Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız için kafamda var ama erkek için bilemiyorum, kendimi kıza nasıl adapte ettiysem Sevde istiyorum kız için, eşim evlenmeden önce bu ismi duyunca ne güzel isimmiş demişti unutmadım

Bizde kız için buluyoruz ama erkek saçma isimler buluyor eşim deli ediyor beni bende yüsra istiyorm o sebeble nickimi öyle kullandım başka fikirler olur tabi ki Umay ismi de çok beğeniyorum.

Birde isimlere bakıyoruz o isimde kızlar nasıl tipleri kim var Google arıyoruz manyağız

Aa 11.gün hormon testi yapıyorlar mı ben hep adetin 2 veya 5.günü diye okumuştum
Yumurtlama günü için gitmiştim hormon testi yapmıştı doktor aynı gün sonuçlarda çıktı. Benim doktorumda baya iyi bi doktor bu arada izmir de olan varsa önerebilirim sürekli arayıp istediğini sorabiliyorsun içtenlikle cevap veriyor hatta bazen rahatsız etmemek için mesaj atıyorum neden aramıyosun diyo

Hahaha Allah iyiliğinizi versin ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz aynı bizim gibi çatlak, yakın olsak eşler çok güzel anlaşırdı şüphem yok ben seni adın yüsra sanıyordum ayy

Teşekkür ederim canım 4.gün gitsem bir sorun olmaz o zaman

Kızlar yazılanları okuyana kadar herkes ne kadar rahat akışına bırakmış bebek işini keyiflerine göre yaşıyolar diyodum yanlız değilmişim çok sevindim yumurtlama günleri küseceğim kavga edeceğim varsa dilim içeri kaçıyo gecesi trip atmıyım diye

Aman aman yumurtlama gecesi bişi oluyor heriflere hep kavga çıkarıyorlar dikkat etmek lazım

Hiç güleceğim yoktu çoook yaşayasın hoş geldin o zaman

Bende herkes ilk ayı hamile kalıyor sanıyordum meğersem yalnız değilmişim gerçekten insana moral oluyor yumurtlama zamanları küsmek yok bizde sonradan kan kusturmak var

Aman aman yumurtlama gecesi bişi oluyor heriflere hep kavga çıkarıyorlar dikkat etmek lazım
Walla öyle ay bide başı ağrır hep ama bugün yumurtlama günüm derim böyle diyincede öğretmen ev ödevi vermiş gibi strese giriyorum diyo

Bende herkes ilk ayı hamile kalıyor sanıyordum meğersem yalnız değilmişim gerçekten insana moral oluyor yumurtlama zamanları küsmek yok bizde sonradan kan kusturmak var
Ben Ağustos’ta evlendim yumurtlama günleri hamile kalındığını o zaman öğrendim yaşım 33 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…