Uzayda doğurur buraya getiremem benHımmm o zaman uzayda denemek kalmış size biteslaya söyleyelim bi dahakine sizi de yollasın
AhahahhahaUzayda doğurur buraya getiremem benZaten dönüşler uzun ona da girmeyeyim
Kız arkadan gelenlere bilgi nasıl vericezAy hangisinin işe yaradığından banane, işe yarasın da
Onlar da hepsini yapsın ayKız arkadan gelenlere bilgi nasıl vericez
İyi uykular tatlım yarın görüşürüz@SelizayMaviliGizem bgm21 G gkmsgs sizlerle muhabbete doymuyorum ama tlfn elimde uyuyup kalmak istemiyorum Şimdilik muhabbeti burada sonlandırıyorum hepinize tatlı rüyalar
Ne kullandınız derlerse ortaya karışık derizOnlar da hepsini yapsın ay
Güzeller hepinize hayırlı geceler sahur hazırlığına geçiyorum yavaştan gece yatarken ettiğiniz duaları başınızı yastığa koyduğunuzda aklınızdan geçen dileği Allah Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine nasip etsin hepinize Gül kokulu öpücükler
Televizyon izlemiyoruz canım hiç, allahtan izlemiyorum diyorum bazen. Ama buraya girip çıktıkça habire çocuk kıyafeti öneriyor. Baktıkça içim gidiyor benim de. Sabah kendimi sepete 3 tane tulum 3-5 çorap almış yakaladım. Az daha alıyordum çok şükür vazgeçebildim
Benim eşimde de varikosel çıktı ama doktor ameliyata gerek yok önemli olan sperm sonucu dedi . İstersen eşin sperm örneği versin hiç umutsuzluğa kapılmaCanım varikosel artık sorun bile değil tedavi ediyorlar, değerler de ilaçla falan toplanır dur bakalım hele yaa aaaaaaa
İnan ben de her gün aynı şekilde dua ediyorum. Yani ettiğin duaya inanmak gerekirmiş o yüzden ümitsizliğe kapılmamaya çalışıyorum. Son Ramazan günlerinde dualarımız kabul olur inşallahKuzum benim de yumurtlama 12 13 mayıs gibi gözüküyor takvimde zaten ovulasyon da yapıyorum 12 13 takılı kalsın o zaman yerleşme döneminde takmam bende zaten ki yumurta ile sprm inşallah buluşur bu ayrabbim inşallah vesile kılar şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallah❤ senin bat ne zaman canım
Canım 20 nisandı yumurtlama, 30unda negatif çıktı 5 mayısta öğrendim,Yumurtlama ne zamandı kuzum
İnşallah canım inanın hepiniz aklımdasınız, bu topik bana uğurlu geldi inşallah sana ve diğer arkadaşlarda uğurlu gelirroseanne Çok güzel ilerliyor maşallah rabbim daim etsin inşallah bizlerde arkadandan geliriz hamiş olarak
Ahh kuzum bende öyleydim ama ummadığın anda oluyor, Rabbim gönlüne göre versin inşallah biran önceKızlar ya kendinizi umutsuz hissediyor musunuz sizde bazen? Bugün kendimi inanılmaz umutsuz hissediyorum bi türlü toparlayamıyorım düşüncelerimi.Normalde kendimi bırakan bi insan değilimdir ama çok duygusal ve umutsuzum hiç hamile kalamayacak mıyım olmayacak mı diye sorular dönüp duruyor kafamın içinde ve susturamıyorum
MaviliGizem @Selizay Yusra-61 bgm21 roseanne @yeshll ve diğer kullanıcı adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar
Ben subat martan beri buralardayimKız beraber miyiz senle de hazirana mı kaldın, nisan grubundan nereye evrildik
Canim bende gittim gecen hafta kimyasal oldum dedim banada dedi 3ay korunmak lazimmis kimuasaldan sonra3 ay korun dedi anlamadım kimyasalda korunmaya gerek yok demişti geçen ayki özelde gittiğim doktorum bu direk düşük yapıyorsun 3 ay korun dedi ilaç vs birşey vermedi nedenini arastirmana gerek yok dedi birşey anlamadım
Evet canım ben ilk defa iğne oldum. Yumurta kontrolüne gitmiştim. Doktor 3 tane büyüyen yumurtan var dedi aslında çatlatma iğnesine bir kaç sonra geçeceğini söylemişti ama bugün gittiğimde catlatalim dedi. Şimdi saat 04:00 biraz gaz sancım var. Adet gibi ağrı sızı henüz yok bende.. inşallah adet olmazsın sen de ben de. Daha çok var ama bekliyecegiz artıkBenimfe6iğnenin 2. Günü süt kesiği gibi Bı akıntım olmuştu canım.3 gün falan ince ince kasığım ağrıdı... . Belim ve bacaklarım ağrıyor bugün adet olacakmışım gibi ama iğnele göre hesaplarsak daha adetime 11 gün var böyle ağrım olunca adet okuyorum ben sonrasında inşallah öyle bişey olmaz ilk defa mı iğne oldun sen
Çok teşekkür ederim inş canımCanimm hayirli olsun tedavinn guzel sonuclar al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?