Ohaaa süper bi haber kaçırmışım bak benOooo ben kan revanım
Acım kederim çoook
Bizimki o kadar hevesli değil yaBenim eşimde öyle ben kalırım sen uyursun ben başında dururum zaten oda yardım etmezse halimi düşünemiyorumHele olsunda pamuklara sararız kız bu kadar bizi bekletti eşim evlenmeden önce indirim zamanında biberon seti almış biri mavi biri pembe dolabın ücra köşelerinde bekliyorlar arada açıp bakıyorum geri koyuyorum sonra
Geçen biri dedi onda gördüm. Eksik olan odur belki de.Bu yeni mi
Allaha kaldıysa o kısmına çok karışmak istemedin o başka olduruyor daAy kime kalcak başka vücut hazır psikoloji hazır allahım görsün inşallah dualarımızı. Temiz kalplerimize muradını versin inşallah
Ay inşallah ya benimde uykum çok ağırdır çünkü korkuyorum o yüzden ama o annelik iç güdüsüyle insan ufacık sese kalkıyor demek kiBenimde uykum ağırdır arkadaşım a söylerdim ben nasıl kalıcam çocuğa diye
Merak etme pırt sesine bile kalkıyorsun diyordu
Gerçekten de öyle oldu pırt dese uyanıyordum
Amin amin allah evladımızla sınamasın inşallahAllaha kaldıysa o kısmına çok karışmak istemedin o başka olduruyor da
Amin vermezse verirse de hayırlısını versin
Çoktu o hurma ikisini bölüp yiyen varmışNapsak ya bi hurmaya meryem suresi falan mı okusak bu ay. Bi de onu mu denesek
Kız hepsini aynı anda denersek hangisinin işe yaradığını bilemicezGeçen biri dedi onda gördüm. Eksik olan odur belki de.
Kuzum benim de yumurtlama 12 13 mayıs gibi gözüküyor takvimde zaten ovulasyon da yapıyorum 12 13 takılı kalsın o zaman yerleşme döneminde takmam bende zaten ki yumurta ile sprm inşallah buluşur bu ayBu ay çok merak ederek ben de denedim güzel de oldu o kadar spor egzersiz yaptım hiç belim ağrımadı sayesindeBen adet bitip yıkandıktan sonra yapıştırdım yumurtlamayı görene kadar taktım. Yani sadece abdest almak için duşa girdiğimde çıkarıyordum sonra yenisini yapıştırıyordum. Şimdi bir kesim yumurtlama döneminde de kalabilir diyor canım ama spermler sıcağı sevmediği için yumurtlama oldu çatlama oldu değerlendirdiniz o zaman çıkarın artık diyorlar. Ben de riske atamadım o zamana kadar taktım zaten diyerek çatlama gününde 3-4 saat takmıştım ama çıkardım. İnşallah rabbim vesile kılmıştır yaptıklarımızı İnşallah kılar
Ay inşallah ya benimde uykum çok ağırdır çünkü korkuyorum o yüzden ama o annelik iç güdüsüyle insan ufacık sese kalkıyor demek ki
Sıka sıka dişler gittiOhaaa süper bi haber kaçırmışım bak benO zaman gelsin yumoşlar sık dişini kuzum o acıların ardına güneş doğacak
Hımmm o zaman uzayda denemek kalmış size biÇoktu o hurma ikisini bölüp yiyen varmışben hurma sevmediğim için hurma işine girmedim ama meryem süresini çok okudum annecim hafif ona ayrı okuttum ben Ne yapmadım ne kaldı onu bilsem onu da yapacam
Ay hangisinin işe yaradığından banane, işe yarasın daKız hepsini aynı anda denersek hangisinin işe yaradığını bilemicezbu ay polen karışımını falan denicem sonra adım adım ilerleriz
Kuzum benim de yumurtlama 12 13 mayıs gibi gözüküyor takvimde zaten ovulasyon da yapıyorum 12 13 takılı kalsın o zaman yerleşme döneminde takmam bende zaten ki yumurta ile sprm inşallah buluşur bu ayrabbim inşallah vesile kılar şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallah❤ senin bat ne zaman canım
Ahhahahahah buna çok güldüm çok haklısın valla.Kız hepsini aynı anda denersek hangisinin işe yaradığını bilemicezbu ay polen karışımını falan denicem sonra adım adım ilerleriz
Ay o bende de var uyanınca çenem kopacak gibi olurSıka sıka dişler gittibende dış sıkma hastalığı var plak bile kullandım bu aralar çok kullanıyorum plaklı geceler
Selizay MaviliGizem bgm21 G gkmsgs sizlerle muhabbete doymuyorum ama tlfn elimde uyuyup kalmak istemiyorum Şimdilik muhabbeti burada sonlandırıyorum hepinize tatlı rüyalar
Stresimi ortaya koyma şeklim işte benimdeAy o bende de var uyanınca çenem kopacak gibi olur
Kuzum sana da tatlı rüyalar iyi uykularSelizay MaviliGizem bgm21 G gkmsgs sizlerle muhabbete doymuyorum ama tlfn elimde uyuyup kalmak istemiyorum Şimdilik muhabbeti burada sonlandırıyorum hepinize tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?