Ayyy eşin ikizler miOlan testlere oldu ya boşa gittiSalı doktora gidip femaraya başlıcam İnşallah 17 Haziran eşimin doğum günü herşeyi denemem gerekiyor
Canım benim yaptırmış hemşire gebelik testi yapmış ona negatif çıkmışGurbetKusuEsra Kuzum ne yaptın? perşembe test yaptıracağım demiştin?
Yusra-61 simdi bu ilac sayesinde rahmindeki fazla tabakalarin hepsi sökülüp atildi. Temizlenmis bir rahimle basliyormus gibi dusun. Bence bu ay ovulasyon testi kullan belki de nasip bu aydır insallah
Çok iyi, hamilesin büyük ihtimalle canım, kan verdin mi? :)))Eki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Canım eşin hiç üzülmesin, inşallah etki eder. Sonuçlar da yanlıştır zaten. Bayat sperm ne kadar hareketli olabilirYusra-61 MaviliGizem valla biraz da olsa içim rahatladı sayenizde sağolun eşimde üzüldü baya kafaya takti ertesi gün iş dönüşü elinde bir sürü keçiboynuzu ceviz bademle geldi.o zaman çok kafaya taktığını üzüldüğünü anladım. İnsallah fayda eder herşey.
Hadi bakalımBen oldum sanırım yeni bat 2 Haziran görünüyor hadi bakalım
Ben de girdim şimdi kaynar su ile banyo yaptım. Gelesi varsaaaa gelir yoksa da kendi bilirBen oldum sanırım yeni bat 2 Haziran görünüyor hadi bakalım
Bugün artmaya başladı sanırım dediğin gibi bu ay reglim böyle olacak tuhafıma gitti hiç beklemiyordum çünküCanım iki ay önce aynı şey bana da oldu, 14 gün arayla regl oldum hemde iki ay yaşadım bunu, üstelik tam ovülasyon takip ettiğim aylardı Çok üzülmüştüm . Normalde çok ağrım olurdu ama ağrısız geçmişti. Vucudumuz bize bazen böyle şeyler yapabiliyor.. Hormon testi falan yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı
Biraz arttı ya muhtemelen reglimBi bak bakalim belki de devami gelmeyecek. Belki de yerlesme kanaması falandir. Allah büyük
benim çevremdeki çoğu kişi ikizler yaAyyy eşin ikizler miAllahım inşallah özelikleri yoktur onda inşllh kalırsın hiç belli olmaz. Bir arkadaşla buradan eşlerin doğum günü konuşması yapardık o da eşinin bende kaçırmıştık kalamadık yani sonraki ay p hamile kaldı çok mutlu oldum eşinin doğun günü olmasada bize gelecek çocuk zaten doğduğumuz gün güzelliğinde hediye olacak
İnşallah canım yaHadi bakalımöbür aya hayırlu haberlerle kuzum
Ben de girdim şimdi kaynar su ile banyo yaptım. Gelesi varsaaaa gelir yoksa da kendi bilir
Hayırlısı artık kuzum yao bende bir kere işe yaramıştı inşallah sende de yarar beklemedeyiz
Yaaa canım benim hep diyorum yollarımız bir olduğu gibi kalplerimizde bir ben zaten önce Meryem suresi okurum üstüne Yasin okurum kalbin ne kadar temiz kuzum okumaz mıyım tabi okurumAğrılarım yoktu sabah filan ama şimdi tekrar olmaya başladı kanamam artmaya geçince sanırsam kesmeye çalışırken ağrım çoğalıyor.
Bu arada iyi olmana sevindim çok mutlu olurum duaların kabul etsin Rabbimbenim için özel istek istesem bir kerecik meryem suresini okur musun ben kuranı pek süremiyorum ama okursan sevinirim
Anladım kuzum bu ilaçlar insanları değişik hallere sokuyor tabi Allah yine de doktorun ilacın eksikliğini vermesinYok kuzum benim hormonlarımla oynayıp ruhsal olarak yıpratıyor beni bunlar. O da kullanırken değil. Adete yakın gergin oluyorum
Amin inşallah hepimizin kalbinden geçeni kabul etsin inşallah rabbimCanım eşin hiç üzülmesin, inşallah etki eder. Sonuçlar da yanlıştır zaten. Bayat sperm ne kadar hareketli olabilirinşallah tez vakitte allahım sizi müjdeli haberle sevindirsin inşallah
Bende takip ediyorum bir gebenin günlüğünu ama işte nasıl olduysa bilgisizliğimize denk geldi,insan yaşayarak öğreniyor herşeyi.Mubarek günde hepimizin duaları hayırlı ise kabul olsun inşallahAyy adamın yerine eşimi koydum ne çaresiz hissetmiştir valla ben herşeyi çok hissediyorum sankim ya acı duyum açıldı baya adet oluncaeşine de içi rahat etsin ya aldıklarınızı içip iyi sonuçlar alacağını bilsin garibim rahat olsun valla sen rahat ol diye değil olması gereken bu birgebeningünlüğü instagram da bile üroloji doktorları en fazla 5 gün diyor perhize acıbadem doktorları ben acıbadem bilgilerini çok severim yanlış olmuyor nette araştırmalarımı hep oradan okurum
Anladim canm aciklaman icin tessekkur ederim iki ay doktorla yumurta takibi yaptik genelde 15. Gun ctlama oldu smdi ben 35 gunde bir adet goruyorum bu ay akisina biraktim kendim ovu ile takip ettim 20 ve 21. Gun pik yakaladim o gune kadr ovu yptim piki kacirmamak icin tabi her ihtimali dusunup iki gunde bir iliskiye devam ettimGeç yumurta olması herzaman regl tarihini ileri atmıyor. Bazı kadınlarda periyodun 2. Yarısı kısa yanı luteal faz 11-12 gün sürebiliyor. Belki öyledir senin de ben hep 14 gün zannediyordum kendiminkini o yüzden hiç yakalayamamış olabilirim. Bu ay ilk defa detaylı test yaptım kendimde ve geç yumurtladığımı gördüm. Geri dönüp baktığımda mantıklı geldi. Gebelik belirtisi zannettiklerim yumurta çatlamasıymış muhtemelen. Aklında olsun dedim. İnşallah döllenme olur da regl tarihine gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?