Evet ilk bu ay 15 gün sonra direk kan testi vereyim regl olmazsam15 gün sonra yap dedi canım ilk defa mı yaptın sen.. Geçen ay Da yaptım ben en az 14 gün geçmesi gerekiyor çünkü iğnenin içerisinde hcg hormonu olduğu için belli bir süre testin pozitif çıkar iğne etkisiyle o yüzden hiç kendini strese sokma 14 gün bekle
Ahhh canım ahhh valla bn bu soruyu sürekli soruyorum kendime İnan hatta neden bile diyip sürekli günaha da giriyorum ama sonra bakıyorum çevreme hepimiz bi anneden geldik elbet bizim de bebeğimiz olcak diyip teselli ediyorum kendimi içini ferah tut elbet anne olcaz biz de inşallah birgünKızlar ya kendinizi umutsuz hissediyor musunuz sizde bazen? Bugün kendimi inanılmaz umutsuz hissediyorum bi türlü toparlayamıyorım düşüncelerimi.Normalde kendimi bırakan bi insan değilimdir ama çok duygusal ve umutsuzum hiç hamile kalamayacak mıyım olmayacak mı diye sorular dönüp duruyor kafamın içinde ve susturamıyorum
@Gizemsu07 @SelizayYusra-61 bgm21 @roseanne M mavili_yeshll ve diğer kullanıcı adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar
Maleseff
Yaani regl mi oldun yoksam bekliyorsun muMaleseff
Ayyy olmaaa benim içimde sna karşı heveslerim sönmesinKızlar regl sancısıyla sabahın köründe uyandıminşallah regl olmam daha iğnenin 11.günü
İnşallah canım inşallah valla belim karnım şiddetli bi şekilde ağrıyo bebedense razıyım buyursun ağrısınAyyy olmaaa benim içimde sna karşı heveslerim sönmesinbebiştendir o bebişten
arkadaşlar günaydın, yumurtlama pik olduğu günden 14 gün sonra mı adet oluyoruz?
doğru sorabildim mi acaba? :)
Peki hiç ağrır mıydı adet öncesi böyle?İnşallah canım inşallah valla belim karnım şiddetli bi şekilde ağrıyo bebedense razıyım buyursun ağrısın
Karnım ağrırdı herzamn ama belim çok ağrımaz ben iğneye bağlıyorum bel ağrısını herkes iğneden sonra bel ağrısı çekiyorum yazmışPeki hiç ağrır mıydı adet öncesi böyle?
Test yap ki netleşsin canım varsa var yoksa yeni ay yeni umutlarKizlar napiyim sice test yapayimmi? Daha adet yok. Yazmistim degerlendirmeyi igne yaptigim gunden bir gun sonra yapa bildim ancak cokta umutlu deyilim. Naapayim beeeeen
Yap muallak da olmaktansa için rahatlasın canım adetse üzülürsün belki ama yoluna devam edersinKizlar napiyim sice test yapayimmi? Daha adet yok. Yazmistim degerlendirmeyi igne yaptigim gunden bir gun sonra yapa bildim ancak cokta umutlu deyilim. Naapayim beeeeen
2aydir benim testler ilk gun silik sonra neqatif oluyo inanki cok yipratici yorucu bir durum napsam bilemedimTest yap ki netleşsin canım varsa var yoksa yeni ay yeni umutlar
Belki güzel şeyler olur indirme kaşları üzülme moduna girme canımcımKarnım ağrırdı herzamn ama belim çok ağrımaz ben iğneye bağlıyorum bel ağrısını herkes iğneden sonra bel ağrısı çekiyorum yazmışama daha erken ya bata 10 gün var iğneden sonraki 14 gün de olcak olsam bile var reglime
Dolapta saklanmak istiyorum iyi haber gelene kadarYap muallak da olmaktansa için rahatlasın canım adetse üzülürsün belki ama yoluna devam edersinbebek varsa bebeğşnle devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?