Bu arada keciboynuzu suyu sperm sayisina cok faydasi oluyor diyolarCanım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor
Sizde sayi ve hareket kac pekiFaydası oluyo muymus peki bizde sayı ve hareket problem
Canım bak ben bi karışım aldım eşime sperm sayısı arttı baya 315 milyon çıktı dur sana atayım resminiBu arada keciboynuzu suyu sperm sayisina cok faydasi oluyor diyolar
Ayy inşallah canımTeşekkürler canım benim, pazartesi inş herşey yolunda gider ve bebiş haberini yakında alırım :))
Edenler var kuzum ama ben kendim tecrübe ettiklerim şöyle, normalde yumurtlamadan bir gün öncesini gösteriyorya testler catlamada öncesi yani o gün sıcaklık bir düşüş yapıyor derecede belirgin bir düşüş ertesi gün yükseliyor yükseldiği gün çatlama günü deniliyor.bende her zaman uymuyor şahsen çünkü benim progesteron hormonum bir anda yükselmiyor sanırım yavaş yavaş artıyor genelde ben lh testi ile takip ediyorum o yüzden ama bu şekilde de anlayanlar var tabiki.mesela benim 15.gun çatlama 14.gun aynı koyuluktaydi ateşte aşağıdaki gibi.Anladım canım bu iyiymiş ama ben marka merak ederdim bana da bu çok mantıklı geliyoryanılma olmuyor hiç. Benim de bunu yapıp rahatlamaya ihtiyacım var. Peki bununla ovulasyonu takip edebiliyor musun aynı zamanda?
Evet 2 çizgi aynı koyulukta olcak ya da t çizgisi C den koyu olcak canımKızlar merhaba ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım pik olması için iki çizginin aynı koyulukta mı olması gerekiyor pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Canım atsana inceleyelim ❤ benimkinin 21 milyon çıkmıştıCanım bak ben bi karışım aldım eşime sperm sayısı arttı baya 315 milyon çıktı dur sana atayım resmini
Teşekkür ederim 10. Gün başladım daha 2 gün oldu ama dün ve bugün aynı koyulukta gibi bi ilerleme yok sanki inşallah beceririm bu işiEvet 2 çizgi aynı koyulukta olcak ya da t çizgisi C den koyu olcak canım
Bu canım herşey var İçin deCanım atsana inceleyelim ❤ benimkinin 21 milyon çıkmıştı
İstwrsen at buraya yorumlayalım biz artık baya çözdük bu işiTeşekkür ederim 10. Gün başladım daha 2 gün oldu ama dün ve bugün aynı koyulukta gibi bi ilerleme yok sanki inşallah beceririm bu işipik ve çatlamayı kaçırmak istemiyorum
Canım şimdi bazı yerlerde artış var peki onlar ne anlama geliyor 17.gün artmış seninki attığın resimde çook şey soruyorum k. Bakma bilmem istiyorm daEdenler var kuzum ama ben kendim tecrübe ettiklerim şöyle, normalde yumurtlamadan bir gün öncesini gösteriyorya testler catlamada öncesi yani o gün sıcaklık bir düşüş yapıyor derecede belirgin bir düşüş ertesi gün yükseliyor yükseldiği gün çatlama günü deniliyor.bende her zaman uymuyor şahsen çünkü benim progesteron hormonum bir anda yükselmiyor sanırım yavaş yavaş artıyor genelde ben lh testi ile takip ediyorum o yüzden ama bu şekilde de anlayanlar var tabiki.mesela benim 15.gun çatlama 14.gun aynı koyuluktaydi ateşte aşağıdaki gibi.
Ben de bu ay ilk kez yaptım merak etme tek tek koyulaşıyor buraya atarsin yorumlarız arkadaşlarla testlerini ❤Teşekkür ederim 10. Gün başladım daha 2 gün oldu ama dün ve bugün aynı koyulukta gibi bi ilerleme yok sanki inşallah beceririm bu işipik ve çatlamayı kaçırmak istemiyorum
Nereden temin ederim aktarmi yoksa trendyolda varmıdır hemen bakım ben nete ❤çok saol canimİçeriği
Google baktım çıkmıyo nerden buluruz fiyatı ne canim M mavili_yeshllNereden temin ederim aktarmi yoksa trendyolda varmıdır hemen bakım ben nete ❤çok saol canim
Yok anam Bio es diye arıyorum çıkmıyo hic biyerde hahahaha aktarami sormak lazım acepBu canım herşey var İçin de
Canım bn instagramdan aldım 160 TLGoogle baktım çıkmıyo nerden buluruz fiyatı ne canim M mavili_yeshll
Yok anam Bio es diye arıyorum çıkmıyo hic biyerde hahahaha aktarami sormak lazım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?