Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Onu sormuyor bence spermiyografı soruyor olabilir

Dedim bile çok geç hahah ama inşallah çıkmaz dediğin gibi inek memesi gibi sağarım artık ahajajfjf

Hadi hayırlısı diyoruz. 12sinde hastaneden randevu alda öbür ay için önümüzü görelim
Niye gecikti anlamadım ya erkenden gelseydi femaraya başlamıştım şimdi evet arayıp randevu alıcam canım ama ilaç verirse ara kontrolü nasıl yapacak

Niye gecikti anlamadım ya erkenden gelseydi femaraya başlamıştım şimdi evet arayıp randevu alıcam canım ama ilaç verirse ara kontrolü nasıl yapacak
Benimki ilaçtan 8 gğn sonra çağırıyor zaten. Şuan kendim salıya aldım randevuyu. O gün başlasam bşr sonraki hafta çarşamba oluyor. O da zaten tatil bitmiş oluyor. Ondan sıkıntı yok

hem dertli hem oynak vallahi biz

Canım böyle çok kişiye derler ama güzel sonuçlar olabiliyor. Birde yükselecek şeyler yedir eşine olmaz mı? Ne diyim ki üzüldüm çook çaresiz değil derdin asla olmaz dememiş. Sen doğal çalış eşine spermlere iyi gelcek şeyler
İlk iş adamın taşı düşürmesi artık boşalma olduğu kadar adamda daha öncelikli boşalacak şeyler var adam taş var taşşş
Bir de saçma sapan bir markaydı, internette 10 tanesi 30 tl falan, bunlar yolmaya davık atıyor
Çoook benziyoruz yonulacak davuğa ki birgün Allah rızası için yumurtlma testi diye dalacam eczanelere

Benimki ilaçtan 8 gğn sonra çağırıyor zaten. Şuan kendim salıya aldım randevuyu. O gün başlasam bşr sonraki hafta çarşamba oluyor. O da zaten tatil bitmiş oluyor. Ondan sıkıntı yok
Benüm doktorum bir önceki klomen kullanımda ilaçtan 3 gün sonra kontrol için çağırmıştı ilaç 5 günde bitmiyor mu niye 8 gün sonra çağırıyor

Benüm doktorum bir önceki klomen kullanımda ilaçtan 3 gün sonra kontrol için çağırmıştı ilaç 5 günde bitmiyor mu niye 8 gün sonra çağırıyor
5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…