Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pepart uygulamadı 13 mayıs bay gösteriyor regl e 5 gun kaldi diyor yumurtlama hesabına göre de yarın tam 14 gun doluyor Allahim utandirmasin inşallah elimde bir erken bir kaset test var ne zaman cesaret toplar yaparım bilmiyorum

Yapma yapma erken oluyor daha sonra üzülüyoruz

Folbiol kullanıyorum folik asit canım. Ben çok karıştırmadan gidiyorum sonra çok etkileniyor vucudum bu ay arı sütü bal polen karışımı yeterli.
Birde kansızlık vardı ilaçlar almıştık iyi hissediyorm kendimi çok onları yaptırcam nasıl değerlerim inşalalh bu kanama beni maff etmez

Yapma esram ya geçsin günün ya da bat günü yap sonra var mı çıkmadı yok niye olmadı stresine girme kuzum

Kuzular siz klomen femera kullandıgınızda saçlarınızda dökülme oldu mu

Bi bak bakalim belki de devami gelmeyecek. Belki de yerlesme kanaması falandir. Allah büyük

Yusra-61 simdi bu ilac sayesinde rahmindeki fazla tabakalarin hepsi sökülüp atildi. Temizlenmis bir rahimle basliyormus gibi dusun. Bence bu ay ovulasyon testi kullan belki de nasip bu aydır insallah

Ağrılarım yoktu sabah filan ama şimdi tekrar olmaya başladı kanamam artmaya geçince sanırsam kesmeye çalışırken ağrım çoğalıyor.
Bu arada iyi olmana sevindim çok mutlu olurum duaların kabul etsin Rabbim benim için özel istek istesem bir kerecik meryem suresini okur musun ben kuranı pek süremiyorum ama okursan sevinirim

Canim bende gittim gecen hafta kimyasal oldum dedim banada dedi 3ay korunmak lazimmis kimuasaldan sonra
Banada korunmasan olurmu evet olur ama ben korunmani biraz dinlenmeni öneririm dedi bu konuda tereddütte kaldığım için bı yakınımin arkadasi doktor ona sordurdum oda tam aksine bir sonraki gebeliğin daha çabuk ve sağlıklı olması söz konusu ara vermesine gerek yok demiş bende düşündüm ve ara vermicem 3 ay uzun bir süre çocuk diye yanarken 3 ay daha bekleyemem kendime çiçekler gibi bakıyorum besliyorum valla bu ayida degerlendircm

Ayy adamın yerine eşimi koydum ne çaresiz hissetmiştir valla ben herşeyi çok hissediyorum sankim ya acı duyum açıldı baya adet olunca eşine de içi rahat etsin ya aldıklarınızı içip iyi sonuçlar alacağını bilsin garibim rahat olsun valla sen rahat ol diye değil olması gereken bu birgebeningünlüğü instagram da bile üroloji doktorları en fazla 5 gün diyor perhize acıbadem doktorları ben acıbadem bilgilerini çok severim yanlış olmuyor nette araştırmalarımı hep oradan okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…