Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde 7 aydır olmuyodu işte bu ay randevu aldık tam kapanmada hastaneler daha tenhadir diye, ama işte randevuya tekrar gitmemizzor diye 10 gün perhiz olduğunu söylemedik, sonuç 19 milyon çıktı hareket %10 çıktı malesef. Sonra benim kadın dogumcuya gittik bu değerle piyango olur normal gebelik,tüp Bebek yapın dedi ama bizim maddi gücümüz yok şu an o kadar.cok üzüldük odadan çıkarken dünyam başıma yıkılmış gibiydi.ama şimdi içimde umut var inşallah olur

Kaç olması gerekiyormuş canım

950 milyon falan gördüm forumlarda onlar ne öyle ya
Çok fazla takviye alan var kuzum. Bi ara eşim de kullandı. Dur onu da aatayım. Bana tek geri dönüşü adamın bir canavara dönüşmesi oldu. Bıkmıştım artık o dereceydi.
Kutuyu atmışız ama ilaç buydu

Eklentiler

• indir.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 40
Geçmiş olsun canım kist yoktur çünkü 1 ay önce vajinal usg yaptırmıştım. Hemen oluşur mu ki
16 nisanda kist yoktu 17 nisanda kahverengi lekelenme geldi kan testim 5.56 çıktı kesin hamileyim geç döllenmedir dedim önemsemedim tam 8 gün lekelenme devam etti kan sökülmedi 4 mayısta sadece 18 gün sonra 7 cmlik kistim olduğunu öğrendim ultrason görüntüsü elimde ama hala inanamıyorum.Çikolata kistim patladığı için ameliyat oldum aradan 4.5 yıl geçti ve yine tekrarladı Adet sökülmüyorsa benim gibi yapmayın ciddiye alın.Biran önce sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…