- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Onu sormuyor bence spermiyografı soruyor olabilirValla direk öyle yazıyor bu ilaç kanalları genişletiyormuş kanallar genişleyince içeri kaçıyormuş mesaneyeaçık açık öyle yazmışlar. Sonuçlar iyi mi derken taşın boyutu biraz büyük düşmesi zor olurmuş yerinden dolayı ama yine de 2 hafta bekleyecek sonrası ameliyat eğer düşmezse
Dedim bile çok geç hahah ama inşallah çıkmaz dediğin gibi inek memesi gibi sağarım artık ahajajfjfÇıkmayabilir yavrum. Ben her zaman jendimin ve yakın çevremin prespektüsünü okur öyle ilaç kullanmaya başlarız. Şimdiye kadar hiç yan etkisi çıkan ilaç fenk gelmedi. Moralini bozma boşa, adama da deme psikolojisini etkilemeçıkmaz o yan etkiler
Bugün olursan senin adetin çatlamaya göre oluyor demek. Sen dün gece gitsem mi dedin doktora vaz mı caydın?Canım bende henüz gelen giden yok bir tek sabah peçeteye açık pembe renk geldi gün içinde gelir diye düşünüyorum beklemedeyimYusra-61
Aa evet olabilirO
Onu sormuyor bence spermiyografı soruyor olabilir
Ay selizaaaayyy valla adama şu benzetmeyi yaptın ya seksten soğudum bi anDedim bile çok geç hahah ama inşallah çıkmaz dediğin gibi inek memesi gibi sağarım artık ahajajfjf
Sonuç sorgulama, lab ekranları yok mu ay ordan bakabilirsinizAa evet olabilirYusra-61 dün verdi ama sonuçlar ne zaman çıkar tatile denk geldi pazartesinden sonra da idari tatil bayramdan sonraya kaldı sanırım
HahahahaAy selizaaaayyy valla adama şu benzetmeyi yaptın ya seksten soğudum bi an
Niye gecikti anlamadım yaHadi hayırlısı diyoruz. 12sinde hastaneden randevu alda öbür ay için önümüzü görelim
E nabız tahlil sonuçları çıkmıyor başka nerden bakabilirim ki barkod falan da yokSonuç sorgulama, lab ekranları yok mu ay ordan bakabilirsiniz
İnşAllah her şey güzel sonuçlanır canımTünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Aa evet olabilirYusra-61 dün verdi ama sonuçlar ne zaman çıkar tatile denk geldi pazartesinden sonra da idari tatil bayramdan sonraya kaldı sanırım
Benimki ilaçtan 8 gğn sonra çağırıyor zaten. Şuan kendim salıya aldım randevuyu. O gün başlasam bşr sonraki hafta çarşamba oluyor. O da zaten tatil bitmiş oluyor. Ondan sıkıntı yokNiye gecikti anlamadım yaerkenden gelseydi femaraya başlamıştım şimdi evet arayıp randevu alıcam canım ama ilaç verirse ara kontrolü nasıl yapacak
Yaaaaa gözün aydın çok sevindimTünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Hangi hastaneye gittiniz söyle bakem banaE nabız tahlil sonuçları çıkmıyor başka nerden bakabilirim ki barkod falan da yok
Katla bariiii. Bi de benimkileri katlayan olsa misHahahahaoff gidim de çamaşır katlıyım
Evet ya şirkete gidicektim tıp merkezi yakındı şirkete gitmekten vazgeçince iptal olduBugün olursan senin adetin çatlamaya göre oluyor demek. Sen dün gece gitsem mi dedin doktora vaz mı caydın?
hem dertli hem oynak vallahi biz
Canım böyle çok kişiye derler ama güzel sonuçlar olabiliyor. Birde yükselecek şeyler yedir eşine olmaz mı? Ne diyim ki üzüldüm çook çaresiz değil derdin asla olmaz dememiş. Sen doğal çalış eşine spermlere iyi gelcek şeylerMalesef adet oldum bir hafta kadar erken. Doktora gittim hormonal veya rahim içinde kist miyom çıkmadı şükür ama eşim de test verdi onun değerleri düşük çıktı, doktor normal yolla gebe kalman piyango olur dedi moralim çok bozuldu
İlk iş adamın taşı düşürmesi artık boşalma olduğu kadarValla direk öyle yazıyor bu ilaç kanalları genişletiyormuş kanallar genişleyince içeri kaçıyormuş mesaneyeaçık açık öyle yazmışlar. Sonuçlar iyi mi derken taşın boyutu biraz büyük düşmesi zor olurmuş yerinden dolayı ama yine de 2 hafta bekleyecek sonrası ameliyat eğer düşmezse
Çoook benziyoruz yonulacak davuğa ki birgün Allah rızası için yumurtlma testi diye dalacam eczanelereBir de saçma sapan bir markaydı, internette 10 tanesi 30 tl falan, bunlar yolmaya davık atıyor
Benüm doktorum bir önceki klomen kullanımda ilaçtan 3 gün sonra kontrol için çağırmıştı ilaç 5 günde bitmiyor mu niye 8 gün sonra çağırıyorBenimki ilaçtan 8 gğn sonra çağırıyor zaten. Şuan kendim salıya aldım randevuyu. O gün başlasam bşr sonraki hafta çarşamba oluyor. O da zaten tatil bitmiş oluyor. Ondan sıkıntı yok
5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavoBenüm doktorum bir önceki klomen kullanımda ilaçtan 3 gün sonra kontrol için çağırmıştı ilaç 5 günde bitmiyor mu niye 8 gün sonra çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?