Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam yumurtlama dönemindeyim. İlk defa kasıklarım çok ağrıyor. İki taraflı hem de. Bir de şişkinlik var gibi kasıklarda üst tarafta da. Hiç anlamadım. Yumurtlama döneminde böyle bir ağrısı olan oldu mu hiç?

Ne taşı kız

Menopoz ve hamilelik ilk defa duyuyorum Allahım biz o kadar uğraşıyoruz ama olmuyo kadındaki lükse bakin birde aldiriyo

Ailenden uzak mısın canım ben uzaktayım tek başımayım ve bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum bulunduğum yeri görsen ne market var ne inip yürüyebileceğin bi yer markete gitmek bile lüks yani bana çok bunaldım dört duvar arasında bi günü konuşmadan bitirdiğimi biliyorum ben akşam eşim gelince konuşmuşum onu düşündüm zor tek olmaz aileden uzak olmak hepsi üst üste gelince daha da zor oluyor tabi daha beterinden korusun rabbim sağ olsunlar uzak olsunlar

İçini rahatlatmak için yarında yaptırabilirsin pazartesi yaptırsanda yükselmeyi bariz görürsün inş
İnşallah canım bu ay hiç beklemiyordum bayram hazırlıkları beni cok yordu rüyama girdi sabahına kalkıp yaptım çıktı eşimde pazartesini bekliyelim diyo bakalım hayırlısı olsun hakkimizda

Var benim pik gördüğüm gün ağrım oluyor canım sonraki günde daha artıyor yani çatlama günü
Sağol canım ben şimdiye kadar hep gebelik belirtisine yoruyordum bu sancıları baş dönmelerini... meğer yumurtadanmış. Geç yumurtladığım için öyle zannediyormuşum. Zaten beklerken ne olsa gebeliğe yoruyor insan

Bende evlendikten 4 ay sonra öğrendim yumurtlama günlerini falan çok cahilmişim dedim kendime

Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif yine ama sol kasığımda bi yumru var gibi arada batma oluyor kist mi oluştu acaba ya yarın sabah adet olmaz isem tıp merkezine gidiyim diyorum Yusra-61 MaviliGizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…