Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız şapşik git tez yaz döverim seni

Abartma ay, sabah kalkınca işin mi var da kalkacaksın. Çocuk olduktan sonra yarı uykuda yatarsın. Kendine işkence etme hiç

Daha 1 yıl ne ki bende senin gibi 3.yılı doldurdum bunu yapamadım çünkü yapmanın insana artısı yok

Ay o bana ilk istediğim zamanlarda oluyordu. Şimdi hormonlarım coşmadığı sürece sakinin şükğr

Aman canım izleme Zaten izleyeceksende anneler gününden sonra izle. Sorma bende öyle çok beğenip sepete ekliyorum sonra diyorum dur saçmalama

Aynıyız valla seninle bende çok istiyorum aklıma gelince çok üzülüyorum ama ağlamıyorum eşime bile belli etmemeye çalışıyorum kafama taktığımı

Yaa her zaman yanınızdayım umutsuz hissetmeyin siz ben bi kaç güne toparlarım biraz bayramın gelmesi anneler günü falan üstüne hepsi denk geldi galiba sizle konuşunca kendime geliyorum

Yaa her zaman yanınızdayım umutsuz hissetmeyin siz ben bi kaç güne toparlarım biraz bayramın gelmesi anneler günü falan üstüne hepsi denk geldi galiba sizle konuşunca kendime geliyorum
Ben seni anlıyorum sorun şuan aynı olup sana moral olamamam şöyle birisi bana vursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…