- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Yani yumurta çatlamış mı hamile misin?Sonucum çıkmış progesteron 17.23 şükürYusra-61
Tebrik ederim ne guzel haberlerCanım evettttyarın kan vericem bu akşam öğrendim. Ya şaka gibi o kadar uğraş et bırakınca olsun sendende güzel haberler bekliyorum takipteyim
Ayy çook teşekkür ederimYaaa canım benim hep diyorum yollarımız bir olduğu gibi kalplerimizde bir ben zaten önce Meryem suresi okurum üstüne Yasin okurum kalbin ne kadar temiz kuzum okumaz mıyım tabi okurum
Bunu bilmezdim ama ateş ölçerm yok sen neyi kullanıyorsun bunu yaparken bende almak istiyorum ölçer?Yusra-61 canım lekelenmelerim başladı benim sokulurum birazdan yeniden ekleme yapıyorsan eğer yeni bat 5 Haziran canım. Birde aklınızda olsun takip etmek isteyen olursa diye yazıyorum her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dil altından ölçülen ateş derecesiyle her ay adet olacağımı anlayabiliyorum kafamda acabalar kalmıyor. 2 yıl oldu test bile yapsam acaba erkenmiydi falan diyorum, belirti arıyorum, bu yöntemle kesin anlaşılıyor kizlar.cunku adete yakın progesteron hormonu düşüyor ve ateş de düşüyor.
İnşallah hamişlik haberini alırım böyle. Ğüzel Progesteronun canımSonucum çıkmış progesteron 17.23 şükürYusra-61
Kullandığın ateş ölçer nasıl bir şey canım ben de deneyeyim merak ettim hiç kullanmadığım için. Normal bu basit olanlardan mıYusra-61 canım lekelenmelerim başladı benim sokulurum birazdan yeniden ekleme yapıyorsan eğer yeni bat 5 Haziran canım. Birde aklınızda olsun takip etmek isteyen olursa diye yazıyorum her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dil altından ölçülen ateş derecesiyle her ay adet olacağımı anlayabiliyorum kafamda acabalar kalmıyor. 2 yıl oldu test bile yapsam acaba erkenmiydi falan diyorum, belirti arıyorum, bu yöntemle kesin anlaşılıyor kizlar.cunku adete yakın progesteron hormonu düşüyor ve ateş de düşüyor.
AhahahBanada korunmasan olurmu evet olur ama ben korunmani biraz dinlenmeni öneririm dedi bu konuda tereddütte kaldığım için bı yakınımin arkadasi doktor ona sordurdum oda tam aksine bir sonraki gebeliğin daha çabuk ve sağlıklı olması söz konusu ara vermesine gerek yok demiş bende düşündüm ve ara vermicem 3 ay uzun bir süre çocuk diye yanarken 3 ay daha bekleyemem kendime çiçekler gibi bakıyorum besliyorum valla bu ayida degerlendircm
Canım gittin orda idrar testi yaptılar negatif çıktı beni başından savdı biraz hemşireGurbetKusuEsra Kuzum ne yaptın? perşembe test yaptıracağım demiştin?
Bu canım artı Med marka benimki ama markasi onemli değil bu tip olsa olur.her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte yatakdan çıkmadan dil altından ölçüm yapıyorum ben.butun herşey yanılttı beni ama bu ateş takibi hiç yanıltmadı adet olup olmayacagimi anlıyorum bununla.beni kafa olarak rahatlatiyor şahsen yoksa acaba varmı gecmi dollendi söylemi oldu boyleminoldu diye iyice stres oluyorum.Ayy çook teşekkür ederimAllah kabul etsin canım
Bunu bilmezdim ama ateş ölçerm yok sen neyi kullanıyorsun bunu yaparken bende almak istiyorum ölçer?
İnşallah hamişlik haberini alırım böyle. Ğüzel Progesteronun canım
Canım benim yaptırmış hemşire gebelik testi yapmış ona negatif çıkmışyine gidecekti ama bilmiyorm naptı GurbetKusuEsra aklımda benimde yeniden test alıp yapacak mısın canım?
Aşağıda resmini attım canım klasik ateş ölçer alından olcenler falan olmuyor ama.Kullandığın ateş ölçer nasıl bir şey canım ben de deneyeyim merak ettim hiç kullanmadığım için. Normal bu basit olanlardan mı
Hala adet olmadım canım artık saldım eğer adet olmazsan bi hafta sonra gel dediCanım benim yaptırmış hemşire gebelik testi yapmış ona negatif çıkmışyine gidecekti ama bilmiyorm naptı GurbetKusuEsra aklımda benimde yeniden test alıp yapacak mısın canım?
Yumrutlamanin 9. Günü yapmistim koca negatif görmüştüm nasıl üzüldüm umudum yok ama ya olursa diyorumYapma yapma erken oluyor daha sonra üzülüyoruz
Canım eşine keçiboynuzu suyu içir ibrahim saracoğlu kürü ben yaptım arada veriyorum tadı kötü ama zorla iciyorYusra-61 MaviliGizem valla biraz da olsa içim rahatladı sayenizde sağolun eşimde üzüldü baya kafaya takti ertesi gün iş dönüşü elinde bir sürü keçiboynuzu ceviz bademle geldi.o zaman çok kafaya taktığını üzüldüğünü anladım. İnsallah fayda eder herşey.
Faydası oluyo muymus peki bizde sayı ve hareket problemCanım eşine keçiboynuzu suyu içir ibrahim saracoğlu kürü ben yaptım arada veriyorum tadı kötü ama zorla iciyor
Kız dur bismillahYani yumurta çatlamış mı hamile misin?
Amin kuzum inşallah o günleri de görürüzAyy çook teşekkür ederimAllah kabul etsin canım
Bunu bilmezdim ama ateş ölçerm yok sen neyi kullanıyorsun bunu yaparken bende almak istiyorum ölçer?
İnşallah hamişlik haberini alırım böyle. Ğüzel Progesteronun canım
Anladım canım bu iyiymiş ama ben marka merak ederdim bana da bu çok mantıklı geliyorBu canım artı Med marka benimki ama markasi onemli değil bu tip olsa olur.her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte yatakdan çıkmadan dil altından ölçüm yapıyorum ben.butun herşey yanılttı beni ama bu ateş takibi hiç yanıltmadı adet olup olmayacagimi anlıyorum bununla.beni kafa olarak rahatlatiyor şahsen yoksa acaba varmı gecmi dollendi söylemi oldu boyleminoldu diye iyice stres oluyorum.
Canım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyorFaydası oluyo muymus peki bizde sayı ve hareket problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?