Neyse canım hastaneye gidicem doktora söylerim artık öyle bakılır ama mecbur 4.güne denk geliyorBen de bilemedim kuzum valla
İnşAllah her şey yolundadır balımNeyse canım hastaneye gidicem doktora söylerim artık öyle bakılır ama mecbur 4.güne denk geliyor
Bizimde 7 aydır olmuyodu işte bu ay randevu aldık tam kapanmada hastaneler daha tenhadir diye, ama işte randevuya tekrar gitmemizzor diye 10 gün perhiz olduğunu söylemedik, sonuç 19 milyon çıktı hareket %10 çıktı malesef. Sonra benim kadın dogumcuya gittik bu değerle piyango olur normal gebelik,tüp Bebek yapın dedi ama bizim maddi gücümüz yok şu an o kadar.cok üzüldük odadan çıkarken dünyam başıma yıkılmış gibiydi.ama şimdi içimde umut var inşallah olurCanım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor
İnşallah canımİnşAllah her şey yolundadır balımgüzel şeyler söyler sana
Kaç olması gerekiyormuş canımCanım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor
Kocamınki 26 milyonmuş canım ama nette 15 milyondan fazka olması yeterli diyor.Kaç olması gerekiyormuş canım
950 milyon falan gördüm forumlarda onlar ne öyle yaKocamınki 26 milyonmuş canım ama nette 15 milyondan fazka olması yeterli diyor.Yusra-61 seninkinin ki kaçtı kuzu
Ya ben eşimin sonucuna bakacam sonuç kağıdı var ama hiç değer yazılı değil neden ki anlamadım.. Sizin sonuç kaç günde çıktı canım?Kocamınki 26 milyonmuş canım ama nette 15 milyondan fazka olması yeterli diyor.Yusra-61 seninkinin ki kaçtı kuzu
Beslenme de kaynaklı kuzum bir de içki sigara çok çok etkiliyor950 milyon falan gördüm forumlarda onlar ne öyle ya
Çok fazla takviye alan var kuzum. Bi ara eşim de kullandı. Dur onu da aatayım. Bana tek geri dönüşü adamın bir canavara dönüşmesi oldu. Bıkmıştım artık o dereceydi.950 milyon falan gördüm forumlarda onlar ne öyle ya
Ne yediriyorlar la mübareklereBeslenme de kaynaklı kuzum bir de içki sigara çok çok etkiliyor
Yani bazı ilaçlarda bazı hormonlar oluyor ya testler yanlış çıkabiliyor o açıdan sordum yani lh de yanlış falan çıkmaz heraldeNe açısından etkileyecek orasını anlamadım canım?
İşte benimki alkol sigara gırla ona rağmen böyle diyor bi deBeslenme de kaynaklı kuzum bir de içki sigara çok çok etkiliyor
Hayır çıkmıyor yumrtlama daha iyi görünüyor iyi geliştiriyor ya ben yaptım öykleykenYani bazı ilaçlarda bazı hormonlar oluyor ya testler yanlış çıkabiliyor o açıdan sordum yani lh de yanlış falan çıkmaz heralde
Canım bilmiyorm ki bakayım dur iki kere vermişti farklılık var mıKocamınki 26 milyonmuş canım ama nette 15 milyondan fazka olması yeterli diyor.Yusra-61 seninkinin ki kaçtı kuzu
16 nisanda kist yoktu 17 nisanda kahverengi lekelenme geldi kan testim 5.56 çıktı kesin hamileyim geç döllenmedir dedim önemsemedim tam 8 gün lekelenme devam etti kan sökülmedi 4 mayısta sadece 18 gün sonra 7 cmlik kistim olduğunu öğrendim ultrason görüntüsü elimde ama hala inanamıyorum.Çikolata kistim patladığı için ameliyat oldum aradan 4.5 yıl geçti ve yine tekrarladıGeçmiş olsun canım kist yoktur çünkü 1 ay önce vajinal usg yaptırmıştım. Hemen oluşur mu ki
Bende bundan alıcamÇok fazla takviye alan var kuzum. Bi ara eşim de kullandı. Dur onu da aatayım. Bana tek geri dönüşü adamın bir canavara dönüşmesi oldu. Bıkmıştım artık o dereceydi.
Kutuyu atmışız ama ilaç buydu
Evet ben kız olursa Mihra ismi çok hoşuma gidiyor erkek olursa eşim de Hamza olsun istiyorKızlar hiç bebeğim olursa diye isim düşünüyor musunuzvar mı kafanızda isimler
Evet benim hazırKızlar hiç bebeğim olursa diye isim düşünüyor musunuzvar mı kafanızda isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?