Mihra ilk defa duydum nedir anlamıEvet ben kız olursa Mihra ismi çok hoşuma gidiyor erkek olursa eşim de Hamza olsun istiyor
Ay düşünmez miyim sürekli isim bakıyorum ama hiçbiri içime sinmiyorKızlar hiç bebeğim olursa diye isim düşünüyor musunuzvar mı kafanızda isimler
NeeeeEvet benim hazır
Al da gör gününüBende bundan alıcam
Aaa düşünemiyorum çok kötüBence de oranı açmayı geçtim, tüm cinsel yaşamını adamın direktifleri ile yaşamak var bide. Bi de şu soru: uygun sıklıkta seks yaptınız mı?
İlişkiden sonra yataktan kalkma gibi şeyler de söyleyecek of çok çirkin
Erkek Çağan kız Lena
Ayy hala kafanda oluşmadıysa çok zor seçmesiAy düşünmez miyim sürekli isim bakıyorum ama hiçbiri içime sinmiyor
Kız bu kapsülmüşAl da gör gününü
Yani en baştakine mi bakıyoruz
Aaa düşünemiyorum çok kötüGizem Hanım hangi pozisyonda değerlendiriyorsunuz acaba pozisyon mu yanlış
Seninki de amma narinmiş pamuklara sarmalıKız bu kapsülmüşbenim ki içemiyor ya öyle tozu yok mu
Konsantrasyon ve ileri hareketlilik önemli canım. Onları atsan yeter
Canım hiç üzülme netten araştır doktor ilaç verdiyse kullan ve devam edin 3 gun perhiz ile birdaha gidin Allah büyük biz bu sitede neler gördük ümitsizlik yokBizimde 7 aydır olmuyodu işte bu ay randevu aldık tam kapanmada hastaneler daha tenhadir diye, ama işte randevuya tekrar gitmemizzor diye 10 gün perhiz olduğunu söylemedik, sonuç 19 milyon çıktı hareket %10 çıktı malesef. Sonra benim kadın dogumcuya gittik bu değerle piyango olur normal gebelik,tüp Bebek yapın dedi ama bizim maddi gücümüz yok şu an o kadar.cok üzüldük odadan çıkarken dünyam başıma yıkılmış gibiydi.ama şimdi içimde umut var inşallah olur
Anam ne bileyim uzmanlık alanım spermler değil yımırtalar. Onları sorKız bu kapsülmüşbenim ki içemiyor ya öyle tozu yok mu
Kız adam bir gün mide bulantısı yaşadı küsma fobisi varSeninki de amma narinmiş pamuklara sarmalı
Canım bunu da önerebilirim. Bir de keçi boynuzu özüBizimde 7 aydır olmuyodu işte bu ay randevu aldık tam kapanmada hastaneler daha tenhadir diye, ama işte randevuya tekrar gitmemizzor diye 10 gün perhiz olduğunu söylemedik, sonuç 19 milyon çıktı hareket %10 çıktı malesef. Sonra benim kadın dogumcuya gittik bu değerle piyango olur normal gebelik,tüp Bebek yapın dedi ama bizim maddi gücümüz yok şu an o kadar.cok üzüldük odadan çıkarken dünyam başıma yıkılmış gibiydi.ama şimdi içimde umut var inşallah olur
Anam ne bileyim uzmanlık alanım spermler değil yımırtalar. Onları sor
Ay çıldırmalık adamKız adam bir gün mide bulantısı yaşadı küsma fobisi vargünde 2 paket sigara içen adam sigaradan oluyor o an sigarayı bıraktı çocukluğundan beri böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?