Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 27 sinde vuruldum iğneyi sen testi 14 gün sonra mı yapcaksın doktor bişey dedi mi test için
15 gün sonra yap dedi canım ilk defa mı yaptın sen.. Geçen ay Da yaptım ben en az 14 gün geçmesi gerekiyor çünkü iğnenin içerisinde hcg hormonu olduğu için belli bir süre testin pozitif çıkar iğne etkisiyle o yüzden hiç kendini strese sokma 14 gün bekle

Ay Allahım inşallah babada nasip etsin anne olmayı çok teşekkürler Allah razı olsun umut oldunuz sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah banada dua edin lütfen

Ay Allahım inşallah babada nasip etsin anne olmayı çok teşekkürler Allah razı olsun umut oldunuz sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah banada dua edin lütfen
İnşallah canım bende çok bekledim o çizgiyi burda isteyen herkes için dua ediyorum, Rabbim bebiş hasretiyle tutuşan her anne babanın kucağını doldursun inşallah

Anladım canım bende merak ettim bazı doktorlar kalp atışı başlayınca başlıyor iğneye de. Dış gebeliğe karşı önlem olarak sanırım
Benim dış gebelik geçmişim olmasına rağmen başladı canım ben sağlıklı kabul edip önlemimi alacağım dedi artık Rabbime emanet kasmıyorum panik yapmıyorum ne nasip ettiyse onu yaşarım

İnşallah canım dua et lütfen bana İsteyen herkese nasip olsun annelik
Amin canim bu sayfada olan hepimize rabbim nasip eylesin benimde regle 7 gun kaldi insallah guzel haberler alırız Ramazan ayının yüzü suyu hurmetine Kadir gecesinin mübarek yüzü suyu hürmetine bu ay güzel sonuçlar almak nasip olsun ❤

Amin inşallah canım bende zikir çektim az önce Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yusra-61 Canım bu akşam doktorum nöbetçiydi beta hcg 7.714 çıktı. Minik bir kese gördü 0.38 cm. 4 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleticem ve bebeği görüceksin dedi. Son bat tarihim 3 nisan, 5 haftalık diye düşünmüştüm anlamadım o kısmı. Kese sağ tarafımda. Zaten orda bi ağrı oluyor arada ondanmış

Yumurtlama ne zamandı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…