Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim üst komşumuzun bebeği her gece ağlıyor ama nasıl ağlamak kocam bey biz yapmasak mi ya diyip duruyor
Ben de geçen kendime güvenemiyorum küçücük bi can dedim. Aman millet nasıl bakıyor abartma büyür bi şekilde diyır kocamdaki rahatlığı istiyorum ya

Bizim üst komşumuzun bebeği her gece ağlıyor ama nasıl ağlamak kocam bey biz yapmasak mi ya diyip duruyor
Allah affetsin ben de yeni evlendiğimde bebek fikrine aşırı uzaktım. Kimisi evlenir evlenmez ister ya benim hiç merakım yoktu, hatta alt kattaki bebe sürekli ciyak ciyak ağlar ohh bee ne güzel rahat uyuyorum derdim yok der daha çok gömülürdüm yatağa şimdi onun cezasını mi çekiyorum acaba noluyo

Adamın gözünü korkutmuş komşunun bebesi nasıl ağlıyorsa artık benim üst kat komşunun çocukları koltuktan yataktan bi atlardı ev sallanırdı gece uyku uyumaz bağrır çaptır ağlar aynı şekilde bizi de uyutmazlardı kınamayalım kızlar aman çekin fermuarları

Yooook be ne cezası bizimki başka bişey. Geçen aya kadar ben de hep cezalandırıldığımı düşünüyordum. Çok şükür geçmiş o da. Şimdi farkettim.

Ben de geçen kendime güvenemiyorum küçücük bi can dedim. Aman millet nasıl bakıyor abartma büyür bi şekilde diyır kocamdaki rahatlığı istiyorum ya
Doğru demiş kız mesela ben kendime pek güvenemiyorum çünkü yanımda kalıcak yardım edicek kimse yok büyür bir şekilde artık

Doğru demiş kız mesela ben kendime pek güvenemiyorum çünkü yanımda kalıcak yardım edicek kimse yok büyür bir şekilde artık
Benim de yok ki. Normalde kocamdan beklemediğim cümleler duyuyorum bunla ilgili. Sabah sen süt izni alırsın diyor. Öğleden sonra bana ders yazmazlar büyür gider diyor ben şoooook

ben evlendiğim günden beri istiyorum yine yok valla yukarıdaki çocuk ağlayınca oturup bwnim niye olmuyor diye düşünüyorum

Benimde uykum ağırdır arkadaşım a söylerdim ben nasıl kalıcam çocuğa diye
Merak etme pırt sesine bile kalkıyorsun diyordu
Gerçekten de öyle oldu pırt dese uyanıyordum

Benim de yok ki. Normalde kocamdan beklemediğim cümleler duyuyorum bunla ilgili. Sabah sen süt izni alırsın diyor. Öğleden sonra bana ders yazmazlar büyür gider diyor ben şoooook
Benim eşimde öyle ben kalırım sen uyursun ben başında dururum zaten oda yardım etmezse halimi düşünemiyorum Hele olsunda pamuklara sararız kız bu kadar bizi bekletti eşim evlenmeden önce indirim zamanında biberon seti almış biri mavi biri pembe dolabın ücra köşelerinde bekliyorlar arada açıp bakıyorum geri koyuyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…