3 veya 4 gün zaten ilk muayene gitti doktor ona 3 4 gun cinsel perhiz yap deyip gel dedi 21 milyon cıktı hatta az demiş doktorKaç olması gerekiyormuş canım
15 üstü iyi diyor kızlar, acaba hareketten ötürü mü öyle dedi3 veya 4 gün zaten ilk muayene gitti doktor ona 3 4 gun cinsel perhiz yap deyip gel dedi 21 milyon cıktı hatta az demiş doktor
Annem olsa terlikle kovalar teltik ad koyma ayşe Fatmanın nesi çıktı diyeErkek Çağan kız Lena
Ay o hasta olmasın çok nazlı anam anlatamamAy çıldırmalık adambenimki de ölüypr olsa doktora değil mezara gider, umursamaz
Kız beninkine Lena dedim Rizeli Lena mı olur diyooAnnem olsa terlikle kovalar teltik ad koyma ayşe Fatmanın nesi çıktı diye
Aminnn canım inşallah birazdan ben de kalkcam inşallah allah dualarımızı kabul etsin de tez zamanda müjdelerimizi alalım inşallahKızlar yasin ve meryem süresi okucam sizlere de dua edicem Rabbim inşallah kabul eder. Kimin duası kabul olur bilemeyiz dualarda birbirimizi unutamayalım mubarek gecede ❤ güzel haberler almak nasip olsun bu topikteki bütün kadınlara
Mantıklı adamı şuan takdir ettim. Demin biraz gömmüş olabilirim amaKız beninkine Lena dedim Rizeli Lena mı olur diyoo
Kız beninkine Lena dedim Rizeli Lena mı olur diyoo
Varikosel olabilir demis ama iste kötü olmayabilirmis ultrosana girmesi gerekiyo biz istanbuldan izmire geldik evlenince burda hastane ve çevre imkani kisitli ramazan sonrası yine doktora gidicez bakalim hayirlisi insallah15 üstü iyi diyor kızlar, acaba hareketten ötürü mü öyle dedi
İyiliksever, nazik, hoşgörülüMihra ilk defa duydum nedir anlamı
Mantıklı adamı şuan takdir ettim. Demin biraz gömmüş olabilirim ama
Amin canim Unutmayalım birbirimizi isimlerini bilmediklerimiz de varsa topluca dua etcem ❤ gerçekten çok ihtiyacımız var mutlu haber almayaAminnn canım inşallah birazdan ben de kalkcam inşallah allah dualarımızı kabul etsin de tez zamanda müjdelerimizi alalım inşallah
Canım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor
Kızlar ben geldimve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Selam benim eşiminde 19 milyon çıktı 2 gün perhizle ileri hareketide 0 ayrıca eşimde varikosel var ama doktor tedaviye gerek senin yumurtalıkların iyi durumda belki bu ay gebelik bile olur dedi. Kendini üzme olmayacak diye birşey yok. Ben folikasit kullanıyorum eşimede ilaç verdi o kadarBizimde 7 aydır olmuyodu işte bu ay randevu aldık tam kapanmada hastaneler daha tenhadir diye, ama işte randevuya tekrar gitmemizzor diye 10 gün perhiz olduğunu söylemedik, sonuç 19 milyon çıktı hareket %10 çıktı malesef. Sonra benim kadın dogumcuya gittik bu değerle piyango olur normal gebelik,tüp Bebek yapın dedi ama bizim maddi gücümüz yok şu an o kadar.cok üzüldük odadan çıkarken dünyam başıma yıkılmış gibiydi.ama şimdi içimde umut var inşallah olur
Eşimle bunu çok yapıyoruzKızlar hiç bebeğim olursa diye isim düşünüyor musunuzvar mı kafanızda isimler
Eşimle bunu çok yapıyoruzolmayan bebek üzerinden yaa
Ben özelde yaptırdım adetin 11. GünüKızlar ben geldimve bir soru ile geldim ben şimdi salı günü hastaneye gidicem hormon testi yaptırmak istiyorum ama illa adetin 3.günü mü olması lazım Yusra-61 MaviliGizem
Çok değişik güzel bir isim benceKız için kafamda var ama erkek için bilemiyorum, kendimi kıza nasıl adapte ettiysem Sevde istiyorum kız için, eşim evlenmeden önce bu ismi duyunca ne güzel isimmiş demişti unutmadım
Benim ki de Ramazan felan demez içer sürekli asla vazgeçmiyor bizimkinin de iyi çıktı sonuçları şükür yaİşte benimki alkol sigara gırla ona rağmen böyle diyor bi de
Aa 11.gün hormon testi yapıyorlar mıBen özelde yaptırdım adetin 11. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?