- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Canım bn de bu ay ilk iğnemi oldum hepimiz. Aynı durumdayız yalnız değilsin ama 18 gün olmuş inşallah vardır ve pozitif haberini bizimle paylaşırsın bak bugün Kadir gecesi böyle bi mübarek günde mutluluk yaşarsın inşallah2aydir benim testler ilk gun silik sonra neqatif oluyo inanki cok yipratici yorucu bir durum napsam bilemedim
Bugün şu testi de vereyim bakalm neler olcak inşallah haftaya güzel haberler veririm sizlere canım benimBelki güzel şeyler olur indirme kaşları üzülme moduna girme canımcımbekliyoruz zor olsa da sabırla
Ne guzel konustunnCanım bn de bu ay ilk iğnemi oldum hepimiz. Aynı durumdayız yalnız değilsin ama 18 gün olmuş inşallah vardır ve pozitif haberini bizimle paylaşırsın bak bugün Kadir gecesi böyle bi mübarek günde mutluluk yaşarsın inşallah
İçinden geliyorsa yap kendini hazır hissedince günün güzel haberini senden alırız inşallah Allah ım çok aminNe guzel konustunnorucluyum simdi yapsam olurmuki?
Bilmiyorumki napsamm. Yaparsam yazarim burayaİçinden geliyorsa yap kendini hazır hissedince günün güzel haberini senden alırız inşallah Allah ım çok amin
Çok iyi anlyorum seni ama olacaklardan kaçamayızDolapta saklanmak istiyorum iyi haber gelene kadar
Ne testi verecektin canımcımBugün şu testi de vereyim bakalm neler olcak inşallah haftaya güzel haberler veririm sizlere canım benim
Cevabını bulursanız ben de bilmek isterim,aynen öyle oluyor benim deKızlar benim yumurtlamadan sonra sol kasığımda hep ağrı oluyor. Şuan yumurtlama görmediğim halde yine sol kasığımda ağrı başladı. Neden olabilir acaba, yürürken bile ağrıyor.
Hakkında hayırlısı olsunBilmiyorumki napsamm. Yaparsam yazarim buraya
Progesteron testi canım bakalm çatlamış mı yumurtacıklarNe testi verecektin canımcım
Canım iki ay önce aynı şey bana da oldu, 14 gün arayla regl oldum hemde iki ay yaşadım bunu, üstelik tam ovülasyon takip ettiğim aylardı Çok üzülmüştüm . Normalde çok ağrım olurdu ama ağrısız geçmişti. Vucudumuz bize bazen böyle şeyler yapabiliyor.. Hormon testi falan yaptırdım hiçbir sorun çıkmadıKızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim
Canım yumurtlama ağrısı olblr demek ki yumrtlama yaklaşıyor bana da yumrtlama öncesi iki gün önceden oluyor o sonra pik görüyorum ben gelişirken olduğunu düşünüyorum. Yumrtlama soldan gelişiyor olblr. Ben doktora gitmiştim sağ yumurtam çok iyi boyut ama sol için ondan biraz küçük olduğunu dedi eve geldim yumurtlama öncesiydi doktor baktığında yani o günden sonra hep sol da savaş oldu hep sonra bnde o küçük dediği gelişme çabasında olduğu için düşündüm o ağrıyıKızlar benim yumurtlamadan sonra sol kasığımda hep ağrı oluyor. Şuan yumurtlama görmediğim halde yine sol kasığımda ağrı başladı. Neden olabilir acaba, yürürken bile ağrıyor.
Yaaa sabırsızlıkla bekliyormProgesteron testi canım bakalm çatlamış mı yumurtacıklar
❤ senin yumurtlama günün ne zamn ki acabası reglin çok uzun sürüyo muYaaa sabırsızlıkla bekliyorm
Benim 4 gün sürüyor bazen son damlayla 5 olabiliyor canım ama bu ay kaç olacak bilmiyorm ben ilaç alarak günümü biraz uzatmış oldum arkadaş söyledi de bıraktım Allahtan ondan yoksam kaç gün adet olurdum❤ senin yumurtlama günün ne zamn ki acabası reglin çok uzun sürüyo mu
Aşılama İçin doktora gitckmsn canım sonrasında belki ilaç verir çok yumurta olsun diyeBenim 4 gün sürüyor bazen son damlayla 5 olabiliyor canım ama bu ay kaç olacak bilmiyorm ben ilaç alarak günümü biraz uzatmış oldum arkadaş söyledi de bıraktım Allahtan ondan yoksam kaç gün adet olurdumişte ilacı bıraktım ondan sonra olduğum günden sayıyorum yarın adetim son olmalı
Ameliyat oldu kuzum benim eşin çünkü sperm değerlerini etkilemiştiBenim eşimde de varikosel çıktı ama doktor ameliyata gerek yok önemli olan sperm sonucu dedi . İstersen eşin sperm örneği versin hiç umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?