Kız şapşik git tez yaz döverim seniTelevizyon izlemiyoruz canım hiç, allahtan izlemiyorum diyorum bazen. Ama buraya girip çıktıkça habire çocuk kıyafeti öneriyor. Baktıkça içim gidiyor benim de. Sabah kendimi sepete 3 tane tulum 3-5 çorap almış yakaladım. Az daha alıyordum çok şükür vazgeçebildim
Abartma ay, sabah kalkınca işin mi var da kalkacaksın. Çocuk olduktan sonra yarı uykuda yatarsın. Kendine işkence etme hiçYa ben artık kendimi iyice saçmalığa vurmaya başladım biliyomusun saati kuruyorum erken uyanmak için saati duymazmışım hiç saat çalar çalar susar bende geç kalkarmışım Meğer. Uyandığımda ay bi kızıyorum kendime diyorum ki salak bi saatin sesini duymayan bebeğin ağlamasını nasıl duysun tabi olmaz bebek falan diyorum iyice sıyırdım heralde yA
Daha 1 yıl ne ki bende senin gibi 3.yılı doldurdum bunu yapamadım çünkü yapmanın insana artısı yokYaaa kızlar ben bişi dicem, burada çok okuyorum bu ay da adet oldum ağlıyorum çok kötüyüm falan diye ama ben 1 yıldır olmamama rağmen böyle o pozisyona gelmedim hiç evet üzülüyorum ama geçiyor yani yarım saat içinde, öyle ağlama falan gelmiyor. Çok istemiyor muyum acaba bende mi sorun varyoo istiyorum amaaa. Kendinizi yıpratmayın ne olur o gözyaşları bile etkiliyor hormonları pozitif olunnn
Ay o bana ilk istediğim zamanlarda oluyordu. Şimdi hormonlarım coşmadığı sürece sakinin şükğrYaaa kızlar ben bişi dicem, burada çok okuyorum bu ay da adet oldum ağlıyorum çok kötüyüm falan diye ama ben 1 yıldır olmamama rağmen böyle o pozisyona gelmedim hiç evet üzülüyorum ama geçiyor yani yarım saat içinde, öyle ağlama falan gelmiyor. Çok istemiyor muyum acaba bende mi sorun varyoo istiyorum amaaa. Kendinizi yıpratmayın ne olur o gözyaşları bile etkiliyor hormonları pozitif olunnn
Aman canım izleme Zaten izleyeceksende anneler gününden sonra izle. Sorma bende öyle çok beğenip sepete ekliyorum sonra diyorum dur saçmalamaTelevizyon izlemiyoruz canım hiç, allahtan izlemiyorum diyorum bazen. Ama buraya girip çıktıkça habire çocuk kıyafeti öneriyor. Baktıkça içim gidiyor benim de. Sabah kendimi sepete 3 tane tulum 3-5 çorap almış yakaladım. Az daha alıyordum çok şükür vazgeçebildim
Severim seniDaha 1 yıl ne ki bende senin gibi 3.yılı doldurdum bunu yapamadım çünkü yapmanın insana artısı yok
Seni de severimAy o bana ilk istediğim zamanlarda oluyordu. Şimdi hormonlarım coşmadığı sürece sakinin şükğr
Ben olamayınca gergin ağresif oluyorm evrende herşey bana batıyor iğneli fıçı gibiAy ben de adet olmadan oturur oturur ağlardım. Bu gerginlik nerden çıktı bilemiyoruum
Aynıyız valla seninleYaaa kızlar ben bişi dicem, burada çok okuyorum bu ay da adet oldum ağlıyorum çok kötüyüm falan diye ama ben 1 yıldır olmamama rağmen böyle o pozisyona gelmedim hiç evet üzülüyorum ama geçiyor yani yarım saat içinde, öyle ağlama falan gelmiyor. Çok istemiyor muyum acaba bende mi sorun varyoo istiyorum amaaa. Kendinizi yıpratmayın ne olur o gözyaşları bile etkiliyor hormonları pozitif olunnn
Yaa her zaman yanınızdayım umutsuz hissetmeyin siz ben bi kaç güne toparlarım biraz bayramın gelmesi anneler günü falan üstüne hepsi denk geldi galiba sizle konuşunca kendime geliyorumCanım yeni bat özelikle haziran şuan almıyorum 182 kişi oldu mayıs birazcık azalsın cidden çok yoruyor haziranla takipte kal mayısı bitireyim eklerim. Valla sınavlarım da başlayacak 19 mayıstan sonra alacam haziran eklemeyi
Aldıkça haziran çoğalıyor mayıs da ayrı çoğalıyor benim kapasitem yetmiyoriki ayı bir arada götürmeyi
Hayırlısı olsun canım benim nasip bu işleer
Yetersiz de hissetme geçende sendin bana umutlar bağışlayan destek veren ama böyle yapmazaten bende destek verecek hal yok yorgunum dostlarım anlatacak gibi değilim
Ben seni de severim senden olanı da ayy hamile kal ahaaaa başa döndümSeverim seni
Allah bana gece yatmayan sabah ezanında ayağa dikilen bi bebe verecek al dicek sen miydin alarm kuranAbartma ay, sabah kalkınca işin mi var da kalkacaksın. Çocuk olduktan sonra yarı uykuda yatarsın. Kendine işkence etme hiç
Ben seni anlıyorum sorun şuan aynı olup sana moral olamamam şöyle birisi bana vursunYaa her zaman yanınızdayım umutsuz hissetmeyin siz ben bi kaç güne toparlarım biraz bayramın gelmesi anneler günü falan üstüne hepsi denk geldi galiba sizle konuşunca kendime geliyorum
Ay azıcık sakin olsun uyku sevsin ama lğtfen sağlıklı olsun aminAllah bana gece yatmayan sabah ezanında ayağa dikilen bi bebe verecek al dicek sen miydin alarm kuran
Kızın 3 cümlesinden biri bu oldu allahım nolur bi bebe ver şu kadına artıkBen seni de severim senden olanı da ayy hamile kal ahaaaa başa döndüm
Ben de seni severim ayolSeni de severim
Bizim üst komşumuzun bebeği her gece ağlıyor ama nasıl ağlamakAy azıcık sakin olsun uyku sevsin ama lğtfen sağlıklı olsun amin
Sen adet oldun mu kuzu bu aradaBen seni anlıyorum sorun şuan aynı olup sana moral olamamam şöyle birisi bana vursun
Benim gibi şmdi de öyleyim küçükken emzirir koyarmış tık ses yokAy azıcık sakin olsun uyku sevsin ama lğtfen sağlıklı olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?