Öyle yavrum öyle, her halimize bin şükür..Anaaaaa allahım yardımcısı olsun ya.İşte her birimiz başka bi sınavdayız
Ne taşı kızCanım taş var 7mm 2 hafta takip eğer düşmezse ameliyat dedi doktor.. O ağrıdan sonra artık hiç bir ağrıya şikayet etmem diyordoktor şey dedi zaten doğumdan sonra en şiddetli ağrıyı bu yapar, ben de bak bak simülasyon yaptık senle dedim,
Menopoz ve hamilelik ilk defa duyuyorum Allahım biz o kadar uğraşıyoruz ama olmuyo kadındaki lükse bakin birde aldiriyoSize bir soru soracağım bir abla 50 yaşında kız kardeşim iş yerinde çalışıyorsorun bu değil az önce kardeşimi aradı menopoza girdim hamileyim testim pozitif diyor ben değildir kadın olayı yanlış anlamış dedim birde daha önce yine hamile kalmış ikiz çocuklara onları da aldırmış sinir hatlarımı bozdu kadın yaa MaviliGizem @Nm88326 Selizay M mavili_yeshll Maviesra bgm21 @PinkMermaid menopoza giren hamile kalıyormuymuş yaa kafam uçtu?
Kadın şoka soktu beni çıkamıyorum
Böööööbbrrreekk taşı, ben bebe doğuracağım yerde gocam taşş doğurdu hahahaNe taşı kız
Geçmiş olsun yavruö ya. Allah yardımcısı olsunBöööööbbrrreekk taşı, ben bebe doğuracağım yerde gocam taşş doğurdu hahaha
3 mayısta canım pazartesi günüCanım sen ne zaman oldun iğne yi
Ailenden uzak mısın canım ben uzaktayım tek başımayım ve bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum bulunduğum yeri görsen ne market var ne inip yürüyebileceğin bi yer markete gitmek bile lüks yani bana çok bunaldım dört duvar arasında bi günü konuşmadan bitirdiğimi biliyorum ben akşam eşim gelince konuşmuşum onu düşündüm zor tek olmaz aileden uzak olmak hepsi üst üste gelince daha da zor oluyor tabi daha beterinden korusun rabbim sağ olsunlar uzak olsunlarEn çok da sinir olduğum şeylerden birisi birde kapanma diyerek bazı insanlar köylere kentlere gidiyor ben eve tıkıldım haksızlık yabirde buna içlendim ayy geçsin günlerde bebişimiz hayırlısıyla gelsin ağlayabiliyorsan iyi yine valla ben ağlayamıyorum ki azcık ağlasam baş ağrısından ölüyorum hep içimde kalıyor bazen
Bende 27 sinde vuruldum iğneyi sen testi 14 gün sonra mı yapcaksın doktor bişey dedi mi test için3 mayısta canım pazartesi günü
Var benim pik gördüğüm gün ağrım oluyor canım sonraki günde daha artıyor yani çatlama günüHatunlar, LH pikinde yani ovulasyon test pozitif olduğu gün karnında şiddetli sancı olan var mı benim gibi?
İnşallah canım bu ay hiç beklemiyordum bayram hazırlıkları beni cok yordu rüyama girdi sabahına kalkıp yaptım çıktı eşimde pazartesini bekliyelim diyo bakalım hayırlısı olsun hakkimizdaİçini rahatlatmak için yarında yaptırabilirsin pazartesi yaptırsanda yükselmeyi bariz görürsün inş
Sağol canım ben şimdiye kadar hep gebelik belirtisine yoruyordum bu sancıları baş dönmelerini... meğer yumurtadanmış. Geç yumurtladığım için öyle zannediyormuşum. Zaten beklerken ne olsa gebeliğe yoruyor insanVar benim pik gördüğüm gün ağrım oluyor canım sonraki günde daha artıyor yani çatlama günü
Bende evlendikten 4 ay sonra öğrendim yumurtlama günlerini falanSağol canım ben şimdiye kadar hep gebelik belirtisine yoruyordum bu sancıları baş dönmelerini... meğer yumurtadanmış. Geç yumurtladığım için öyle zannediyormuşum. Zaten beklerken ne olsa gebeliğe yoruyor insan
Yarın cumartesi balım acilden mi gireceksinKızlar erken gebelik testi yaptım negatif yineama sol kasığımda bi yumru var gibi arada batma oluyor kist mi oluştu acaba ya yarın sabah adet olmaz isem tıp merkezine gidiyim diyorum Yusra-61 MaviliGizem
Canım çatlatma iğnesiyle çatlamadı mı ki senin yumurtalar kontrol etmemişmiydi doktorKızlar erken gebelik testi yaptım negatif yineama sol kasığımda bi yumru var gibi arada batma oluyor kist mi oluştu acaba ya yarın sabah adet olmaz isem tıp merkezine gidiyim diyorum Yusra-61 MaviliGizem
Kan testi veriyim diyorum kuzum belki testlerim yanlıştırYarın cumartesi balım acilden mi gireceksin
Ben çatlatma iğnesi olmadım canımCanım çatlatma iğnesiyle çatlamadı mı ki senin yumurtalar kontrol etmemişmiydi doktor
Kan testi veriyim diyorum kuzum belki testlerim yanlıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?