Sen de bir oldun pir oldun be@Esrakcshn canım sende mi yoğun adet olmuştun? Bu ilaçtan sonra ben bir adet oluyorm çoşkulu çoşkulu sankim hiç durmayacak gibikorkmamalıyım demi bu durumdan?
Evet ya bende alamadım evde 1 tane bile yok o yüzden bu ay gün aşırı değerlendiricem. Eczanelerde gebelik testleri falanda pahalı bu ay böyle geçsin. Sende akıntına göre değerlendirirsin canımOvülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyi
Bende normalde adetim de ilk 2 ve 3 gün yoğun olurdu canım şuanda aynı ilerme oluyor aynı et parçaları kara kara küçük parçalar geldi ama rahatladım bugün ne ağrım kaldı ne sızım.Valla ilk 2 3 gun yogun geldi hatta ilk gun koca et parçası geldi demistim korkmustum sonra 5. Gun bitti ama sonraki ay reglim erken oldu 3 hafta içinde olmuştum bebegim
Ee o içimde duranların beni tırmalayacağı kesindiSen de bir oldun pir oldun be
Yan etkisi olarak mı yoksa direk etkisi olarak mı yazıyor canım? Yan etkilerinden birçoğu ortaya çıkmıyor çünküKızlar eşimde böbrek taşı çıkmıştı biliyorsunuz doktor ilaç verdi, ilacın prospektüsünü okudum nee göreyimmmmmm boşaltmayı büyük oranda engeller diyor allahım başıma gelene bak, 1 ay kullanacak ilacı bu ay gitti benim hiç umudum kalmadı
3 iyidir ya 3 candır, 0 değil en azından belki yükselmeye devam edecek belki geç döllenmeKızlar kan sonucum 3 ama hala adet olmadımartık bünyem de kafayı yedi sanırım
Ovülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyi
Bakalım pazartesi yine test yapıyım diye düşündüm olmazsam3 iyidir ya 3 candır, 0 değil en azından belki yükselmeye devam edecek belki geç döllenme
Canım boşalmayı mı engelliyor? Boşaltma demişsin ama? Nasıl engellermiş kiKızlar eşimde böbrek taşı çıkmıştı biliyorsunuz doktor ilaç verdi, ilacın prospektüsünü okudum nee göreyimmmmmm boşaltmayı büyük oranda engeller diyor allahım başıma gelene bak, 1 ay kullanacak ilacı bu ay gitti benim hiç umudum kalmadı
MantıklıBakalım pazartesi yine test yapıyım diye düşündüm olmazsam
Hadi hayırlısı diyoruz. 12sinde hastaneden randevu alda öbür ay için önümüzü görelimCanım bende henüz gelen giden yok bir tek sabah peçeteye açık pembe renk geldi gün içinde gelir diye düşünüyorum beklemedeyimYusra-61
Yaygın yan etkilerde yazıyor kuzumYan etkisi olarak mı yoksa direk etkisi olarak mı yazıyor canım? Yan etkilerinden birçoğu ortaya çıkmıyor çünkü
Malesef adet oldum bir hafta kadar erken. Doktora gittim hormonal veya rahim içinde kist miyom çıkmadı şükür ama eşim de test verdi onun değerleri düşük çıktı, doktor normal yolla gebe kalman piyango olur dedi moralim çok bozuldu@MaviayyyEgenin incisi1
@Sevm57 @Bambisond
@nrcnmer @bbkeliz92
@Vanillin vebgm21 :))
GünaydınlarBat gününüz güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bir kere eczane bana da 2 tanesini 30 demiştiOvülasyon testi de alamadım tatilden dolayı teslimat hep geç. Eczaneye sordum 5 tanesine 70 tl dedi çöşşşşşş her gün yaparım daha iyi
Valla direk öyle yazıyor bu ilaç kanalları genişletiyormuş kanallar genişleyince içeri kaçıyormuş mesaneyeCanım boşalmayı mı engelliyor? Boşaltma demişsin ama? Nasıl engellermiş kiadama napıyor da engelliyor acaba? Ayy taşı atsın eşin ya ağrısı çok iğrenç onun. Birde şey eşinin sonuçları çıktı mı?
Çıkmayabilir yavrum. Ben her zaman jendimin ve yakın çevremin prespektüsünü okur öyle ilaç kullanmaya başlarız. Şimdiye kadar hiç yan etkisi çıkan ilaç fenk gelmedi. Moralini bozma boşa, adama da deme psikolojisini etkilemeYaygın yan etkilerde yazıyor kuzum
Bir de saçma sapan bir markaydı, internette 10 tanesi 30 tl falan, bunlar yolmaya davık atıyorBir kere eczane bana da 2 tanesini 30 demiştiacaba tipimize göre mi fiyatları söylüyorlar hani zengin tip de yok gerçi sen beni görünce zengin mi sandım diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?