Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 beni de ekler misin? Yazmıştım da ekleme bitti mi? Bilemedim Bat 20 mayıs.Yaş 38. Bak bu aydan umutluyum listede olunca daha motive oluyor insan galiba
Valla ben naptığımı bilmiyorm bugün çok yoğunum eklerim müsait zamanda canım. Kanamam aşırı oluyor sancım yok yattım msjlara ancak yetiyorum 182 kadınla uğraşmak kolay değil

Yusra-61 canım benim reglim başladı mayıs heyecanı bu kadarmış Rabbim nasip etmedi vardır bundada bir hayır pazartesi kontrole gidip yeni ayın planlamasını yapıcaz. Yeni bat tarihini 6 haziran olarak değiştirebilir misin?

Ya ben bugün çok gerginim gülgür güldür izlerken sinirlerim bozuldu. Sinirli, huysuz, gerimgerimgerginim. Bu ruh halindeyim şuan umutsuzluk falan zaten biraz vardı ama bu daha beter oldu.

Canım ben kendi adıma şunu diyebilirim uzun süredir istiyorum ama şimdiye kadar hiç gebelik yaşamadım bende hiç çocuk sahibi olacakmışım gibi hissetmiyorum çevremdeki kişilerin hamilelik haberini alınca niye ben çocuk sahibi olamıyorum diye üzülüyorum içime kapanıyorum ama günün sonunda umudumu kaybetmeden tekrar ve tekrar denemeye devam ediyorum. Üzme kendini demek istiyorum ama işe yaramıcağını kendimden biliyorum. Biz olana kadar deneyeceğiz elbet bir gün birbirimize güzel haberlerimizi vereceğiz

Ya ben bugün çok gerginim gülgür güldür izlerken sinirlerim bozuldu. Sinirli, huysuz, gerimgerimgerginim. Bu ruh halindeyim şuan umutsuzluk falan zaten biraz vardı ama bu daha beter oldu.
Acaba genel olarak yine bi hava olayları mı var Merkür retrosu,dolunayı, ay tutulması bi bitmedi. Bende öyleyim ağlıyorum sonra ufacık şeye sinirleniyorum anlayamadım ama umutsuzluğum hadsafhada kuzum

Canım akşam msjına cvp yazamadım ben çok uzak değilim aileme ilçede ama yasak gidemedim bayram da biraz darluk aldi beni çook evde kaldım çok ama nafile millet geziyor nasıl kapanma bu bilmiyorm bana yasak herkes geziyor tozuyorbirde benim çok yoğun geçti bu ayım derslerim aynı zamanda eve kilitlendim okuyayım dedim başıma iş açtım çocuk yapayım dedim onu da bir türlü tutturamadım. Moralimi pozitif ne kadar yüksek tutsam dibe vuruyor gibiyim. Benim bu ay bu konuda son denemem doğal, olmazsa aşılama yapacağım haziranda senin olduğun yer de neden arkadaş edinmedin mi canım? Benim burada arkadaşlarım varda onlarda ikna etmiyor bazen. Senin de ruh halin benim gibi iç sesinle konuşuyorsun sürekli ahh hepsi boş kalmaktan birazda evin içinde

Canım elbet negatifti görünce mutsuz oluyoruz çok umutlanıyoruz ve umutlarımız suya düşüyor evet, ama ben geleceğe dair umutsuz değilim. Sen de olma bunlar tüm kadınların %40 nın başına gelen olaylar, tıp çok gelişti doğal bir şekilde olmasa da bir şekilde çocuk sahibi olunabiliyor artık. %1 lik olmama ihtimali ise rabbimin takdiridir. Ama yaşımız genç gözle görülen büyük bir sorun yok.. O yüzden telaşe verme kendini, evet üzülüyoruz tabi ki üzüleceğiz insanız, ama böyle şeyler düşünmek yok, rabbim en güzel zamanı bekliyor sadece.. Bize de Dua etmek kalıyor, hayırlı vakitte hayırlı, sağlıklı bir evlat için

Offf inşallah canım ya inan düşüncelerde boguluyorum diyorum sabret olacak ama aynı zamanda yine olumsuz düşünüyorum ve kurtaramıyorum kendimi bu fikirden Allah nasip etsin her birimize

Hadi bakalım bu ay sende olmazsa aşılama yaptır, olumlu sonuç al direk ben de gidicem aşılamaya

Acaba genel olarak yine bi hava olayları mı var Merkür retrosu,dolunayı, ay tutulması bi bitmedi. Bende öyleyim ağlıyorum sonra ufacık şeye sinirleniyorum anlayamadım ama umutsuzluğum hadsafhada kuzum
Ay nedir neydendir bilmiyorum ama bir an önce geçmesi lazım. Hiçbir şey yapamıyorum. Bulaşık yerleştireceğim ama her şeyi kırarım diye korkuyorum

Çok güzel yazmışsın kuzum ki haklısında o kadar bunaldım ki yaşananlar şu eve kapanma süreci bebek isteme süreci hepsi o kadar üst üste geldiki eşimin işi sıkıntılı ne olacağı belirsiz ordan oraya ordan oraya gönderiyorlar yani o kadar her şey üst üste geldi ki ve eşim benim 1,5 ay önce varikosel oldu değerleride sıkıntılıydı yani sorunda var ve bınu öğrenene kadar ben kendimi tüp bebeğe bile hazırlamıştım sonra ameliyat oldu ne olacağı adına belirsizlikler çok yoruyor

Şşştt kendine gel, agresifleşme pamuk gibi ol, şuan bütün hücrelerin duygu durumuna göre şekil alıyor, bebeğimiz çirkin olsun istemeyiz demi.. O yüzden pozitif ol

Hadi bakalım bu ay sende olmazsa aşılama yaptır, olumlu sonuç al direk ben de gidicem aşılamaya
Bu aşılama yaptırcam olmazsa bırakacağım bu işlerin peşini en azından elimden geleni yapyrm bir kaç ay dinlenmek istiyorm özellikle ruhen şansıma belki aşılama tutar

Ay nedir neydendir bilmiyorum ama bir an önce geçmesi lazım. Hiçbir şey yapamıyorum. Bulaşık yerleştireceğim ama her şeyi kırarım diye korkuyorum
Ayy bırak canım yerleştirme ben böyle hissedince bi iş yaptığımda bişeyler ya kırılıyor yA bozuluyor hakkımızda hayırlısı olsun gizemcim sadece bunu istiyor bunu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…