Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben naptığımı bilmiyorm bugün çok yoğunum eklerim müsait zamanda canım. Kanamam aşırı oluyor sancım yok yattım msjlara ancak yetiyorum 182 kadınla uğraşmak kolay değil
Allah kolaylık versin canım. Haklısın hangimizle uğraşcaksın
Canım normalde 30-31 gündü ama gebelik düşündüğümden beridir uzamaya başladı. 33-34-35 oluyor.
Stres direk etkiliyor canım. Kafayı rahat tutabilsek keşke ya o zaman bebişte hemencecik gelecek belkide
Kızlar ben geldim ve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Bana doktorum hep adetin 3. Gel bakalım testlerine diyor. 2. Günü hiç çağırmadı bugüne kadar?

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Benim hala gelen giden yok dün adet olmam gerekiyordu normalde ve dünden beri mide bulantım var hatta sahuru hazırlarken baya öğürtü şeklinde filan oldu bi de adet olacakmışım gibi sürekli sancı filan oluyor kasıklarımda umutlanmak istemiyorum 2 ay önce de 4 gün gecikmişti baya ümitlenmiştim ama sonuç hüsran oldu diye şimdi test filan da yapmaya korkuyorum bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için şu mübarek gecede Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim 3. Gün yetişmiyor ya bugün adet oldum Pazartesi doktorumun randevusu dolu olduğu için Salı gününe alabildim

Kız test yapsana öğürme falan diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…