Ama ben de görüyorum, inşallah yaBenimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değil
Gölge var gibi sanki ama çekimden mi bilemedim? Yarın tekrarlasan mı?Benimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değil
Kız kim hamileymiş... 50 yaşındaki teyze mi...vay anam vay.. hamileymiş mi.. ikizmiymiş de....Size bir soru soracağım bir abla 50 yaşında kız kardeşim iş yerinde çalışıyorsorun bu değil az önce kardeşimi aradı menopoza girdim hamileyim testim pozitif diyor ben değildir kadın olayı yanlış anlamış dedim birde daha önce yine hamile kalmış ikiz çocuklara onları da aldırmış sinir hatlarımı bozdu kadın yaa @Gizemsu07 Nm88326 @Selizay M mavili_yeshll @Esrakcshn @bgm21 @PinkMermaid menopoza giren hamile kalıyormuymuş yaa kafam uçtu?
Kadın şoka soktu beni çıkamıyorum
Süper bir haber bu, aklım sendeydi ne cıktı acaba diye.. çok mutlu oldum :)) sağlıkla gelsinn:)))Yaaa çok güzel hadi inşallah güzel haberler gelir o zaman, beta 168 çıktı dün kan verdim bugün çıktı sonuç, yarın yeniden kan vericem,
Merhaba bat günümüz aynı.Yusra-61 Cnm benide eklermisin listeye yaşım 32 bat 2 haziran 5 yaşında kızım var nasip olursa 2. Çocuğumu istiyorum bu ay başladık çalışmalara inş hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz
Bende sonradan dikkatli bakınca gördüm ya bilmem beklicem bir kaç gün geçsin tekrar yapıcam dua et bana lütfenYa canım heveslendirmek gibi olmasın ama sanki gölge var, acaba fotodamı öyle
Canım yok gibi ama iğneden 36 saat sonra çatlama oluyo diye biliyorum 2 gün sonra bi daha dene istersenBenimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değil
Bende çok dikkatli bakınca gördüm biraz geçsin yenilerim testi dua edin bana lütfen hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah
Evet tekrar yapıcam az daha geçsin hayırlısı dua edin lütfen hepimiz yaşayalım bu güzel duyguyu inşallahCanım yok gibi ama iğneden 36 saat sonra çatlama oluyo diye biliyorum 2 gün sonra bi daha dene istersen
Ay inşallah ağzınızda bal damlıyor dua edin hepimizin bebişleri bizimle olsun inşallahAma ben de görüyorum, inşallah ya
Benim 4 bitcek biz 3 sene korunduk biz de de bi sorun yok şükür ama tek sorun sol tüpüm kapalı benim ama gebeliğe engel değilmiş olmadı henüz nasip işte ne zamansa o zaman vakti değil demek ki inşallah bu ay olurKaç senelik evlisin canım? Ben 1bucuk yıllık ve 1yıldır cocuk istiyoruz hıc korunmadım ilaç içmedim vs pcosda degılım..nasip hersey
Sanki var gibi kuzum yaBenimde bugün 12. Günü ama testi erken yaptım sanırım yada olmadı bu ayda bebeğim benimle değil
Yenilicem inşallahGölge var gibi sanki ama çekimden mi bilemedim? Yarın tekrarlasan mı?
İnşallah olur canım bol bol hepimize dua ediyorumEvet tekrar yapıcam az daha geçsin hayırlısı dua edin lütfen hepimiz yaşayalım bu güzel duyguyu inşallah
Ay akşam akşam bana umut verdiniz Allah razı olsun inşallah vardır Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsinSanki var gibi kuzum ya
İnşallah canımSüper bir haber bu, aklım sendeydi ne cıktı acaba diye.. çok mutlu oldum :)) sağlıkla gelsinn:)))
Bende valla az önce zikir çektim yine hepimize Allah kabul etsinİnşallah olur canım bol bol hepimize dua ediyorum
Ben 11. Gün test yaptım çizginin esamesi yoktu, bat günümde öğrendim, 12. Gün test yapmış olsaysım muhtemelen çok silik çıkardı,hem kaset hem erken gebelik testi sanırım, ikisinde de var gibi gölge, bi kan verin inşallah vardırAy akşam akşam bana umut verdiniz Allah razı olsun inşallah vardır Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?