Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olan testlere oldu ya boşa gitti Salı doktora gidip femaraya başlıcam İnşallah 17 Haziran eşimin doğum günü herşeyi denemem gerekiyor
Ayyy eşin ikizler mi Allahım inşallah özelikleri yoktur onda inşllh kalırsın hiç belli olmaz. Bir arkadaşla buradan eşlerin doğum günü konuşması yapardık o da eşinin bende kaçırmıştık kalamadık yani sonraki ay p hamile kaldı çok mutlu oldum eşinin doğun günü olmasada bize gelecek çocuk zaten doğduğumuz gün güzelliğinde hediye olacak

Yusra-61 simdi bu ilac sayesinde rahmindeki fazla tabakalarin hepsi sökülüp atildi. Temizlenmis bir rahimle basliyormus gibi dusun. Bence bu ay ovulasyon testi kullan belki de nasip bu aydır insallah

Baya söküldüm kuzu artık yoruldum iyice İnşallah beni dediğin gibi güzel şeyler bekliyordur kullanılanacağım aldım bakalım

Maviesra canım birşey daha soracağım benim gögüslerim aşırı acıyor sırtıma ağrı vuruyor hatta acaba ilaç yan etkileri mi ki sende oldu mu böyle şeyler? Çok rahatsız edici durumum

Canım eşin hiç üzülmesin, inşallah etki eder. Sonuçlar da yanlıştır zaten. Bayat sperm ne kadar hareketli olabilir inşallah tez vakitte allahım sizi müjdeli haberle sevindirsin inşallah

Bugün artmaya başladı sanırım dediğin gibi bu ay reglim böyle olacak tuhafıma gitti hiç beklemiyordum çünkü

benim çevremdeki çoğu kişi ikizler ya bizimki hem Rizeli hem ikizler ve ben balık burcuyum

Yaaa canım benim hep diyorum yollarımız bir olduğu gibi kalplerimizde bir ben zaten önce Meryem suresi okurum üstüne Yasin okurum kalbin ne kadar temiz kuzum okumaz mıyım tabi okurum

Yok kuzum benim hormonlarımla oynayıp ruhsal olarak yıpratıyor beni bunlar. O da kullanırken değil. Adete yakın gergin oluyorum
Anladım kuzum bu ilaçlar insanları değişik hallere sokuyor tabi Allah yine de doktorun ilacın eksikliğini vermesin

Canım eşin hiç üzülmesin, inşallah etki eder. Sonuçlar da yanlıştır zaten. Bayat sperm ne kadar hareketli olabilir inşallah tez vakitte allahım sizi müjdeli haberle sevindirsin inşallah
Amin inşallah hepimizin kalbinden geçeni kabul etsin inşallah rabbim
Bende takip ediyorum bir gebenin günlüğünu ama işte nasıl olduysa bilgisizliğimize denk geldi,insan yaşayarak öğreniyor herşeyi.Mubarek günde hepimizin duaları hayırlı ise kabul olsun inşallah

Yusra-61 canım lekelenmelerim başladı benim sokulurum birazdan yeniden ekleme yapıyorsan eğer yeni bat 5 Haziran canım. Birde aklınızda olsun takip etmek isteyen olursa diye yazıyorum her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dil altından ölçülen ateş derecesiyle her ay adet olacağımı anlayabiliyorum kafamda acabalar kalmıyor. 2 yıl oldu test bile yapsam acaba erkenmiydi falan diyorum, belirti arıyorum, bu yöntemle kesin anlaşılıyor kizlar.cunku adete yakın progesteron hormonu düşüyor ve ateş de düşüyor.

Anladim canm aciklaman icin tessekkur ederim iki ay doktorla yumurta takibi yaptik genelde 15. Gun ctlama oldu smdi ben 35 gunde bir adet goruyorum bu ay akisina biraktim kendim ovu ile takip ettim 20 ve 21. Gun pik yakaladim o gune kadr ovu yptim piki kacirmamak icin tabi her ihtimali dusunup iki gunde bir iliskiye devam ettimbakalim canm insaAllah kacirmamisimdir bilgin icin saol işime yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…