Ooo ikizler öncedenmiş aldırmışKız kim hamileymiş... 50 yaşındaki teyze mi...vay anam vay.. hamileymiş mi.. ikizmiymiş de....
Bizde işte bir bebek sahibi olmak için uğraşıyoruzOoo ikizler öncedenmiş aldırmışşimdi yeniden olmuş hamile bunu da aldoracakmış.
Nasip mi desem şans mı desem şanssızlık mı desem ne desem bilemedimOoo ikizler öncedenmiş aldırmışşimdi yeniden olmuş hamile bunu da aldoracakmış.
Ama erken yaani 13.gün ne ki millet ta kaçıncı gün görüyor beklemelisin canımNasip mi desem şans mı desem şanssızlık mı desem ne desem bilemedimben ki bugün 13.gün hala yumurtlama görememişim vah beni beni
Yaa masallah masallah darısı bize olsun insallah yaaaYusra-61 Canım bu akşam doktorum nöbetçiydi beta hcg 7.714 çıktı. Minik bir kese gördü 0.38 cm. 4 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleticem ve bebeği görüceksin dedi. Son bat tarihim 3 nisan, 5 haftalık diye düşünmüştüm anlamadım o kısmı. Kese sağ tarafımda. Zaten orda bi ağrı oluyor arada ondanmış
Ben isyan etmiyorum ama o gidenlere üzülüyorm çok kötü büyük konuşuyor gibi değil de mesela ilk bunu yaşadın madem bağlat bunu niye taşıyorsun işte imtihan ediyor Allah onu bununla sınıyor günah yaBizde işte bir bebek sahibi olmak için uğraşıyoruzisyan etmek değil ama ne bilim işte
Maaşallah canımYusra-61 Canım bu akşam doktorum nöbetçiydi beta hcg 7.714 çıktı. Minik bir kese gördü 0.38 cm. 4 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleticem ve bebeği görüceksin dedi. Son bat tarihim 3 nisan, 5 haftalık diye düşünmüştüm anlamadım o kısmı. Kese sağ tarafımda. Zaten orda bi ağrı oluyor arada ondanmış
İnşallahYaa masallah masallah darısı bize olsun insallah yaaa
İnşallah canımMaaşallah canımdarısı bekleyen bizlerin başına inşallah..
Benimki de gençmiş son 3 çocuk istemeden olmuş çünkü kilolu olduğu için anlamazmış doğurup gelirmiş hastaneden alıp geliyor derlermiş. Bu başka şeyler bizimkiler büyütmüş ama bu her olana kıyıyor kasap mübarekBenim kayınvaliden 42 yaşında menopoza girdiği halde hamile kalmış hareketlenince bebek öyle anlamışlar şuan 10 yaşında kaynım var eşim askerden yeni gelmiş tabi bide görümcem var cocukcagız 5 yaşında dayı 8 yaşında amca olduvalla benim kaynana menopozdayken hamile kalır görümcem sürekli yanlışlıkla hamile kalır bizde olsun diye uğraşıp duruyoruz bu arada kayınvalidem 130 kiloymuş hamile kaldığında
Yusra-61 Canım bu akşam doktorum nöbetçiydi beta hcg 7.714 çıktı. Minik bir kese gördü 0.38 cm. 4 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleticem ve bebeği görüceksin dedi. Son bat tarihim 3 nisan, 5 haftalık diye düşünmüştüm anlamadım o kısmı. Kese sağ tarafımda. Zaten orda bi ağrı oluyor arada ondanmış
26 nisan çatlatma iğnesi oldum canımSenin Yumurtlama ne zamandı canım?
Valla kuzu geçen ay taa 20.gün gördüm. Giderek yumurtlama gördüğüm günler uzuyor.Ama erken yaani 13.gün ne ki millet ta kaçıncı gün görüyor beklemelisin canım
Daha yeniymiş. Neden çatlatma iğnesi oldun, bir sorun mu vardı26 nisan çatlatma iğnesi oldum canım
Döngün ksç gün canım? Merak ettim. Benim 26 gün. 11-12 de görüyorum yumurtlamayı.Valla kuzu geçen ay taa 20.gün gördüm. Giderek yumurtlama gördüğüm günler uzuyor.
İlk ay 15.gün
2.ay 18.gün
3.ay 20.gün
4.ay muamma
Acaba neden bu kadar oynuyor ki? Düzensiz şekildeValla kuzu geçen ay taa 20.gün gördüm. Giderek yumurtlama gördüğüm günler uzuyor.
İlk ay 15.gün
2.ay 18.gün
3.ay 20.gün
4.ay muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?