Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2aydir benim testler ilk gun silik sonra neqatif oluyo inanki cok yipratici yorucu bir durum napsam bilemedim
Canım bn de bu ay ilk iğnemi oldum hepimiz. Aynı durumdayız yalnız değilsin ama 18 gün olmuş inşallah vardır ve pozitif haberini bizimle paylaşırsın bak bugün Kadir gecesi böyle bi mübarek günde mutluluk yaşarsın inşallah

Ne guzel konustunnorucluyum simdi yapsam olurmuki?

Kızlar benim yumurtlamadan sonra sol kasığımda hep ağrı oluyor. Şuan yumurtlama görmediğim halde yine sol kasığımda ağrı başladı. Neden olabilir acaba, yürürken bile ağrıyor.
Cevabını bulursanız ben de bilmek isterim,aynen öyle oluyor benim de

Canım iki ay önce aynı şey bana da oldu, 14 gün arayla regl oldum hemde iki ay yaşadım bunu, üstelik tam ovülasyon takip ettiğim aylardı Çok üzülmüştüm . Normalde çok ağrım olurdu ama ağrısız geçmişti. Vucudumuz bize bazen böyle şeyler yapabiliyor.. Hormon testi falan yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı

Kızlar benim yumurtlamadan sonra sol kasığımda hep ağrı oluyor. Şuan yumurtlama görmediğim halde yine sol kasığımda ağrı başladı. Neden olabilir acaba, yürürken bile ağrıyor.
Canım yumurtlama ağrısı olblr demek ki yumrtlama yaklaşıyor bana da yumrtlama öncesi iki gün önceden oluyor o sonra pik görüyorum ben gelişirken olduğunu düşünüyorum. Yumrtlama soldan gelişiyor olblr. Ben doktora gitmiştim sağ yumurtam çok iyi boyut ama sol için ondan biraz küçük olduğunu dedi eve geldim yumurtlama öncesiydi doktor baktığında yani o günden sonra hep sol da savaş oldu hep sonra bnde o küçük dediği gelişme çabasında olduğu için düşündüm o ağrıyı

❤ senin yumurtlama günün ne zamn ki acabası reglin çok uzun sürüyo mu
Benim 4 gün sürüyor bazen son damlayla 5 olabiliyor canım ama bu ay kaç olacak bilmiyorm ben ilaç alarak günümü biraz uzatmış oldum arkadaş söyledi de bıraktım Allahtan ondan yoksam kaç gün adet olurdum işte ilacı bıraktım ondan sonra olduğum günden sayıyorum yarın adetim son olmalı

Aşılama İçin doktora gitckmsn canım sonrasında belki ilaç verir çok yumurta olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…