İnşallah kuzum benim yA inşallahAhhh canım ahhh valla bn bu soruyu sürekli soruyorum kendime İnan hatta neden bile diyip sürekli günaha da giriyorum ama sonra bakıyorum çevreme hepimiz bi anneden geldik elbet bizim de bebeğimiz olcak diyip teselli ediyorum kendimi içini ferah tut elbet anne olcaz biz de inşallah birgün
Ben 4 mayısta oldum bu ay olmadı ama tekrar ovulasyona devam@Maviayyy @Egenin incisi1
Sevm57 Bambisond
@nrcnmer @bbkeliz92
@Vanillin vebgm21 :))
GünaydınlarBat gününüz güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Canım aşılamayı haziran adetim de yapacak bana o zaman tedavim başlayacak. Bu ay gitmeyeceğim çok yoruldum iyice şu hastalık olup olmama ve ağrılarım çok yıprattı beniAşılama İçin doktora gitckmsn canım sonrasında belki ilaç verir çok yumurta olsun diye
Belki de aşılamaya hiç gerek kalmaz bu ay güzel haberi alırız canım senden valla gerçekten bu hormon ilaçları baya farklıymış bn resmen ilaç ve iğne kullandığımı hissettim bu ay hadi hayırlısı artık biz elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi takdiri ilahiCanım aşılamayı haziran adetim de yapacak bana o zaman tedavim başlayacak. Bu ay gitmeyeceğim çok yoruldum iyice şu hastalık olup olmama ve ağrılarım çok yıprattı beniilaç içmeyeyim kesilmesin dedim çook kötü etti beni baya kanamam da oldu bu ayyy birde kansızlık varya dahiliyeye gidip tekrar kontrol olacağım bu ay tekrar ilaç derse almayalıyım.Hormon ilaçları haziranda alacağım zaten bu ay bünyem rahat gezsin. Bana klomen hiç iyi gelmiyor zaten psikolojik çok oynuyor hormonsal bir ağlayıp bir gülüyorum onu kullanırken haziran benim için zor olacak
Çok isterim kalmamasını ama kalırsa mecburBelki de aşılamaya hiç gerek kalmaz bu ay güzel haberi alırız canım senden valla gerçekten bu hormon ilaçları baya farklıymış bn resmen ilaç ve iğne kullandığımı hissettim bu ay hadi hayırlısı artık biz elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Günaydın kızlar Kadir Gecemiz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin
Günaydın canlarım, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun.. Mutlu bir haftasonu diliyorum herkese
Günaydın güzel kadınlarkandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabuk eylesin inşallah
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsunAmeliyat oldu kuzum benim eşin çünkü sperm değerlerini etkilemişti
Sahurda benimde öyle oldu sol kasik ağrısı bel ağrısı aha erkenden dedim adet geliyor cok şükür gelen giden yokKızlar regl sancısıyla sabahın köründe uyandıminşallah regl olmam daha iğnenin 11.günü
Benim bat 15 Mayıs. Sol kasık ağrısı ile gaz sancım var. Umitlenmek istemiyorum. Gebelik içinde adet icnde erken değil mi sence de canım.Sahurda benimde öyle oldu sol kasik ağrısı bel ağrısı aha erkenden dedim adet geliyor cok şükür gelen giden yok
Benimde bat 14 mayis ve yumurtlama taakibi yaptim ilk defa ama ara ara bel kasik ağrısı oluyo dün adet ağrısına benzer bi sanci girdi erkenden nereye geliyor dedim hatta geciksede ramazanımı yemesem diye düşündüm en çokBenim bat 15 Mayıs. Sol kasık ağrısı ile gaz sancım var. Umitlenmek istemiyorum. Gebelik içinde adet icnde erken değil mi sence de canım.
Benimde henüz gelen giden yok gelmesin de zatenSahurda benimde öyle oldu sol kasik ağrısı bel ağrısı aha erkenden dedim adet geliyor cok şükür gelen giden yok
Oldum malesefYaani regl mi oldun yoksam bekliyorsun mu?
10 gün benim canım bu kadar erken adet belirtisi olur mu bilmiyorum ama genelde böyle olunca adet okuyorum bu mübarek günde evrene olumsuz mesaj gönderöiyeyim yinedeEvet canım ben ilk defa iğne oldum. Yumurta kontrolüne gitmiştim. Doktor 3 tane büyüyen yumurtan var dedi aslında çatlatma iğnesine bir kaç sonra geçeceğini söylemişti ama bugün gittiğimde catlatalim dedi. Şimdi saat 04:00 biraz gaz sancım var. Adet gibi ağrı sızı henüz yok bende.. inşallah adet olmazsın sen de ben de. Daha çok var ama bekliyecegiz artık
Evet ilk bu ay 15 gün sonra direk kan testi vereyim regl olmazsam
Kan testinde verebiliriz testte de çıkar canım 15. Gün sonra zaten hadi bakalım inşallahEvet ilk bu ay 15 gün sonra direk kan testi vereyim regl olmazsam
Hahahahahahhahahahahaha öldümmmmmmmmmm bu kadar olur yaaaaaa telefon müziğim yapacam ahhaha
M mavili_yeshllMaviesra MaviliGizem Selizay bgm21 PinkMermaid grubumuzun şarkısını buldum az önce dinledim tv de
İnşallah canımKan testinde verebiliriz testte de çıkar canım 15. Gün sonra zaten hadi bakalım inşallah
Valla bu bize yazılmış bekle bekle şiştikHahahahahahhahahahahaha öldümmmmmmmmmm bu kadar olur yaaaaaa telefon müziğim yapacam ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?