Zıpkın gibiler mübarek, ayy annemin şuan hamile gezdiğini düşündüm bir an, kardeşim oluyormuş bu yaşta hahahAhahahhahaa zamanlama önemli zamanlama adamlarda iş bitmemiş bak devamkeee
Ay denk gelmemişim demek ki hiçOnu yapan çok doktor var canım, adetim 21 günü progesteron testi yapıyorlar çatladı mı diye bakmak için. İstersen sağlık ocağına gidip sende bsktırsbilirsin,
Kardeşim de 4 senesi bitiyor bebeği yok onundaOluyor ay öyle. Arkadaşımın annesi de menopoz tedavisi görürken hamile kalmış. Allah işte kimini öyle sınıyor kimini böyle
Zıpkın gibiler mübarek, ayy annemin şuan hamile gezdiğini düşündüm bir an, kardeşim oluyormuş bu yaşta hahah
Canım taş var 7mm 2 hafta takip eğer düşmezse ameliyat dedi doktor.. O ağrıdan sonra artık hiç bir ağrıya şikayet etmem diyorSelizay canım eşinin sonuçları çıktı mı nasıl iyidir inşallah
Bunalıma girerim valla,Ay yapar verirdi işte bi tane. Biz uğraşıp duracapımıza birer tane daha yapsalar ne olacak sanki
Allah yardımcımız olsun inşallah bi de pandemi çocukları her yerden pıtır pıtır pırtlarken çok zor vallaKardeşim de 4 senesi bitiyor bebeği yok onundabenim oluyor ben olarak imtihan oluyorm diyor o da kimisi olmayarak diyor insan azcık düşünür varsa bile diyemezz kardeşim aşırı takıntılı belli etmiyor ama iyi niyetli olduğu için dinliyor.kadınkonuşurken tahammül edemedim Birde bunu da aldırcam diyor ama nasıl kıyacak önceden yine aldırmış ayy içim yandı yaa paramparçayım kardeşim bana versin ben bakarım diyor
Biz bahtsız doğmuşuz deseneBenim yengem de menapozdaydı yıllarca regl olmadı 3 tane de çocuğu var benimle yaşıt kızı bile var ama şuan 4. Geldi ve 47 yaşında amcam da 53 yaşında
Giremezsin sen oturur dalga geçersinBunalıma girerim valla,
Boşver onlara çok takma, bat günü test yap kendini şartlama. Bundan sonra herkese bebe değildir dicem, boşa umutlanıyoruz, olursa sürpriz olur en azındanBata 4 gün kaldı kızlar vajinam sızım sızım sızlıyor ve sürekli ıslak hissediyorum kesin adet oldum diyip tuvalete gidiyorum ama yok. Okuduğum kadarıyla gebelik belirtisi diye yoğun kıvamlı bi akıntı oluyormuş. Benim su gibi sürekli ıslak ama çamaşırımı da çok ıslatmıyor peçeteue geliyor gibi
Bn menopoza girmesini hamile kalmasını hep bütün tabuları yıktım kadın önceden ikizlere hamile kalmış aldırmış yaaAyyyy aldırmış mıyaaa bizim bir komşu vardı, yine 50 yaşlarında, hamile kalmıştı, nasıl oldu nerden esti bu yaşta falan diye sormuştuk, menopoza girdim diye korunmuyorduk nasıl oldu anlamadık dedi yeni menopoza giren kadınlarda senede bir iki defa yumurtlama olabiliyormuş sanırım, ona denk getirmişler. Millet 12 den vuruyor anasını satam
Ya bende aynı moddayım. Hangi belirti yazsa yok anam ben de yaşadım baaak tek çizgi diyesim geliyor.Boşver onlara çok takma, bat günü test yap kendini şartlama. Bundan sonra herkese bebe değildir dicem, boşa umutlanıyoruz, olursa sürpriz olur en azından
Silkelendim ve kendime geldim resmenBoşver onlara çok takma, bat günü test yap kendini şartlama. Bundan sonra herkese bebe değildir dicem, boşa umutlanıyoruz, olursa sürpriz olur en azından
Geçmiş olsun canım başka sorun olmasında onun ameliyatı çok zor değil biZim sülale de canı sıkılan taş aldırıyorCanım taş var 7mm 2 hafta takip eğer düşmezse ameliyat dedi doktor.. O ağrıdan sonra artık hiç bir ağrıya şikayet etmem diyordoktor şey dedi zaten doğumdan sonra en şiddetli ağrıyı bu yapar, ben de bak bak simülasyon yaptık senle dedim,
Ben öyle olmuştum ağrı oluyorsa sızı enfeksiyon olblr. Su gibi geliyor islak ıslak yaa.Bata 4 gün kaldı kızlar vajinam sızım sızım sızlıyor ve sürekli ıslak hissediyorum kesin adet oldum diyip tuvalete gidiyorum ama yok. Okuduğum kadarıyla gebelik belirtisi diye yoğun kıvamlı bi akıntı oluyormuş. Benim su gibi sürekli ıslak ama çamaşırımı da çok ıslatmıyor peçeteue geliyor gibi
Valla bi de tatlı ki oğlu sorma kısmeti varmış demek ki dünya daBiz bahtsız doğmuşuz desene50 da yaani tıbben olur mu monopoz ilginç
Anaaaaa allahım yardımcısı olsun ya.Kızlar az önce böyle bir mesaja denk geldim. Bazen bir şeyi çok istiyoruz ama rabbim hayırlısını versin.. Dua edelim arkadaşa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?