Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzeller hepinize hayırlı geceler sahur hazırlığına geçiyorum yavaştan gece yatarken ettiğiniz duaları başınızı yastığa koyduğunuzda aklınızdan geçen dileği Allah Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine nasip etsin hepinize Gül kokulu öpücükler hepinizin kullanıcı adını etiketledim sayın buraya

Kızlar benim yumurtlamadan sonra sol kasığımda hep ağrı oluyor. Şuan yumurtlama görmediğim halde yine sol kasığımda ağrı başladı. Neden olabilir acaba, yürürken bile ağrıyor.

Alemsin

Canım varikosel artık sorun bile değil tedavi ediyorlar, değerler de ilaçla falan toplanır dur bakalım hele yaa aaaaaaa
Benim eşimde de varikosel çıktı ama doktor ameliyata gerek yok önemli olan sperm sonucu dedi . İstersen eşin sperm örneği versin hiç umutsuzluğa kapılma

Kızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim

İnan ben de her gün aynı şekilde dua ediyorum. Yani ettiğin duaya inanmak gerekirmiş o yüzden ümitsizliğe kapılmamaya çalışıyorum. Son Ramazan günlerinde dualarımız kabul olur inşallah Benim bat 19. Mayıs görünüyor canım ama yumurtlamam iki gün erken oldu o yüzden 17 si gibi de gelebilir diye bakıyorum. Tabi inşallah gelmez onun yerine bebişler gelsin

Ahh kuzum bende öyleydim ama ummadığın anda oluyor, Rabbim gönlüne göre versin inşallah biran önce

Canim bende gittim gecen hafta kimyasal oldum dedim banada dedi 3ay korunmak lazimmis kimuasaldan sonra

Evet canım ben ilk defa iğne oldum. Yumurta kontrolüne gitmiştim. Doktor 3 tane büyüyen yumurtan var dedi aslında çatlatma iğnesine bir kaç sonra geçeceğini söylemişti ama bugün gittiğimde catlatalim dedi. Şimdi saat 04:00 biraz gaz sancım var. Adet gibi ağrı sızı henüz yok bende.. inşallah adet olmazsın sen de ben de. Daha çok var ama bekliyecegiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…