Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar ben banyoya girince bi rahatladım heralde bu seferde ağlama krizi tuttu 1.30 saat ağladım ortada sebep yok sonra 2 saat de uyudum miss kendime geldim şükür biraz siz ne yaptınız var mı güzel haberler?

Ay kızlar ben banyoya girince bi rahatladım heralde bu seferde ağlama krizi tuttu 1.30 saat ağladım ortada sebep yok sonra 2 saat de uyudum miss kendime geldim şükür biraz siz ne yaptınız var mı güzel haberler?
Regl öncesi duygu değişimi iyi gelmiştir bazen ağlamak insanı dinlendiriyo canım

Yaaa kuzum benim hormonlarımız delirdi valla, sen regl olmadın daha bir daha test yaptın mı?

Ay kan testinde 0 çıktı daha ne testi yapayım. Gerçi dün yine dayanamadım lh yaptım. O da bozdu beni test bozuk diyor yeshll dedim o değil ben bozuğum
Yaaa kuzum benim hormonlarımız delirdi valla, sen regl olmadın daha bir daha test yaptın mı
Hormonlarım horon tepiyor resmen şuan

Eklentiler

• IMG_20210507_194200.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 42
Ay kan testinde 0 çıktı daha ne testi yapayım. Gerçi dün yine dayanamadım lh yaptım. O da bozdu beni test bozuk diyor yeshll dedim o değil ben bozuğum

Oha bu ne kız normal idrar testi yap bakalım sen bir daha baksana taşmış

İnşAllah iyi gelmiştir amin
Ben de agnucaston diye bir ilaca başladım meme kistim var onun ağrıları için vermişti doktor dikkat et gebelik riskini arttırır demişti.. İçmemiştim ilacı öyle duruyordu. Birkaç forumda gördüm bazı doktorlar önermiş gebelik için ben de başladım içmeye bakalım akşamları da iki kuru incir yerim, adetim bitince de soğan kürü yapacam bakalım nolcak

Ooo geliyor karışımlar karışımlar ay bu kadınların dertleri hiç bitmiyor ya meme kisti yumurtalık kisti o kisti bu kisti allah yardımcımız olsun amin

Ayyy gizem bende sebebsiz duygusal yoğunluk mu yaşıyorm içtiğim duphaston mu yaptı naptı iyice kafayı yedirtti kanamam da maşallah durmak bilmedi olan kanım gitti ne olacak bu hallerimiz

Bunun aynısı bir arkadaşıma da oluyor sen bu testle çekişiyor musun napyorsun yaa

Ayyy gizem bende sebebsiz duygusal yoğunluk mu yaşıyorm içtiğim duphaston mu yaptı naptı iyice kafayı yedirtti kanamam da maşallah durmak bilmedi olan kanım gitti ne olacak bu hallerimiz
Ay bilmiyorum valla ne olacak böyle böyle. Çıldırcam

Ya ben pcoyum piki görüyorum catlamayida goruyorum ama neden olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…