Bizde fazladan var bizi ilaçlar iğneler çözmezPuhahahahane aldık be daha
2 ya da 3te yapıyorlar balım.Kızlar ben geldimve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Bizde fazladan var bizi ilaçlar iğneler çözmezbizim kafalar çok iyiyken kalamıyorsak tüküreyim gelmeyen çocua
Hadi ya sağlık ocağında yaptırıyım diyordum Pazartesi 11:00 randevu var ama kan alırlar mı emin değilim ya2 ya da 3te yapıyorlar balım.
No noo sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarıyla canımcım sizin oradakiler belki yaparHadi ya sağlık ocağında yaptırıyım diyordum Pazartesi 11:00 randevu var ama kan alırlar mı emin değilim ya
Bende sağlık ocakları açık mı ondan emin değilim. Resmi tatil. Sağlık personeli dahil dediler ona.Hadi ya sağlık ocağında yaptırıyım diyordum Pazartesi 11:00 randevu var ama kan alırlar mı emin değilim ya
Randevu sistemi açık ama bilemedim kiBende sağlık ocakları açık mı ondan emin değilim. Resmi tatil. Sağlık personeli dahil dediler ona.
Valla ben naptığımı bilmiyorm bugün çok yoğunumeklerim müsait zamanda canım. Kanamam aşırı oluyor sancım yok yattım msjlara ancak yetiyorum 182 kadınla uğraşmak kolay değil
Stres direk etkiliyor canım. Kafayı rahat tutabilsek keşke yaCanım normalde 30-31 gündü ama gebelik düşündüğümden beridir uzamaya başladı. 33-34-35 oluyor.
Bana doktorum hep adetin 3. Gel bakalım testlerine diyor. 2. Günü hiç çağırmadı bugüne kadar?Kızlar ben geldimve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Nee yapmıyorlar mıNo noo sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarıyla canımcım sizin oradakiler belki yapar
Benim 3. Gün yetişmiyor yaAllah kolaylık versin canım. Haklısın hangimizle uğraşcaksın
Stres direk etkiliyor canım. Kafayı rahat tutabilsek keşke yao zaman bebişte hemencecik gelecek belkide
Bana doktorum hep adetin 3. Gel bakalım testlerine diyor. 2. Günü hiç çağırmadı bugüne kadar?
Hadi bakalım Güzel haberlerini bekliyorumKuzum hemen yapamam, 10 gün HCG iğnesi almam lazımmış.. 10 dan sonra sanırım yaparlar...
Canım olsun 4.günde de bakar tahliline. Pandemi koşullarında denk getirmek çok zor yaBenim 3. Gün yetişmiyor yabugün adet oldum Pazartesi doktorumun randevusu dolu olduğu için Salı gününe alabildim
Öyle demişlerdi bana yaa bende yaptıracaktımNee yapmıyorlar mı
Kız test yapsana öğürme falan diyorsunKadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Benim hala gelen giden yok dün adet olmam gerekiyordu normalde ve dünden beri mide bulantım var hatta sahuru hazırlarken baya öğürtü şeklinde filan oldu bi de adet olacakmışım gibi sürekli sancı filan oluyor kasıklarımda umutlanmak istemiyorum 2 ay önce de 4 gün gecikmişti baya ümitlenmiştim ama sonuç hüsran oldu diye şimdi test filan da yapmaya korkuyorum bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için şu mübarek gecede Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Sağlık ocağı basit testler yapar canım hormon testi almıyor diye biliyorum ben deNee yapmıyorlar mı
Ben de bilemedim kuzum vallaRandevu sistemi açık ama bilemedim ki
Aynen canım zaten mecbur 4.günü gitmek zorundayımCanım olsun 4.günde de bakar tahliline. Pandemi koşullarında denk getirmek çok zor ya
Mecbur hastaneye kaldım o zamanSağlık ocağı basit testler yapar canım hormon testi almıyor diye biliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?