Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım varikosel artık sorun bile değil tedavi ediyorlar, değerler de ilaçla falan toplanır dur bakalım hele yaa aaaaaaa

Hayır kimse yok canım bilmediğim bi şehirdeyim bide lojmanda oturuyorum o yüzden insanlar çok içli dışlı değil ve merkeze 45 dk uzaklıkta aileme 7 saat uzaktayım bayramda da gidemicem insanın zoruna gidiyor bazen diyorum bebem olsa onla ne güzel vakit geçer ama dediğin gibi artık kendimi yetersiz hissetmeye başladım onuda beceremiyorum diye

Canım varikosel artık sorun bile değil tedavi ediyorlar, değerler de ilaçla falan toplanır dur bakalım hele yaa aaaaaaa
İnşallah selizaycım ya valla Allah razı olsun iyi ki girmişimde şuraya derdimi döküyorum da rahatlıyorum inşallah öyledir ilaçları kullanıyor ne olcak bizde görcez inşallah çok bekletmez bizim sıpalar bizi

Güzel haberler gelecek buraya hissediyorum ben merak etme ama önce piskolokimizi sağlam tutuyoruz, hem her işte bir hayır var ayol, pandeminin ortasına da gelmiyorlar işte daha mı iyi ne, hep hastane odası yaptırmak süslemek istemişimdir

Ayy allahım inşallah güzel hayırlı sağlıklı bebekler versin. Kaderleri ömürleri de gğzel olsun inşallah
Kızlar bide anneler günü geliyor reklamlarda izlediniz mi bebek bezi reklamlarında falan böyle yeni anne olmuşları falan gösteriyor doğumhanede falan gösteriyorlar reklam yapmışlar öyle onları izledikler benden pıt pıt damlalar süzülüyor

Ya ben artık kendimi iyice saçmalığa vurmaya başladım biliyomusun saati kuruyorum erken uyanmak için saati duymazmışım hiç saat çalar çalar susar bende geç kalkarmışım Meğer. Uyandığımda ay bi kızıyorum kendime diyorum ki salak bi saatin sesini duymayan bebeğin ağlamasını nasıl duysun tabi olmaz bebek falan diyorum iyice sıyırdım heralde yA

Yaaa kızlar ben bişi dicem, burada çok okuyorum bu ay da adet oldum ağlıyorum çok kötüyüm falan diye ama ben 1 yıldır olmamama rağmen böyle o pozisyona gelmedim hiç evet üzülüyorum ama geçiyor yani yarım saat içinde, öyle ağlama falan gelmiyor. Çok istemiyor muyum acaba bende mi sorun var yoo istiyorum amaaa. Kendinizi yıpratmayın ne olur o gözyaşları bile etkiliyor hormonları pozitif olunnn

Televizyon izlemiyoruz canım hiç, allahtan izlemiyorum diyorum bazen. Ama buraya girip çıktıkça habire çocuk kıyafeti öneriyor. Baktıkça içim gidiyor benim de. Sabah kendimi sepete 3 tane tulum 3-5 çorap almış yakaladım. Az daha alıyordum çok şükür vazgeçebildim

Canım yeni bat özelikle haziran şuan almıyorum 182 kişi oldu mayıs birazcık azalsın cidden çok yoruyor haziranla takipte kal mayısı bitireyim eklerim. Valla sınavlarım da başlayacak 19 mayıstan sonra alacam haziran eklemeyi
Aldıkça haziran çoğalıyor mayıs da ayrı çoğalıyor benim kapasitem yetmiyor iki ayı bir arada götürmeyi
Bende anlamadım kuzum 15.gün görsem çok ideal ya hadi inşallah dua et benim için yoksa yine 20 falan olursa bu ayı pas geçmek zorunda kalıcam
Hayırlısı olsun canım benim nasip bu işleer
Yetersiz de hissetme geçende sendin bana umutlar bağışlayan destek veren ama böyle yapma zaten bende destek verecek hal yok yorgunum dostlarım anlatacak gibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…