Benımkılerı etmedı etmıyor nedenini anlayamıyorumCanım çatlatma iğnesiyle çatlamadı mı ki senin yumurtalar kontrol etmemişmiydi doktor
Bnce ısrarcı olmalısın canım ya da doktorunu değiştir ilaç kullandın mı femara klomen felanBenımkılerı etmedı etmıyor nedenini anlayamıyorum
AminnnBu umutlarımız olmasa yaşayamayacağız sanırım inşallah yanlıştır balımmm çok amin
Hadi bakalım kuzum booool şans diyorumAminnnbenim ilk kez adetim gecikti testler negatif olsada umut doluyum bide sol kasığımda değişik bir durum söz konusu
Bırıncısınde letu kullandım ıkıncısınde gonalf ıgne yaptım eşimde üsteleyerek sordu çatlamışmı diye gelelım diye yok catlıyorr dedii canım anlayamadım yanı mesele birinci iğnemden sonra 17gün regl oldum kist oluştu kanamam durmadı.. ıkı ay çöp oldu nerdeyseBnce ısrarcı olmalısın canım ya da doktorunu değiştir ilaç kullandın mı femara klomen felan
Ben daha önce de duymuştum menapoz öyle bir anda olan birşey olmadığı için senede bir yada iki yılda bir 2 kanaması oluyor yani yumurtalar tam sıfırlanmıyor e menapoza girdik diyede korunmayınca denk geliyor demekkiMenopoz ve hamilelik ilk defa duyuyorum Allahım biz o kadar uğraşıyoruz ama olmuyo kadındaki lükse bakin birde aldiriyo
Canım bnce sen başka doktorunu değiştir tabi yine sen bilirsin ama bak benim doktorum femara verdi bitsin sonra gel dedi gittim yumurta boyuna baktı ve iğne vurdu çatlar ama sen bilirsin iğne garanti olur dedi vuruldum iğneyi sonra çatlamış mı diye bakcam diyip yine muayene tarihi verdi çatladığını gördü ultrasonda ama yine de progesterondan garantiye alcak çatlama olayını bnce böyle bi doktorla takipte kalmalısınBırıncısınde letu kullandım ıkıncısınde gonalf ıgne yaptım eşimde üsteleyerek sordu çatlamışmı diye gelelım diye yok catlıyorr dedii canım anlayamadım yanı mesele birinci iğnemden sonra 17gün regl oldum kist oluştu kanamam durmadı.. ıkı ay çöp oldu nerdeyse
Eki unutmuşumKızlar selam...doktor takibine başlamıştım bu ay. Fikir vermek adına bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum
25 Nisan sat. Döngüm 26 gün. Erken yumurtlama oluyor hali ile. Ama yumurtlama gününden tam 14 gün sonra regl oluyorum bu şaşmaz. Neyse. Regl imin 4. Günü kontrole gittim ilk. 28 Nisan da. Doktor hormon tahlili vs istedi. Sonra haftaya görüşelim dedi. 4 mayıs salı tekrar gittim kontrole. Yumurta 21 mm. Bir kaç güne çatlayacak dedi. Cuma görüşelim dedi. Bu günlerini değerlendir dedi. Bizde 5 mayıs salı, 6mayıs çarşamba ve dün 7 mayıs perşembe günlerini değerlendirdik. Bugün kontrole gittiğimde yumurtanın dün(perşembe) çatladığını söyledi.
Şimdi bir resim eklicem. iki tane ovulasyon testi kızlar. Biri silik diğeri daha belirgin. Silik olan 6 mayıs a ait belirgin olan 7 mayıs peşembe ye yani doktorun yumurta çatlamış dediği güne ait. Pik olmadı diye düşünüp üzülmüştim ama ikinci çizgi ile birincisi eşit değil diye pik olmadı dememek lazım. Uzun oldu ama heyecanlandım paylaşmak istedim
Bızde öyle düşünüyoruz canım eşimle herkes senın dedıgın gıbı gıdıyor ben sadece kontrole gıttım çatlamışmı diye bakmadı cagırmadı cok yogun inanılmaz şekildee.. değiştiricem canım adet olmayı beklıyorum iğne oldum bu ay 12.günüm iğne günüde dahi yarın 13.gün oluurm herhalde 16 17.gününde baska doktora gıdıcem inşallah..üzülüyorum yani boşa gıttık boşa heves ettım kaç ayCanım bnce sen başka doktorunu değiştir tabi yine sen bilirsin ama bak benim doktorum femara verdi bitsin sonra gel dedi gittim yumurta boyuna baktı ve iğne vurdu çatlar ama sen bilirsin iğne garanti olur dedi vuruldum iğneyi sonra çatlamış mı diye bakcam diyip yine muayene tarihi verdi çatladığını gördü ultrasonda ama yine de progesterondan garantiye alcak çatlama olayını bnce böyle bi doktorla takipte kalmalısın
Benim kayınvaliden 42 yaşında menopoza girdiği halde hamile kalmış hareketlenince bebek öyle anlamışlar şuan 10 yaşında kaynım var eşim askerden yeni gelmiş tabi bide görümcem var cocukcagız 5 yaşında dayı 8 yaşında amca olduSize bir soru soracağım bir abla 50 yaşında kız kardeşim iş yerinde çalışıyorsorun bu değil az önce kardeşimi aradı menopoza girdim hamileyim testim pozitif diyor ben değildir kadın olayı yanlış anlamış dedim birde daha önce yine hamile kalmış ikiz çocuklara onları da aldırmış sinir hatlarımı bozdu kadın yaa MaviliGizem @Nm88326 @Selizay M mavili_yeshll @Esrakcshn bgm21 @PinkMermaid menopoza giren hamile kalıyormuymuş yaa kafam uçtu?
Kadın şoka soktu beni çıkamıyorum
Artık öyle yapacağım canımTest yapma bekle süre ver kendine her nasip vaktine esirdir
Yaaa çok güzel hadi inşallah güzel haberler gelir o zaman, beta 168 çıktı dün kan verdim bugün çıktı sonuç, yarın yeniden kan vericem,Ahh canım çok teşekkürler, bugün benim yumişlerim toplandı, yarın güzel haber gelirse pazartesi transfer olacak..Ne yaptın sen kan verdin mi sonuç çıktı mı
Benim de yarın 11. Günü iğnenin üzülme. Canım valla Bnde aylardır beklyrm hatta Bu ayda olmaZsa 1 sene olcak inşallah hepimiz tez zamanda mutlu haberler alırızBızde öyle düşünüyoruz canım eşimle herkes senın dedıgın gıbı gıdıyor ben sadece kontrole gıttım çatlamışmı diye bakmadı cagırmadı cok yogun inanılmaz şekildee.. değiştiricem canım adet olmayı beklıyorum iğne oldum bu ay 12.günüm iğne günüde dahi yarın 13.gün oluurm herhalde 16 17.gününde baska doktora gıdıcem inşallah..üzülüyorum yani boşa gıttık boşa heves ettım kaç ay
Bakalım ne zamana adet gelecek senin.adet olmana çok sevindim hepimiz aynı anda çalışmalara başlıcazzz
A. Selam hoşgeldinselam canım beni de ekler misin uğur getirirsin inşallah.
bu ay negatif çıktım inşallah öbür ay pozitif olur. BAT: 1 haziran 33 yaş 1,5 yıl (8 haftalık düşük) ardından 1. ayım İmom ve omepa q 10 kullanıyorum.
Tmaam bakalım canımYusra-61 tatlim bnm bat tarihimi duzeltir misin 16 sı degil 20 si olarak degistirir misin gec yumurtlama oldu tessekkur ederm bebegim
İnşallah güzel haberini alırımDoktor var diyemem dedi ama yokta diyemem dedi bir hafta sonra kan verin tekrar dedi anlamadımbeta hcg 77 ml ul çıktı sinirdaymis yani
Valla canım evde muaallakta olmaktansa gitmen daha mantıklıKızlar erken gebelik testi yaptım negatif yineama sol kasığımda bi yumru var gibi arada batma oluyor kist mi oluştu acaba ya yarın sabah adet olmaz isem tıp merkezine gidiyim diyorum Yusra-61 MaviliGizem
Dua et banaBakalım ne zamana adet gelecek senin.
A. Selam hoşgeldinamin inşallah.
Tmaam bakalım canımhaydı hayırlı olsun
İnşallah güzel haberini alırım
Valla canım evde muaallakta olmaktansa gitmen daha mantıklı
Kaç senelik evlisin canım? Ben 1bucuk yıllık ve 1yıldır cocuk istiyoruz hıc korunmadım ilaç içmedim vs pcosda degılım..nasip herseyBenim de yarın 11. Günü iğnenin üzülme. Canım valla Bnde aylardır beklyrm hatta Bu ayda olmaZsa 1 sene olcak inşallah hepimiz tez zamanda mutlu haberler alırız
Benimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değilBenim de yarın 11. Günü iğnenin üzülme. Canım valla Bnde aylardır beklyrm hatta Bu ayda olmaZsa 1 sene olcak inşallah hepimiz tez zamanda mutlu haberler alırız
Amin inşallahInşallah yarın kadir gecesi dualarımızı esirgemeyelim, muhakkak ki bu bekleyişler gelecek bebisleri daha beklenen, özlenen daha bi kıymetli yapıyor. Bi gelsinler inşallah herbiriniz çok iyi ebeveynler olursunuz.
Anladım canım bende merak ettim bazı doktorlar kalp atışı başlayınca başlıyor iğneye de. Dış gebeliğe karşı önlem olarak sanırımCanım bugün hemen çağırdı düşğk önleyici iğne yazdı 3 hafta haftada bir yapılacak dedi kan sulandırıcı iğneyi de bugün ilk defa vuruldum bundan sona her gün aynı saatte olacağım dış gebelik geçmişim olduğu İçin iki gün sona yine beta ver dedi bir tane de hap yazmış niye bilmiyorum folik asit ve coraspine de devam edeceksin dedi
Ya canım heveslendirmek gibi olmasın ama sanki gölge var, acaba fotodamı öyleBenimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?