- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Geçmiş olsun canım kist yoktur çünkü 1 ay önce vajinal usg yaptırmıştım. Hemen oluşur mu kiBende 5.56ydı kahverengi lekelenme oldu sadece ve sonucu kocaman bir kistdikkat et sökülmezsen doktora görün benim gibi olmasın sonu çok üzgünüm
Belli belliçook hemi de
Hamile olma ihtimalin yüksek cnmSonucum çıkmış progesteron 17.23 şükürYusra-61
Ayyyy çok merak ettim kim ben de bakıcamKonyada iyi bi doktor var mı diye bi arayım dedim. Doktorlar sitesinde kendi doktorumun yorumlarını okuyorum. Ağzım açık. Durup durup başa dönüyorum doğru isim mi diye, eveeeet benim doktorum iletişimi kuvvetli, insanlara moral veren, motive eden, her soruya cevap veten bi adammışSelizay Yusra-61 sanırım ben yanlış poliklinikteydim adamı görmedim
Geçmiş olsun canım kist yoktur çünkü 1 ay önce vajinal usg yaptırmıştım. Hemen oluşur mu ki
Ayyyy hadi inşallah canım yaHamile olma ihtimalin yüksek cnm
Doç. Dr. Hüsnü Alptekin - Görüşleri incele ve randevu alAyyyy çok merak ettim kim ben de bakıcamkendi doktorlarımı arayayım ben de sha iş çıktı bana mübarek gecede
Canım valla inşallah öyledir zaten umutlanıyorum bu ay beyaz akıntı oluyo ilk defa iğneden mi diye düşünüyordum ama bi umut hamile de olablrm bi sürü adağım yeter ki olsun
Benim doktorların adı bile yok nasıl bir hastaneye gitmişim ben yaHüsnü alptekin kendileri
Doç. Dr. Hüsnü Alptekin - Görüşleri incele ve randevu al
Aynen mübarek gecelerde yapılması gereken işler kesinlikle bunlar
Canım valla inşallah öyledir zaten umutlanıyorum bu ay beyaz akıntı oluyo ilk defa iğneden mi diye düşünüyordum ama bi umut hamile de olablrm bi sürü adağım yeter ki olsun
Benim doktorların adı bile yok nasıl bir hastaneye gitmişim ben ya
Aha aynı istekte biri dahaEğer hamile olursam 6 Haziran eşimin doğum günü süpriz olsun istiyorum tabi bn kim dayanmak kim
Amin canım inşallah hepimizi dualarına kavuştursunAha aynı istekte biri dahaamin kuzum allah muradını versin inşallah
Pandemi dönemi işler kesat demekAllah seni ne yapmasın ya al benimki var, övülüyor, sonuç : gebelik yok hadi tüp bebek diyor bunu napcaz
Pandemi dönemi işler kesat demek
Nasil ola kiKonyada iyi bi doktor var mı diye bi arayım dedim. Doktorlar sitesinde kendi doktorumun yorumlarını okuyorum. Ağzım açık. Durup durup başa dönüyorum doğru isim mi diye, eveeeet benim doktorum iletişimi kuvvetli, insanlara moral veren, motive eden, her soruya cevap veten bi adammışSelizay Yusra-61 sanırım ben yanlış poliklinikteydim adamı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?