Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada keciboynuzu suyu sperm sayisina cok faydasi oluyor diyolar

Anladım canım bu iyiymiş ama ben marka merak ederdim bana da bu çok mantıklı geliyor yanılma olmuyor hiç. Benim de bunu yapıp rahatlamaya ihtiyacım var. Peki bununla ovulasyonu takip edebiliyor musun aynı zamanda?
Edenler var kuzum ama ben kendim tecrübe ettiklerim şöyle, normalde yumurtlamadan bir gün öncesini gösteriyorya testler catlamada öncesi yani o gün sıcaklık bir düşüş yapıyor derecede belirgin bir düşüş ertesi gün yükseliyor yükseldiği gün çatlama günü deniliyor.bende her zaman uymuyor şahsen çünkü benim progesteron hormonum bir anda yükselmiyor sanırım yavaş yavaş artıyor genelde ben lh testi ile takip ediyorum o yüzden ama bu şekilde de anlayanlar var tabiki.mesela benim 15.gun çatlama 14.gun aynı koyuluktaydi ateşte aşağıdaki gibi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-08-17-26-31-566_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım pik olması için iki çizginin aynı koyulukta mı olması gerekiyor pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Evet 2 çizgi aynı koyulukta olcak ya da t çizgisi C den koyu olcak canım
Teşekkür ederim 10. Gün başladım daha 2 gün oldu ama dün ve bugün aynı koyulukta gibi bi ilerleme yok sanki inşallah beceririm bu işi pik ve çatlamayı kaçırmak istemiyorum

Canım şimdi bazı yerlerde artış var peki onlar ne anlama geliyor 17.gün artmış seninki attığın resimde çook şey soruyorum k. Bakma bilmem istiyorm da ben bu sıcaklık işine çok takılıyorum benim yumrtlama zamanı çook aşırı ateşim oluyor?yani ben bu işi ateş ölçerle yaparsam daha mantıklı yok idrar yap yok et bu beni sıkmaya başladı alırım bunu ohh mis çizelgeme bakar yaşarım hayatımı. Ovulasyon testi daha pek istemiyor canım ya. Çok güzel çözmüşsün işi adet zamanı daha iyi teste çıktı var mıydı yok muydu derdine düşmem. Peki sence hamiş olunca sıcaklık normal artış olup düşmeden mi devam edeer yani onu nasıl anlarsın?

Teşekkür ederim 10. Gün başladım daha 2 gün oldu ama dün ve bugün aynı koyulukta gibi bi ilerleme yok sanki inşallah beceririm bu işi pik ve çatlamayı kaçırmak istemiyorum
Ben de bu ay ilk kez yaptım merak etme tek tek koyulaşıyor buraya atarsin yorumlarız arkadaşlarla testlerini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…