Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum benim yA inşallah

Aşılama İçin doktora gitckmsn canım sonrasında belki ilaç verir çok yumurta olsun diye
Canım aşılamayı haziran adetim de yapacak bana o zaman tedavim başlayacak. Bu ay gitmeyeceğim çok yoruldum iyice şu hastalık olup olmama ve ağrılarım çok yıprattı beni ilaç içmeyeyim kesilmesin dedim çook kötü etti beni baya kanamam da oldu bu ayyy birde kansızlık varya dahiliyeye gidip tekrar kontrol olacağım bu ay tekrar ilaç derse almayalıyım.Hormon ilaçları haziranda alacağım zaten bu ay bünyem rahat gezsin. Bana klomen hiç iyi gelmiyor zaten psikolojik çok oynuyor hormonsal bir ağlayıp bir gülüyorum onu kullanırken haziran benim için zor olacak

Belki de aşılamaya hiç gerek kalmaz bu ay güzel haberi alırız canım senden valla gerçekten bu hormon ilaçları baya farklıymış bn resmen ilaç ve iğne kullandığımı hissettim bu ay hadi hayırlısı artık biz elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi takdiri ilahi

Çok isterim kalmamasını ama kalırsa mecbur alacağım kaçış yok. Son alışın olur inşallah yaa sürekli al al o hormonlar en az 2 ay gitmiyor bizden. Aynen başka yapacağımız birşey yok elimizden ne geliyorsa yapıyoruz

Günaydın kızlar Kadir Gecemiz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin
Günaydın canlarım, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun.. Mutlu bir haftasonu diliyorum herkese
Günaydın güzel kadınlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabuk eylesin inşallah

Sizlerden kadir gecesiniz mübarek olsun canlarım Allah bizlerin dualarını kabul etsin bu gecede

Ameliyat oldu kuzum benim eşin çünkü sperm değerlerini etkilemişti
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun Hiç bi problemi olmayanların istediği zaman bebişi olmuyo sorunu olanların hop diye doğal yollarla bebişi oluyo vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız

Benim bat 15 Mayıs. Sol kasık ağrısı ile gaz sancım var. Umitlenmek istemiyorum. Gebelik içinde adet icnde erken değil mi sence de canım.
Benimde bat 14 mayis ve yumurtlama taakibi yaptim ilk defa ama ara ara bel kasik ağrısı oluyo dün adet ağrısına benzer bi sanci girdi erkenden nereye geliyor dedim hatta geciksede ramazanımı yemesem diye düşündüm en çok

10 gün benim canım bu kadar erken adet belirtisi olur mu bilmiyorum ama genelde böyle olunca adet okuyorum bu mübarek günde evrene olumsuz mesaj gönderöiyeyim yinede benimde 3. Klomen denemem ama ilk ay iğne yoktu 2 kez iğne oldum bu 2... Kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun bol bol Meryem suresini oku canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…