Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım inşallah birazdan ben de kalkcam inşallah allah dualarımızı kabul etsin de tez zamanda müjdelerimizi alalım inşallah

15 üstü iyi diyor kızlar, acaba hareketten ötürü mü öyle dedi
Varikosel olabilir demis ama iste kötü olmayabilirmis ultrosana girmesi gerekiyo biz istanbuldan izmire geldik evlenince burda hastane ve çevre imkani kisitli ramazan sonrası yine doktora gidicez bakalim hayirlisi insallah

Kızlar ben geldim ve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Selam benim eşiminde 19 milyon çıktı 2 gün perhizle ileri hareketide 0 ayrıca eşimde varikosel var ama doktor tedaviye gerek senin yumurtalıkların iyi durumda belki bu ay gebelik bile olur dedi. Kendini üzme olmayacak diye birşey yok. Ben folikasit kullanıyorum eşimede ilaç verdi o kadar

Kız için kafamda var ama erkek için bilemiyorum, kendimi kıza nasıl adapte ettiysem Sevde istiyorum kız için, eşim evlenmeden önce bu ismi duyunca ne güzel isimmiş demişti unutmadım
Çok değişik güzel bir isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…