- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Inşallah hayirli haber alırsın yaKızlar kan sonucum 3 ama hala adet olmadımartık bünyem de kafayı yedi sanırım
Regl öncesi duygu değişimi iyi gelmiştir bazen ağlamak insanı dinlendiriyo canımAy kızlar ben banyoya girince bi rahatladım heralde bu seferde ağlama krizi tuttu 1.30 saat ağladım ortada sebep yoksonra 2 saat de uyudum miss kendime geldim şükür biraz siz ne yaptınız var mı güzel haberler?
Yaaa kuzum benim hormonlarımız delirdi valla, sen regl olmadın daha bir daha test yaptın mı?Ay kızlar ben banyoya girince bi rahatladım heralde bu seferde ağlama krizi tuttu 1.30 saat ağladım ortada sebep yoksonra 2 saat de uyudum miss kendime geldim şükür biraz siz ne yaptınız var mı güzel haberler?
Hormonlarım horon tepiyor resmen şuanYaaa kuzum benim hormonlarımız delirdi valla, sen regl olmadın daha bir daha test yaptın mı
İnşAllah iyi gelmiştir aminRegl öncesi duygu değişimi iyi gelmiştir bazen ağlamak insanı dinlendiriyo canım
Oha bu ne kız normal idrar testi yap bakalım sen bir daha baksana taşmışAy kan testinde 0 çıktı daha ne testi yapayım. Gerçi dün yine dayanamadım lh yaptım. O da bozdu benitest bozuk diyor yeshll dedim o değil ben bozuğum
Hormonlarım horon tepiyor resmen şuan
Ben de agnucaston diye bir ilaca başladım meme kistim var onun ağrıları için vermişti doktor dikkat et gebelik riskini arttırır demişti.. İçmemiştim ilacı öyle duruyordu. Birkaç forumda gördüm bazı doktorlar önermiş gebelik için ben de başladım içmeye bakalımİnşAllah iyi gelmiştir amin
Canım bn instagramdan aldım 160 T
Klomem kullanan arkadaşlara sormak lazım ben hic kullanmadım onu canimTeşekkür ederim yarın atıcambu arada klomen etkilemiyor dimi bu testi
Oha bu ne kız normal idrar testi yap bakalım sen bir daha baksana taşmış
Ooo geliyor karışımlar karışımlarBen de agnucaston diye bir ilaca başladım meme kistim var onun ağrıları için vermişti doktor dikkat et gebelik riskini arttırır demişti.. İçmemiştim ilacı öyle duruyordu. Birkaç forumda gördüm bazı doktorlar önermiş gebelik için ben de başladım içmeye bakalımakşamları da iki kuru incir yerim, adetim bitince de soğan kürü yapacam bakalım nolcak
Ayyy gizem bende sebebsiz duygusal yoğunluk mu yaşıyorm içtiğim duphaston mu yaptı naptı iyice kafayı yedirtti kanamam da maşallah durmak bilmedi olan kanım gittiAy kızlar ben banyoya girince bi rahatladım heralde bu seferde ağlama krizi tuttu 1.30 saat ağladım ortada sebep yoksonra 2 saat de uyudum miss kendime geldim şükür biraz siz ne yaptınız var mı güzel haberler?
Bunun aynısı bir arkadaşıma da oluyor sen bu testle çekişiyor musun napyorsun yaaAy kan testinde 0 çıktı daha ne testi yapayım. Gerçi dün yine dayanamadım lh yaptım. O da bozdu benitest bozuk diyor yeshll dedim o değil ben bozuğum
Hormonlarım horon tepiyor resmen şuan
Kavga ediyorum testleBunun aynısı bir arkadaşıma da oluyor sen bu testle çekişiyor musun napyorsun yaa
Ay bilmiyorum valla ne olacak böyle böyle. ÇıldırcamAyyy gizem bende sebebsiz duygusal yoğunluk mu yaşıyorm içtiğim duphaston mu yaptı naptı iyice kafayı yedirtti kanamam da maşallah durmak bilmedi olan kanım gittine olacak bu hallerimiz
Niye böyle oluyor niyeeAy bilmiyorum valla ne olacak böyle böyle. Çıldırcam
Ne açısından etkileyecek orasını anlamadım canım?Teşekkür ederim yarın atıcambu arada klomen etkilemiyor dimi bu testi
Hormonu fazla kaçırıyoruz heraldeNiye böyle oluyor niyeepüfff
Ya ben pcoyum piki görüyorum catlamayida goruyorum ama neden olmuyor kiCanım ya bu çok kapsamlı aslında bunu denemeden bilmezsin kimisi pik göremiyor pco olup büyümeden çatlıyor ama bazısı pik görüyor yumurtası çatlamıyor koyu koyu devam ediyor. Ama sen aşılama yaptırdın ya o zamanlarda ne zmaan kaçıncı gün doktor sana döllenme yaptı o günü bilirsen ne zaman yumurtladığını az çok belki tutar ovulasyon testi ile ikisinin tarihi.Bnce al yap birşey kaybetmezsin olmazsa sende haziranda aşılama olacakmışsın ya zaten. Boş geçmemiş ve ovulasyon denemiş olursun. Normalde pik olmayan şeyi göstermez ama istisna bunu da demeliyim pco olmayan da testte tutmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?