Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oruç bitiyor zaten canım. Barlar yakınmış. Yaşadığın belirti olursa bana söyle. Hayırlısı olsun hakkimizda

5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavo
Sen baya erken mi yumurtluyon canım 8.gün yumrtan nasıl çatladı yaa bu işlerde herkesin ayrı yoğurt yiyişi var

Yusra-61 tatlim bnm bat tarihimi duzeltir misin 16 sı degil 20 si olarak degistirir misin gec yumurtlama oldu tessekkur ederm bebegim
Geç yumurta olması herzaman regl tarihini ileri atmıyor. Bazı kadınlarda periyodun 2. Yarısı kısa yanı luteal faz 11-12 gün sürebiliyor. Belki öyledir senin de ben hep 14 gün zannediyordum kendiminkini o yüzden hiç yakalayamamış olabilirim. Bu ay ilk defa detaylı test yaptım kendimde ve geç yumurtladığımı gördüm. Geri dönüp baktığımda mantıklı geldi. Gebelik belirtisi zannettiklerim yumurta çatlamasıymış muhtemelen. Aklında olsun dedim. İnşallah döllenme olur da regl tarihine gerek kalmaz

5 günde bitiyor ama 8. Gün 21 18 17 mm idi yumurtalar. Sabahında akıntım başlamıştı. Yani tam yumurta çatlayacağına denk getirmiş çağırmış. Dur bi takdir edeyim durumu, valla braaavo
helal olsun gerçekten ben randevumu alayım bugün adet olsam bile 12 si 5 gün oluyor yine ilaca başlatır

Proxeed plus sipariş verdik, keçiboynuzu özü falan aldık bakalım biraz kullanıp tekrar gidicez. Bır de spermiogram testi için 3-7 gün perhiz olması gerekiyormus ama bizim 10 gündü ve bunu ordakilere söylemedik aslında aptallık ettik çünkü yasaklardan dolayı tekrar gidip gelme şansımız yoktu. Bu sürenin normalinden uzamış olmasi çıkan sonucu etkiler mi sizce ?

Sen baya erken mi yumurtluyon canım 8.gün yumrtan nasıl çatladı yaa bu işlerde herkesin ayrı yoğurt yiyişi var
Kuzum işte 10 nisanda adet oldum. 20 nisanda bu boyutlardaydı. 21inde çatladı. Benim femerayla erken büyüdüğünde yoksa 28-30 günde bir adet oluyorum erken yumurtlamam yani

Etkiler canım. Sperm durdukça işlevsiz ölü sperm sayısı artıyor deniyor. Ama ne kadar doğru bilgi bilmiyorum tabi. Biz yaptırdığımızda 3 gün perhiz demişlerdi. 3 günden fazla durursa doğru sonuç çıkmaz dediler. Belki sizin labarotuvar farklı çalışıyordur

Benim kocaman et parçası bi geldi hamile olsam düşük derim sonra gene et parcalari geldi söküldükçe rahatladım. Şimdi bak benim döngüm 28 30 günde oluyordu ilaç sonrası eski dongume yakın regl oldum mesela 1 martta adet olacakken 24 martta gecikmeli ilaç ile regl oldum sonra ilaçsız adetim 14 nisanda oldu yumurtlamam da test ile takip ettim 24 ve 25 nisanda 2 kere oldu adetken adet masajını yap adet bitince yumurtlama masajını yap

Yokk artık canım şaka mı diyorsun çok saçma perzihle gitmişsiniz valla siz o testi yeniden verin 10 gün ne demek canım ben iki kere verirdim en idael 4 veya 5 gün olması iyidir 7 bile çook yapmayın o kadar uzun olursa adamın spermlerinin birçoğu bayattırr her şekilde. O yalan sizi yakmış testi yeniden yaptırın

Ya benim gerginliğim geçmedi, hiçbir şeye adapte olamıyorum. Sinirlerim bozuk. Tolere edebildiğim tek kişi kocam, ona da içim kaynıyor. Adam uyurken falan uyandırıp özledim kalk oturalım diyorum.
En son adam senin iyice ayarların bozuldu dedi. Daha hamile olmadan ayarsız ben hamile olunca yazık adama ya

Oruç bitiyor zaten canım. Barlar yakınmış. Yaşadığın belirti olursa bana söyle. Hayırlısı olsun hakkimizda
Ramazanın ilk günü 6 gun yedim reglden bari olcaksamda gec olayim diyorum ovulasyon kullandım 14 gun geçmesini bekliyorum test yapma günüm pazartesi ama korkuyorum

Benim ki 2 gun sonra gitmişti randevu bulduk ama maalesef beklememiştik bidakine 3 4 gün perhize sokcam adami

Bende o şekilde aşırı sayılmasa da parçalar var o da rahim duvarı kalın oluyormuş onu söktük dmemek ki
Muhteşem yazı oldu canımcım aynı döngülerde adet oluyormuşuz. Dediklerini yapacağım masaj çok iyi geliyor birde arı sütü bal polen kullanıyorm aynı zamanda. Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…