İnşAllah canım benimAynen bende ona üzüldüm yoktan yere üzülüyorlar belki ama olsun yine yaptıracakmış ilaçlar almış onlarla daha güzel çıkar eminiim
Yapma yapma erken oluyor daha sonra üzülüyoruzPepart uygulamadı 13 mayıs bay gösteriyor regl e 5 gun kaldi diyoryumurtlama hesabına göre de yarın tam 14 gun doluyor Allahim utandirmasin inşallah elimde bir erken bir kaset test var ne zaman cesaret toplar yaparım bilmiyorum
Folbiol kullanıyorum folik asit canım. Ben çok karıştırmadan gidiyorum sonra çok etkileniyor vucudum bu ay arı sütü bal polen karışımı yeterli.Bilerek tarihleri kalın yazdim bende böyle oldu inşallah seninde düzene girecek canim bende sipariş verdim ari sütü bal polen gelince başlıcam bide omega 3 de çok iyimis ondan verdim sipariş folik asit zaten demir başımız
Teşekkürler canım benim, pazartesi inş herşey yolunda gider ve bebiş haberini yakında alırım :))Yaaaaa gözün aydın çok sevindim
Yapma esram ya geçsin günün ya da bat günü yap sonra var mı çıkmadı yok niye olmadı stresine girme kuzumPepart uygulamadı 13 mayıs bay gösteriyor regl e 5 gun kaldi diyoryumurtlama hesabına göre de yarın tam 14 gun doluyor Allahim utandirmasin inşallah elimde bir erken bir kaset test var ne zaman cesaret toplar yaparım bilmiyorum
Kuzular siz klomen femera kullandıgınızda saçlarınızda dökülme oldu muKlomende de öyleydi kuzum benim. Onu da adetin 5. Günü başlattı doktor. 5 gün kullandım 12. Günü çağırdı. 22,19,18 mm 3 yumurta vardı.
İlaçlavda alakakıdırelbette ama bünyemizle alaklaı daha çok
Yok kuzum benim hormonlarımla oynayıp ruhsal olarak yıpratıyor beni bunlar. O da kullanırken değil. Adete yakın gergin oluyorumKuzular siz klomen femera kullandıgınızda saçlarınızda dökülme oldu mu
Bi bak bakalim belki de devami gelmeyecek. Belki de yerlesme kanaması falandir. Allah büyükKızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim
Bende kullandığım ay oldu ama kansızlık da vardı bn ona bağlamıştımKuzular siz klomen femera kullandıgınızda saçlarınızda dökülme oldu mu
Ağrılarım yoktu sabah filan ama şimdi tekrar olmaya başladı kanamam artmaya geçince sanırsam kesmeye çalışırken ağrım çoğalıyor.Kuzum Allah razı olsun biraz daha iyiyim şimdi bi duş alıp biraz kuran okurum içim rahatlat belki sizlerede tek tek dua edicem rabbim kandilin yüzü suyu hürmetine yüzlerimizi güldürsünSen nasılsın bitanem agrılar devam mı
Ben oldum sanırım yeni bat 2 Haziran görünüyor hadi bakalımYok kuzu gelmedi daha. Bekliyorum.
Banada korunmasan olurmu evet olur ama ben korunmani biraz dinlenmeni öneririm dedi bu konuda tereddütte kaldığım için bı yakınımin arkadasi doktor ona sordurdum oda tam aksine bir sonraki gebeliğin daha çabuk ve sağlıklı olması söz konusu ara vermesine gerek yok demiş bende düşündüm ve ara vermicem 3 ay uzun bir süre çocuk diye yanarken 3 ay daha bekleyemem kendime çiçekler gibi bakıyorum besliyorum valla bu ayida degerlendircmCanim bende gittim gecen hafta kimyasal oldum dedim banada dedi 3ay korunmak lazimmis kimuasaldan sonra
Ben dedim sana canım hep öyle bu hesaplama ya yurmtlama ya çatlama
Olan testlere oldu ya boşa gittiBen dedim sana canım hep öyle bu hesaplama ya yurmtlama ya çatlamaakşama gelir o büyük ihtimal hayırlısı ile gelsin
Ayy adamın yerine eşimi koydum ne çaresiz hissetmiştir valla ben herşeyi çok hissediyorum sankim ya acı duyum açıldı baya adet oluncaYusra-61 MaviliGizem valla biraz da olsa içim rahatladı sayenizde sağolun eşimde üzüldü baya kafaya takti ertesi gün iş dönüşü elinde bir sürü keçiboynuzu ceviz bademle geldi.o zaman çok kafaya taktığını üzüldüğünü anladım. İnsallah fayda eder herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?