Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maviesra canım sende mi yoğun adet olmuştun? Bu ilaçtan sonra ben bir adet oluyorm çoşkulu çoşkulu sankim hiç durmayacak gibi korkmamalıyım demi bu durumdan?

Hadi ya Bnde 28 inde vuruldum iğneyi 11. Gün diyodum o zamn 10. Gün bugün bizim de 28 nisan ilişki aynı gün ve 2 güne 1 önerdi doktor
Evet ayni gun olmus cnm bugun adet gunum ama igneden sonra nezman olur bilemiyorum
Insllah bu ay sendende bende guzel haberler veririz

Kızlar eşimde böbrek taşı çıkmıştı biliyorsunuz doktor ilaç verdi, ilacın prospektüsünü okudum nee göreyimmmmmm boşaltmayı büyük oranda engeller diyor allahım başıma gelene bak, 1 ay kullanacak ilacı bu ay gitti benim hiç umudum kalmadı

Maviesra canım sende mi yoğun adet olmuştun? Bu ilaçtan sonra ben bir adet oluyorm çoşkulu çoşkulu sankim hiç durmayacak gibi korkmamalıyım demi bu durumdan?
Valla ilk 2 3 gun yogun geldi hatta ilk gun koca et parçası geldi demistim korkmustum sonra 5. Gun bitti ama sonraki ay reglim erken oldu 3 hafta içinde olmuştum bebegim

Olsun kız sen yine değerlendir belki olur yumurtlama döneminde 2 kere olsa bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…