Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimki o kadar hevesli değil ya

Ay kime kalcak başka vücut hazır psikoloji hazır allahım görsün inşallah dualarımızı. Temiz kalplerimize muradını versin inşallah
Allaha kaldıysa o kısmına çok karışmak istemedin o başka olduruyor da
Amin vermezse verirse de hayırlısını versin

Benimde uykum ağırdır arkadaşım a söylerdim ben nasıl kalıcam çocuğa diye
Merak etme pırt sesine bile kalkıyorsun diyordu
Gerçekten de öyle oldu pırt dese uyanıyordum
Ay inşallah ya benimde uykum çok ağırdır çünkü korkuyorum o yüzden ama o annelik iç güdüsüyle insan ufacık sese kalkıyor demek ki

Napsak ya bi hurmaya meryem suresi falan mı okusak bu ay. Bi de onu mu denesek
Çoktu o hurma ikisini bölüp yiyen varmış ben hurma sevmediğim için hurma işine girmedim ama meryem süresini çok okudum annecim hafif ona ayrı okuttum ben Ne yapmadım ne kaldı onu bilsem onu da yapacam

Kuzum benim de yumurtlama 12 13 mayıs gibi gözüküyor takvimde zaten ovulasyon da yapıyorum 12 13 takılı kalsın o zaman yerleşme döneminde takmam bende zaten ki yumurta ile sprm inşallah buluşur bu ay rabbim inşallah vesile kılar şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallah❤ senin bat ne zaman canım

Ay inşallah ya benimde uykum çok ağırdır çünkü korkuyorum o yüzden ama o annelik iç güdüsüyle insan ufacık sese kalkıyor demek ki

Top patlasa uyanmıyacak ben kalkdıysam herkes kalkar
Rabbim epimize sağlıklı evlaylar versin
bu ay çalışmalara devam
Klomen başlıcam yarın, ovu testi aldım, çörekotlu bal karışımı var azıcık ondan yaptım bismillah deyip çalışmalara başlıcam

Ohaaa süper bi haber kaçırmışım bak ben O zaman gelsin yumoşlar sık dişini kuzum o acıların ardına güneş doğacak
Sıka sıka dişler gitti bende dış sıkma hastalığı var plak bile kullandım bu aralar çok kullanıyorum plaklı geceler

Çoktu o hurma ikisini bölüp yiyen varmış ben hurma sevmediğim için hurma işine girmedim ama meryem süresini çok okudum annecim hafif ona ayrı okuttum ben Ne yapmadım ne kaldı onu bilsem onu da yapacam
Hımmm o zaman uzayda denemek kalmış size bi teslaya söyleyelim bi dahakine sizi de yollasın

Yakı da yapsam çok olur mu ya eşim çok sıcak sevmediği için ev serin olur bende üşürüm normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…