Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyi
Evet ya bende alamadım evde 1 tane bile yok o yüzden bu ay gün aşırı değerlendiricem. Eczanelerde gebelik testleri falanda pahalı bu ay böyle geçsin. Sende akıntına göre değerlendirirsin canım

Valla ilk 2 3 gun yogun geldi hatta ilk gun koca et parçası geldi demistim korkmustum sonra 5. Gun bitti ama sonraki ay reglim erken oldu 3 hafta içinde olmuştum bebegim
Bende normalde adetim de ilk 2 ve 3 gün yoğun olurdu canım şuanda aynı ilerme oluyor aynı et parçaları kara kara küçük parçalar geldi ama rahatladım bugün ne ağrım kaldı ne sızım.
Esram ya acaba yumrtlama erken olur mu canım şimdi ben onu merak ediyorum açıkcası?

Kızlar kan sonucum 3 ama hala adet olmadım artık bünyem de kafayı yedi sanırım

Yan etkisi olarak mı yoksa direk etkisi olarak mı yazıyor canım? Yan etkilerinden birçoğu ortaya çıkmıyor çünkü

Canım bende henüz gelen giden yok bir tek sabah peçeteye açık pembe renk geldi gün içinde gelir diye düşünüyorum beklemedeyim Yusra-61

Canım boşalmayı mı engelliyor? Boşaltma demişsin ama? Nasıl engellermiş ki adama napıyor da engelliyor acaba? Ayy taşı atsın eşin ya ağrısı çok iğrenç onun. Birde şey eşinin sonuçları çıktı mı?

Ovülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyi
Bir kere eczane bana da 2 tanesini 30 demişti acaba tipimize göre mi fiyatları söylüyorlar hani zengin tip de yok gerçi sen beni görünce zengin mi sandım diyesim geliyor

Valla direk öyle yazıyor bu ilaç kanalları genişletiyormuş kanallar genişleyince içeri kaçıyormuş mesaneye açık açık öyle yazmışlar. Sonuçlar iyi mi derken taşın boyutu biraz büyük düşmesi zor olurmuş yerinden dolayı ama yine de 2 hafta bekleyecek sonrası ameliyat eğer düşmezse

Yaygın yan etkilerde yazıyor kuzum
Çıkmayabilir yavrum. Ben her zaman jendimin ve yakın çevremin prespektüsünü okur öyle ilaç kullanmaya başlarız. Şimdiye kadar hiç yan etkisi çıkan ilaç fenk gelmedi. Moralini bozma boşa, adama da deme psikolojisini etkileme çıkmaz o yan etkiler

Bir kere eczane bana da 2 tanesini 30 demişti acaba tipimize göre mi fiyatları söylüyorlar hani zengin tip de yok gerçi sen beni görünce zengin mi sandım diyesim geliyor
Bir de saçma sapan bir markaydı, internette 10 tanesi 30 tl falan, bunlar yolmaya davık atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…