Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar soğan kürü nasıl yapılıyor bilen, yapan biri bana anlatsın internette çok değişik tarifler var emin olamadım

Yaaa canım benim hep diyorum yollarımız bir olduğu gibi kalplerimizde bir ben zaten önce Meryem suresi okurum üstüne Yasin okurum kalbin ne kadar temiz kuzum okumaz mıyım tabi okurum
Ayy çook teşekkür ederim Allah kabul etsin canım
Bunu bilmezdim ama ateş ölçerm yok sen neyi kullanıyorsun bunu yaparken bende almak istiyorum ölçer?
Sonucum çıkmış progesteron 17.23 şükür Yusra-61
İnşallah hamişlik haberini alırım böyle. Ğüzel Progesteronun canım

Kullandığın ateş ölçer nasıl bir şey canım ben de deneyeyim merak ettim hiç kullanmadığım için. Normal bu basit olanlardan mı

Ahahah bak canim kendine bak gönlunce olsun insallah.. ben subatta kimyasal yasadim 10gun gecikmem oldu nisanda tekrar test yaptm poztif cikti ama yine adet oldum sanirim yine kinyasaldi cevremde cok war kimyasaldan sonra gebelik kolay diyen hayirlisi diyelim

Bu canım artı Med marka benimki ama markasi onemli değil bu tip olsa olur.her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte yatakdan çıkmadan dil altından ölçüm yapıyorum ben.butun herşey yanılttı beni ama bu ateş takibi hiç yanıltmadı adet olup olmayacagimi anlıyorum bununla.beni kafa olarak rahatlatiyor şahsen yoksa acaba varmı gecmi dollendi söylemi oldu boyleminoldu diye iyice stres oluyorum.

Eklentiler

• IMG_20210508_171953.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Kullandığın ateş ölçer nasıl bir şey canım ben de deneyeyim merak ettim hiç kullanmadığım için. Normal bu basit olanlardan mı
Aşağıda resmini attım canım klasik ateş ölçer alından olcenler falan olmuyor ama.

pinkcar Yusra-61 adete 4 kala düşmeye başladı anlaisiliyor zaten bazen 3 4 gün önce bazen adet gunu dusuyor, ama genel manada bakınca yumurtalamdan sonra 18 gün ateş seyri yüksek gidiyorsa hamilelik var deniliyor. 0.1 derecelik düşüş artışların çok baglayiciligi olmuyor genel seyir önemli.ilk düştüğü gün belki yükselir dedim 36.4 Ken :) 36.2 ye düşünce tamam dedim geliyor yine.

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-08-17-26-31-566_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 47
Canım eşine keçiboynuzu suyu içir ibrahim saracoğlu kürü ben yaptım arada veriyorum tadı kötü ama zorla iciyor

Anladım canım bu iyiymiş ama ben marka merak ederdim bana da bu çok mantıklı geliyor yanılma olmuyor hiç. Benim de bunu yapıp rahatlamaya ihtiyacım var. Peki bununla ovulasyonu takip edebiliyor musun aynı zamanda?

Faydası oluyo muymus peki bizde sayı ve hareket problem
Canım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…