Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ki 2 gun sonra gitmişti randevu bulduk ama maalesef beklememiştik bidakine 3 4 gün perhize sokcam adami
Canım ilk randevu alın sonra perzihe sokun. Mesela ben ilk randevuya alırım hastanede sprem salı perşembe günleri oluyor. Aldığım da 4 günlük perhizle götürürüm eşimi hiç birşey çıkmadı bunların önemi çok. Perzih 2 günde yapılanda sprem sayısı çok az çıkar

Kuzum işte 10 nisanda adet oldum. 20 nisanda bu boyutlardaydı. 21inde çatladı. Benim femerayla erken büyüdüğünde yoksa 28-30 günde bir adet oluyorum erken yumurtlamam yani
Demek ki femara dehşet birşey baksana bende kullansam onu denemek isterim ama vermiyorlar kiv

Demek ki femara dehşet birşey baksana bende kullansam onu denemek isterim ama vermiyorlar kiv
Klomende de öyleydi kuzum benim. Onu da adetin 5. Günü başlattı doktor. 5 gün kullandım 12. Günü çağırdı. 22,19,18 mm 3 yumurta vardı.

İlaçlavda alakakıdırelbette ama bünyemizle alaklaı daha çok

Bı dahaki ay İnşallah tekrar gidicez İnşallah sonuçlar yanlıştır

Yok canım labarotuvarla alakalı olamaz bu durum adam resmen sağlıksız spremlerle test vermiş birde olumsuz cvp almışlar çok normal tamam belki spermleri sorunlu olsa bile bu cvbı alacak gibi değildi belki de daha iyi. En fazla sprem bence 3-5 gün olmalıı perhizde onlar 3-7 demişler o bile fazla.ben olsam asla beklemez tekrarlarım bunu

Valla işte ilk defa bilgisizce gittik, saçma oldu orda yalan söylemek İnşallah diğer ay daha iyi çıkar , teşekkür ederim bilgilerin için

Yani işte hayal kuruyorum sankim olsa hamiş olacam demek de oldu da olamadım klomenle birde femara aşkı düşmüştü içime şu yazını şu yumrta boyutlarını duydum hamiş olmadın da geri durdum neyse dedim. Bu kadar güzellikle yokum diyor bebişler

Kuzenim 3 ideal demişti. Ben de ordan biliyorum ama uygulamalar farklıdır belki diye şeettim. Eşi de boş yere moralini bozmasa bari. Onuj için asıl zor bir durum. Üzüldüm gerçekten

Ay ben de anlamıyorum işte. Yumurta var, kaliteli, boyutları ideal, çatlıyor, sperm sayısı hareketliliği ideal eee ne o zaman yani? Şeye taktım bu ara acaba rahim duvarı mı ince kalıyor. Nar suyu iyi geliyormuş ona da gümde 1 bardak nar suyu içeyim öbür ay da dedim

Valla işte ilk defa bilgisizce gittik, saçma oldu orda yalan söylemek İnşallah diğer ay daha iyi çıkar , teşekkür ederim bilgilerin için
Canım saçma olmuş ama size yazık olmuş ben2 kere yaptırmış birsi olarak 4 günlük olsun sizinde perhiz öyle gidin güzel sonuçlarınızı duyarız birde o aldıkların çok harika sprem için daha güzel sonuçlar alacaksınız inşalalh

Bilerek tarihleri kalın yazdim bende böyle oldu inşallah seninde düzene girecek canim bende sipariş verdim ari sütü bal polen gelince başlıcam bide omega 3 de çok iyimis ondan verdim sipariş folik asit zaten demir başımız

Bizde 2 günlük perhizde 21 milyon sperm cikti ramazan sonrasi tekrar bi analize giricez problem varsa erken tedavi çok önemli canim

Kuzenim 3 ideal demişti. Ben de ordan biliyorum ama uygulamalar farklıdır belki diye şeettim. Eşi de boş yere moralini bozmasa bari. Onuj için asıl zor bir durum. Üzüldüm gerçekten
Aynen bende ona üzüldüm yoktan yere üzülüyorlar belki ama olsun yine yaptıracakmış ilaçlar almış onlarla daha güzel çıkar eminiim

Kuzum senin yumurtlama dönemine kadar haftada 1 2 ilişki olsun yumurtlama dönemine kadar çok birliktelik olmasın spermler çoğalsın yumurtlama döneminde de ilişki olursa karşılar zaten her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…