Oruç bitiyor zaten canım. Barlar yakınmış. Yaşadığın belirti olursa bana söyle. Hayırlısı olsun hakkimizdaBenimde bat 14 mayis ve yumurtlama taakibi yaptim ilk defa ama ara ara bel kasik ağrısı oluyo dün adet ağrısına benzer bi sanci girdi erkenden nereye geliyor dedim hatta geciksede ramazanımı yemesem diye düşündüm en çok
Sen baya erken mi yumurtluyon canım 8.gün yumrtan nasıl çatladı yaa5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavo
Geç yumurta olması herzaman regl tarihini ileri atmıyor. Bazı kadınlarda periyodun 2. Yarısı kısa yanı luteal faz 11-12 gün sürebiliyor. Belki öyledir senin de ben hep 14 gün zannediyordum kendiminkini o yüzden hiç yakalayamamış olabilirim. Bu ay ilk defa detaylı test yaptım kendimde ve geç yumurtladığımı gördüm. Geri dönüp baktığımda mantıklı geldi. Gebelik belirtisi zannettiklerim yumurta çatlamasıymış muhtemelen. Aklında olsun dedim. İnşallah döllenme olur da regl tarihine gerek kalmazYusra-61 tatlim bnm bat tarihimi duzeltir misin 16 sı degil 20 si olarak degistirir misin gec yumurtlama oldu tessekkur ederm bebegim
5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavo
Amaa oruç bitiyor barlar yakınmış deyince biran ne alaka dedim sonra batlar dediğini anladımOruç bitiyor zaten canım. Barlar yakınmış. Yaşadığın belirti olursa bana söyle. Hayırlısı olsun hakkimizda
Proxeed plus sipariş verdik, keçiboynuzu özü falan aldık bakalım biraz kullanıp tekrar gidicez. Bır de spermiogram testi için 3-7 gün perhiz olması gerekiyormus ama bizim 10 gündü ve bunu ordakilere söylemedik aslında aptallık ettik çünkü yasaklardan dolayı tekrar gidip gelme şansımız yoktu. Bu sürenin normalinden uzamış olmasi çıkan sonucu etkiler mi sizce ?Canım böyle çok kişiye derler ama güzel sonuçlar olabiliyor. Birde yükselecek şeyler yedir eşine olmaz mı? Ne diyim ki üzüldüm çook çaresiz değil derdin asla olmaz dememiş. Sen doğal çalış eşine spermlere iyi gelcek şeyler
Kuzum işte 10 nisanda adet oldum. 20 nisanda bu boyutlardaydı. 21inde çatladı. Benim femerayla erken büyüdüğünde yoksa 28-30 günde bir adet oluyorum erken yumurtlamam yaniSen baya erken mi yumurtluyon canım 8.gün yumrtan nasıl çatladı yaabu işlerde herkesin ayrı yoğurt yiyişi var
Etkiler canım. Sperm durdukça işlevsiz ölü sperm sayısı artıyor deniyor. Ama ne kadar doğru bilgi bilmiyorum tabi. Biz yaptırdığımızda 3 gün perhiz demişlerdi. 3 günden fazla durursa doğru sonuç çıkmaz dediler. Belki sizin labarotuvar farklı çalışıyordurProxeed plus sipariş verdik, keçiboynuzu özü falan aldık bakalım biraz kullanıp tekrar gidicez. Bır de spermiogram testi için 3-7 gün perhiz olması gerekiyormus ama bizim 10 gündü ve bunu ordakilere söylemedik aslında aptallık ettik çünkü yasaklardan dolayı tekrar gidip gelme şansımız yoktu. Bu sürenin normalinden uzamış olmasi çıkan sonucu etkiler mi sizce ?
Benim kocaman et parçası bi geldi hamile olsam düşük derimBende normalde adetim de ilk 2 ve 3 gün yoğun olurdu canım şuanda aynı ilerme oluyor aynı et parçaları kara kara küçük parçalar geldi ama rahatladım bugün ne ağrım kaldı ne sızım.
Esram ya acaba yumrtlama erken olur mu canım şimdi ben onu merak ediyorum açıkcası?
Başlatabilir aynenhelal olsun gerçekten ben randevumu alayım bugün adet olsam bile 12 si 5 gün oluyor yine ilaca başlatır
Benim daha baya var bata canım inşallah yaEvet ayni gun olmus cnmbugun adet gunum ama igneden sonra nezman olur bilemiyorum
Insllah bu ay sendende bende guzel haberler veririz
Yokk artık canım şaka mı diyorsun çok saçma perzihle gitmişsiniz valla siz o testi yeniden verin 10 gün ne demekProxeed plus sipariş verdik, keçiboynuzu özü falan aldık bakalım biraz kullanıp tekrar gidicez. Bır de spermiogram testi için 3-7 gün perhiz olması gerekiyormus ama bizim 10 gündü ve bunu ordakilere söylemedik aslında aptallık ettik çünkü yasaklardan dolayı tekrar gidip gelme şansımız yoktu. Bu sürenin normalinden uzamış olmasi çıkan sonucu etkiler mi sizce ?
Ramazanın ilk günü 6 gun yedim reglden bari olcaksamda gec olayim diyorumOruç bitiyor zaten canım. Barlar yakınmış. Yaşadığın belirti olursa bana söyle. Hayırlısı olsun hakkimizda
Benim ki 2 gun sonra gitmişti randevu bulduk ama maalesef beklememiştikYokk artık canım şaka mı diyorsun çok saçma perzihle gitmişsiniz valla siz o testi yeniden verin 10 gün ne demekcanım ben iki kere verirdim en idael 4 veya 5 gün olması iyidir 7 bile çook yapmayın o kadar uzun olursa adamın spermlerinin birçoğu bayattırr her şekilde. O yalan sizi yakmış testi yeniden yaptırın
Randevu alamadım ya ana merkezden onaylanıyormuş Pazartesi arayın dediler. Sen adet olmadın mı ? İlla 10 Mayıs’ı beklicen herhaldeBaşlatabilir aynen
Şimdi baktım hastane sitesinden tc kimlik numarasıyla girdim sonuç çıkmış sözde ama hiç değer yazmıyor bu çıkmadı mı demek acabaHangi hastaneye gittiniz söyle bakem bana
Benim kocaman et parçası bi geldi hamile olsam düşük derimsonra gene et parcalari geldi söküldükçe rahatladım. Şimdi bak benim döngüm 28 30 günde oluyordu ilaç sonrası eski dongume yakın regl oldum mesela 1 martta adet olacakken 24 martta gecikmeli ilaç ile regl oldum sonra ilaçsız adetim 14 nisanda oldu yumurtlamam da test ile takip ettim 24 ve 25 nisanda 2 kere oldu adetken adet masajını yap adet bitince yumurtlama masajını yap
Yok kuzu gelmedi daha. Bekliyorum.Randevu alamadım ya ana merkezden onaylanıyormuş Pazartesi arayın dediler. Sen adet olmadın mı ? İlla 10 Mayıs’ı beklicen herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?