Ozaman yarın da yapayım göndereyimİstwrsen at buraya yorumlayalım biz artık baya çözdük bu işi
Aldimnwkran resmini bende sipariş vereyim bari esim icin ara ara yok bakıyorum hic biyerde çıkmadıCanım bn instagramdan aldım 160 TL
Teşekkür ederiz canımOzaman yarın da yapayım göndereyimokuyorum bütün mesajları çok tatlısınız valla hepiniz güveniyorum size zaten
Sayfasını bi incele canım takip et aklına yatarsa bakarsın inşallah faydası olurAldimnwkran resmini bende sipariş vereyim bari esim icin ara ara yok bakıyorum hic biyerde çıkmadımuhteşem artmış sperm sayısı deneyelim çok saol canim
Teşekkür ederim yarın atıcamBen de bu ay ilk kez yaptım merak etme tek tek koyulaşıyor buraya atarsin yorumlarız arkadaşlarla testlerini ❤
Tadı ve kokusu iyi olmayan şeyler genelde iyidirbu kadın kendi yapıyo az sayıda tadı çok iyi değil ama içeriği iyi
Valla çok doğru C life da çok kötü tad olarakTadı ve kokusu iyi olmayan şeyler genelde iyidir
Bende 5.56ydı kahverengi lekelenme oldu sadece ve sonucu kocaman bir kistKızlar kan sonucum 3 ama hala adet olmadımartık bünyem de kafayı yedi sanırım
Hic önemli değil istediğin kadar sorabilirsin canım bak ben bunu çok araştırmıştım sana da link atayım bak sende anlicaksin.sen benim ateşinin düşüp çıkmasına bakma benim progesteron um yeterli artmıyor galiba ondan olabilir bu dengesizlikler 6.71 çıkmıştı yeterince yüksek değil doktora da gidemedim henüz kaldı öyle. Mantık şu aslında yumurtlamadan önceki dönem düşük seyirde gidiyor yumurtlamadan bir gün önce keskin bir düşüş catladigini gün yumurtlama öncesine göre daha fazla bir artış gösteriyor ve eğer hamileysen o şekilde yüksek seyrediyor değilsen 3 dört kala yada adet günü ateşin yine düşüyor canım.orn. 35.7 36.4 civarları yumurtalamdan once yumurtalamda 36 gibi bir düşüş ertesi gün tekrar 36.4 veya daha üstüne çıkış gibi düşün bak linkide ekliyorum canım hamile kişilerinde tablo örneği var orda.Canım şimdi bazı yerlerde artış var peki onlar ne anlama geliyor 17.gün artmış seninki attığın resimde çook şey soruyorum k. Bakma bilmem istiyorm daben bu sıcaklık işine çok takılıyorum benim yumrtlama zamanı çook aşırı ateşim oluyor?yani ben bu işi ateş ölçerle yaparsam daha mantıklı yok idrar yap yok et bu beni sıkmaya başladı alırım bunu ohh mis çizelgeme bakar yaşarım hayatımı. Ovulasyon testi daha pek istemiyor canım ya. Çok güzel çözmüşsün işi adet zamanı daha iyi teste çıktı var mıydı yok muydu derdine düşmem. Peki sence hamiş olunca sıcaklık normal artış olup düşmeden mi devam edeer yani onu nasıl anlarsın?
Şemaları da çok iyi canım ben bu işi sevdim birde herhangi test oluyorsa daha iyi. Birazcık dikkatli ve ince olursak kesinlikle ne ovulasyon ne hamilelik kaçınılmaz bununlaHic önemli değil istediğin kadar sorabilirsin canım bak ben bunu çok araştırmıştım sana da link atayım bak sende anlicaksin.sen benim ateşinin düşüp çıkmasına bakma benim progesteron um yeterli artmıyor galiba ondan olabilir bu dengesizlikler 6.71 çıkmıştı yeterince yüksek değil doktora da gidemedim henüz kaldı öyle. Mantık şu aslında yumurtlamadan önceki dönem düşük seyirde gidiyor yumurtlamadan bir gün önce keskin bir düşüş catladigini gün yumurtlama öncesine göre daha fazla bir artış gösteriyor ve eğer hamileysen o şekilde yüksek seyrediyor değilsen 3 dört kala yada adet günü ateşin yine düşüyor canım.orn. 35.7 36.4 civarları yumurtalamdan once yumurtalamda 36 gibi bir düşüş ertesi gün tekrar 36.4 veya daha üstüne çıkış gibi düşün bak linkide ekliyorum canım hamile kişilerinde tablo örneği var orda.
Ateş Ölçme Yöntemi ile Gebelik Testi ve Hamile Kalma
Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalınabilir? Biz de sizler için ateş ölçme ile hamile kalma yönteminin tüm inceliklerini içeriğimizde bir araya getirdik.www.neoldu.com
Rica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu banaSemaları da çok iyi canım ben bu işi sevdim birde herhangi test oluyorsa daha iyi. Birazcık dikkatli ve ince olursak kesinlikle ne ovulasyon ne hamilelik kaçınılmaz bununlaçook teşekkür ederim daha iyi anladım attığın çok açıklayıcı canım birde yazmışsın zahmet edip ayrı teşekkür ediyorum
Artık ben kendimi o kadar iyi anlıyorum ki günümü hamile olup olmadığımı falan ama işte sonuç sıfırŞemaları da çok iyi canım ben bu işi sevdim birde herhangi test oluyorsa daha iyi. Birazcık dikkatli ve ince olursak kesinlikle ne ovulasyon ne hamilelik kaçınılmaz bununlaçook teşekkür ederim daha iyi anladım attığın çok açıklayıcı canım birde yazmışsın zahmet edip ayrı teşekkür ediyorum
Ben ilk üniversiteyi ziraat teknikeri olarak okumuştum orada bitkileri hep bilirdim içtiğimde olmuştur bir karışım yapmıştır iğrenç tadı faydalıydı.hocam derdi her iyi şey tatlı değildir demişti.Valla çok doğru C life da çok kötü tad olarak
Bn biliyorsun ki dünya kadar şey denedim dediğin gibi iyi gelen herşey o kadar kötü ki ya koku olarak ya da tad olarak ama yeter ki etki etsin tüketirimBen ilk üniversiteyi ziraat teknikeri olarak okumuştum orada bitkileri hep bilirdim içtiğimde olmuştur bir karışım yapmıştır iğrenç tadı faydalıydı.hocam derdi her iyi şey tatlı değildir demişti.
Benim aklıma hep ilişki sonrası spremlerin iğrençliği geliyornefret ediyorm diyorum sonra aklıma her iğrenç şeyin güzel yanı var işte ondanda can geliyor dünyaya.
Zaten özellikle o şekilde alınan şeyler tatlıysa kesin içinde yenilsin diye tatlandırıcı birşey oluyor. Ama tatsız ise biraz daha saf oluyor. Düşününce çok şey geliyor insanın aklına.
neler yaptiniz peki testle pik gunu vs degerlendirdiniz mi acaba.herhangi bi saglik sorunuzu vs vsrmiydi bida kac aydir ugrasuyorsunuz1 gün geciktim sadece. İlk önce ovilasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi cikinca şaşırdım gebelik testi yaptim 2 dk içinde 2. Cizgi silikte olsa çıktı. Normal kaset test canim
Evet bir düşük bir kimyasal oldu ama hiç öyle düşünme bak o da oldu bende ne oldu ki yok hala yani verip almasındansa Rabbim sana versin yokluğunu göstermesin. Ne kadar umitsiz olsak da bir yerden sonra yine Allah içimize birşeyler koyuyor tekrar diyoruzRica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu banasende benim gibi uzun süre bekleyenlerdensin, ama sanırım gebelik geçirdin sen doğru degilmi. Bende oda yok bazen çok ümitsiz oluyorum hiç olmayacak galiba diye bazende bir sorun yok neden olmasın diyorum bakalım Allah hayırlısı versin inşallah hepimize
Biliyorm kuzumBn biliyorsun ki dünya kadar şey denedim dediğin gibi iyi gelen herşey o kadar kötü ki ya koku olarak ya da tad olarak ama yeter ki etki etsin tüketirim
İnşallah canım yalnız kimseye de şunu kullandım felan diyememBiliyorm kuzumkarşılığını alacaksın inşallah
Öyle tabiki canım verende o alanda o rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah.Evet bir düşük bir kimyasal oldu ama hiç öyle düşünme bak o da oldu bende ne oldu ki yok hala yani verip almasındansa Rabbim sana versin yokluğunu göstermesin. Ne kadar umitsiz olsak da bir yerden sonra yine Allah içimize birşeyler koyuyor tekrar diyoruzhiç vazgeçmemek en güzeli biliyor musun bu can sağlık bizde oldukça olacaktır biz alemlerin rabbine sığındık o bize nasip edecektir, bak bu güzel gecede isteyelim verirse güzelliğinden versin vermezse de güzelliği vardır bizler için
İnşallah canım yalnız kimseye de şunu kullandım felan diyememkorkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?