Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 canım beni listeden çıkarabilirsin malesef lekelenme başladı bu ay kısmet değilmiş diğer aya inşallah

Evet ilk bu ay 15 gün sonra direk kan testi vereyim regl olmazsam

Ahhh canım ahhh valla bn bu soruyu sürekli soruyorum kendime İnan hatta neden bile diyip sürekli günaha da giriyorum ama sonra bakıyorum çevreme hepimiz bi anneden geldik elbet bizim de bebeğimiz olcak diyip teselli ediyorum kendimi içini ferah tut elbet anne olcaz biz de inşallah birgün

Kizlar napiyim sice test yapayimmi? Daha adet yok. Yazmistim degerlendirmeyi igne yaptigim gunden bir gun sonra yapa bildim ancak cokta umutlu deyilim. Naapayim beeeeen

Peki hiç ağrır mıydı adet öncesi böyle?
Karnım ağrırdı herzamn ama belim çok ağrımaz ben iğneye bağlıyorum bel ağrısını herkes iğneden sonra bel ağrısı çekiyorum yazmış ama daha erken ya bata 10 gün var iğneden sonraki 14 gün de olcak olsam bile var reglime

exclusive Günaydın canım sana yeni soruyla geliyorum sen ovulasyon yaptın mı düzensizlikle adet oldum ya ben şimdi Merak ettiğim sen yine aynı gün mü yumurtlama gördün? Yoksam değişti mi yumurtlama günün ?

Kizlar napiyim sice test yapayimmi? Daha adet yok. Yazmistim degerlendirmeyi igne yaptigim gunden bir gun sonra yapa bildim ancak cokta umutlu deyilim. Naapayim beeeeen
Yap muallak da olmaktansa için rahatlasın canım adetse üzülürsün belki ama yoluna devam edersin bebek varsa bebeğşnle devam edersin

Belki güzel şeyler olur indirme kaşları üzülme moduna girme canımcım bekliyoruz zor olsa da sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…