Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorguluyorum valla. Hemen randevumu kontrol ettim aldığımdan emin oldum salı günü emin adımlarla medicanaya gidip heeey dostum hadi bana biraz daha femara ver diyecepim. Hadi bşraz yüreklendir beni buna ihtiyacım var be adamım diyip ikna edeceğimi düşünüyorum hayırlısın
Nasil ola ki sen nasıl hissedemedin bunu canım insan kendini sorgular yaa

Ben de istiyorum özele gittiğim halde doktor beni sevmedi diyip ağlayacağım
Yaa aslında sınıf öğretmeni olduğum öğrencimin babası Doç doktor kadın hastalıkları uzmanı, ama gidip öğrencimin velisine oramı açmak istemiyorum yüzyüze bakıyoruz sürekli hahha

Bence de oranı açmayı geçtim, tüm cinsel yaşamını adamın direktifleri ile yaşamak var bide. Bi de şu soru: uygun sıklıkta seks yaptınız mı?
İlişkiden sonra yataktan kalkma gibi şeyler de söyleyecek of çok çirkin

Yaa aslında sınıf öğretmeni olduğum öğrencimin babası Doç doktor kadın hastalıkları uzmanı, ama gidip öğrencimin velisine oramı açmak istemiyorum yüzyüze bakıyoruz sürekli hahha
Bizim de aile dostumuz var kadın doğum uzmanı çok iyi işinde ama sonuçlarımı bile gösteremedim derdimi felan anlatamadım gel bi bakayım der diye

Evet gerçekten korkunç ama adam işinde çok iyimiş haksızlık bu yaa

Diyorsun ayy düşünsene öyle olduğunu adam asla der sen almışsın alacağını der

Valla bu ay da olumsuz sonuç alırsam artık özelde iyi bir doktor arayacağım devleti bırakıcam ilgi istiyorum artık
Zaten devlette özel bulmak zor çook bende nerde iyi doktor bulsam ya istifa ya yoğun talep görüyorlar ilgisiz kalıyorum gibi özelde paranın gücüyle oluyor birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…