- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bİzimkinin de 315 milyon sperm sonucu ama bn hiç durmadan besliyorumNe yediriyorlar la mübareklere
Hayy maşallahBİzimkinin de 315 milyon sperm sonucu ama bn hiç durmadan besliyorum
Maaşallah Allah arttırsınBİzimkinin de 315 milyon sperm sonucu ama bn hiç durmadan besliyorum
Kız için kafamda var ama erkek için bilemiyorum, kendimi kıza nasıl adapte ettiysem Sevde istiyorum kız için, eşim evlenmeden önce bu ismi duyunca ne güzel isimmiş demişti unutmadım
Yumurtlama günü için gitmiştim hormon testi yapmıştı doktor aynı gün sonuçlarda çıktı. Benim doktorumda baya iyi bi doktor bu arada izmir de olan varsa önerebilirim sürekli arayıp istediğini sorabiliyorsun içtenlikle cevap veriyor hatta bazen rahatsız etmemek için mesaj atıyorum neden aramıyosun diyoAa 11.gün hormon testi yapıyorlar mıben hep adetin 2 veya 5.günü diye okumuştum
Macun aldım bi tane bir de çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık her akşam birer avuç sonra hergün 1 muz bitter çikolata yulaf lapasıHayy maşallahnaptın çabuk anlat bize
Hahaha Allah iyiliğinizi versin ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz aynı bizim gibi çatlak, yakın olsak eşler çok güzel anlaşırdı şüphem yokBizde kız için buluyoruz ama erkek saçma isimler buluyor eşim deli ediyor benibende yüsra istiyorm o sebeble nickimi öyle kullandım başka fikirler olur tabi ki Umay ismi de çok beğeniyorum.
Birde isimlere bakıyoruz o isimde kızlar nasıl tipleri kim var Google arıyoruzmanyağız
Teşekkür ederim canımYumurtlama günü için gitmiştim hormon testi yapmıştı doktor aynı gün sonuçlarda çıktı. Benim doktorumda baya iyi bi doktor bu arada izmir de olan varsa önerebilirim sürekli arayıp istediğini sorabiliyorsun içtenlikle cevap veriyor hatta bazen rahatsız etmemek için mesaj atıyorum neden aramıyosun diyo
Adamı yerinde tutamıyorsundur diye düşünüyorumMacun aldım bi tane bir de çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık her akşam birer avuç sonra hergün 1 muz bitter çikolata yulaf lapası
Amaç o ya zaten yoksa nerdeee hergün yesin diye peşinde gezcem bebeği bi alalım sonra ne bulursa onu yerAdamı yerinde tutamıyorsundur diye düşünüyorum
Amaç o ya zaten yoksa nerdeee hergün yesin diye peşinde gezcem bebeği bi alalım sonra ne bulursa onu yer
Aman aman yumurtlama gecesi bişi oluyor heriflere hep kavga çıkarıyorlar dikkat etmek lazımKızlar yazılanları okuyana kadar herkes ne kadar rahat akışına bırakmış bebek işini keyiflerine göre yaşıyolar diyodumyanlız değilmişim çok sevindim yumurtlama günleri küseceğim kavga edeceğim varsa dilim içeri kaçıyo gecesi trip atmıyım diye
Hiç güleceğim yoktu çoook yaşayasınKızlar yazılanları okuyana kadar herkes ne kadar rahat akışına bırakmış bebek işini keyiflerine göre yaşıyolar diyodumyanlız değilmişim çok sevindim yumurtlama günleri küseceğim kavga edeceğim varsa dilim içeri kaçıyo gecesi trip atmıyım diye
Bende herkes ilk ayı hamile kalıyor sanıyordum meğersem yalnız değilmişim gerçekten insana moral oluyorKızlar yazılanları okuyana kadar herkes ne kadar rahat akışına bırakmış bebek işini keyiflerine göre yaşıyolar diyodumyanlız değilmişim çok sevindim yumurtlama günleri küseceğim kavga edeceğim varsa dilim içeri kaçıyo gecesi trip atmıyım diye
Walla öyle ay bide başı ağrır hep ama bugün yumurtlama günüm derim böyle diyincede öğretmen ev ödevi vermiş gibi strese giriyorum diyoAman aman yumurtlama gecesi bişi oluyor heriflere hep kavga çıkarıyorlar dikkat etmek lazım
Ben Ağustos’ta evlendim yumurtlama günleri hamile kalındığını o zaman öğrendim yaşım 33 bu aradaBende herkes ilk ayı hamile kalıyor sanıyordum meğersem yalnız değilmişim gerçekten insana moral oluyoryumurtlama zamanları küsmek yok bizde sonradan kan kusturmak var
Hoşbuldum iyi ki geldim walla moral buluyorum burdaHiç güleceğim yoktu çoook yaşayasınhoş geldin o zaman
Ayy valla asıl bize yazık aylardır neler çekiyoruz onlar işin hep zevkli kısmındabende aynı düşüncedeyim ama yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?