Hahahahahahhahahahahaha öldümmmmmmmmmm bu kadar olur yaaaaaa telefon müziğim yapacam ahhaha
Hep mi 5 10 da hcg değerimiz olsun hahhaBen kral dinlerim bir baktım ne diyor bu kadın aaa biz dedimyap canım yap bende yapacağım ahhanda
Devam kuzum birgün şeytanın bacağı kırılacaktır yaa bizden korkacak o da birgünOldum malesefönümüzdeki aya insallaaahhh
Bekle bekle şiştik hep negatif mi test yaaHep mi 5 10 da hcg değerimiz olsun hahha
İnşallah haziranda bizlere de güler bebiş pozitif testler.
İnsallah canım her şeyde var bir hayır nasip değilmiş bakalım bu ayaİnşallah haziranda bizlere de güler bebiş pozitif testler.
Amin amin gelmesin vallaBenimde henüz gelen giden yok gelmesin de zaten
Canim nisanda ayinda klomen ve çat ignesi yaptirdim bugun 11.gün inşallah buraya mutlu haberi yazarimM Maviayyy @Egenin incisi1
@Sevm57 @Bambisond
@nrcnmer @bbkeliz92
@Vanillin vebgm21 :))
GünaydınlarBat gününüz güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumCanim nisanda ayinda klomen ve çat ignesi yaptirdim bugun 11.gün inşallah buraya mutlu haberi yazarim
28 nisanda mı yaptırdınız iğneyiCanim nisanda ayinda klomen ve çat ignesi yaptirdim bugun 11.gün inşallah buraya mutlu haberi yazarim
27 nisanda yaptirdim 28 nisanda iliski oldu cnm igne günü saymıyormuşuz28 nisanda mı yaptırdınız iğneyi
Hadi ya Bnde 28 inde vuruldum iğneyi 11. Gün diyodum o zamn 10. Gün bugün bizim de 28 nisan ilişki aynı gün ve 2 güne 1 önerdi doktor27 nisanda yaptirdim 28 nisanda iliski oldu cnm igne günü saymıyormuşuz
Evet ayni gun olmus cnmHadi ya Bnde 28 inde vuruldum iğneyi 11. Gün diyodum o zamn 10. Gün bugün bizim de 28 nisan ilişki aynı gün ve 2 güne 1 önerdi doktor
Valla ilk 2 3 gun yogun geldi hatta ilk gun koca et parçası geldi demistim korkmustum sonra 5. Gun bitti ama sonraki ay reglim erken oldu 3 hafta içinde olmuştum bebegimMaviesra canım sende mi yoğun adet olmuştun? Bu ilaçtan sonra ben bir adet oluyorm çoşkulu çoşkulu sankim hiç durmayacak gibi korkmamalıyım demi bu durumdan?
Ben kral dinlerim bir baktım ne diyor bu kadın aaa biz dedimyap canım yap bende yapacağım ahhanda
Olsun kız sen yine değerlendir belki olur yumurtlama döneminde 2 kere olsa bile yeterliKızlar eşimde böbrek taşı çıkmıştı biliyorsunuz doktor ilaç verdi, ilacın prospektüsünü okudum nee göreyimmmmmm boşaltmayı büyük oranda engeller diyor allahım başıma gelene bak, 1 ay kullanacak ilacı bu ay gitti benim hiç umudum kalmadı
Ovülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyiOlsun kız sen yine değerlendir belki olur yumurtlama döneminde 2 kere olsa bile yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?