekrar gittim kontrole. Yumurta 21 mm. Bir kaç güne çatlayacak dedi. Cuma görüşelim dedi. Bu günlerini değerlendir dedi. Bizde 5 mayıs salı, 6mayıs çarşamba ve dün 7 mayıs perşembe günlerini değerlendirdik. Bugün kontrole gittiğimde yumurtanın dün(perşembe) çatladığını söyledi.
Şimdi bir resim eklicem. iki tane ovulasyon testi kızlar. Biri silik diğeri daha belirgin. Silik olan 6 mayıs a ait belirgin olan 7 mayıs peşembe ye yani doktorun yumurta çatlamış dediği güne ait. Pik olmadı diye düşünüp üzülmüştim ama ikinci çizgi ile birincisi eşit değil diye pik olmadı dememek lazım. Uzun oldu ama heyecanlandım paylaşmak istedim

Selizay canım eşinin sonuçları çıktı mı nasıl iyidir inşallah
Canım taş var 7mm 2 hafta takip eğer düşmezse ameliyat dedi doktor.. O ağrıdan sonra artık hiç bir ağrıya şikayet etmem diyor doktor şey dedi zaten doğumdan sonra en şiddetli ağrıyı bu yapar, ben de bak bak simülasyon yaptık senle dedim,

Allah yardımcımız olsun inşallah bi de pandemi çocukları her yerden pıtır pıtır pırtlarken çok zor valla

Benim yengem de menapozdaydı yıllarca regl olmadı 3 tane de çocuğu var benimle yaşıt kızı bile var ama şuan 4. Geldi ve 47 yaşında amcam da 53 yaşında
Biz bahtsız doğmuşuz desene 50 da yaani tıbben olur mu monopoz ilginç

Bata 4 gün kaldı kızlar vajinam sızım sızım sızlıyor ve sürekli ıslak hissediyorum kesin adet oldum diyip tuvalete gidiyorum ama yok. Okuduğum kadarıyla gebelik belirtisi diye yoğun kıvamlı bi akıntı oluyormuş. Benim su gibi sürekli ıslak ama çamaşırımı da çok ıslatmıyor peçeteue geliyor gibi

Boşver onlara çok takma, bat günü test yap kendini şartlama. Bundan sonra herkese bebe değildir dicem, boşa umutlanıyoruz, olursa sürpriz olur en azından

Bn menopoza girmesini hamile kalmasını hep bütün tabuları yıktım kadın önceden ikizlere hamile kalmış aldırmış yaa şimdi bunu da aldıracakkk Allahım acı duymak istemiyorum diyorm nasıl kıyıyorlar

Boşver onlara çok takma, bat günü test yap kendini şartlama. Bundan sonra herkese bebe değildir dicem, boşa umutlanıyoruz, olursa sürpriz olur en azından
Ya bende aynı moddayım. Hangi belirti yazsa yok anam ben de yaşadım baaak tek çizgi diyesim geliyor.

Geçmiş olsun canım başka sorun olmasında onun ameliyatı çok zor değil biZim sülale de canı sıkılan taş aldırıyor

Kızlar az önce böyle bir mesaja denk geldim. Bazen bir şeyi çok istiyoruz ama rabbim hayırlısını versin.. Dua edelim arkadaşa..

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-07-21-11-46-721_com.android.chrome.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 55
Ben öyle olmuştum ağrı oluyorsa sızı enfeksiyon olblr. Su gibi geliyor islak ıslak yaa. Tabi hamilelik de oluyormuş ama bende değildi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…