İnşlh bebişini de bulursun nasip olurHoşbuldum iyi ki geldim walla moral buluyorum burda
İnşallah yeryüzünde bebek isteyen herkesi kucağı dolsun inşallahİnşlh bebişini de bulursun nasip olur
Benim ki de Ramazan felan demez içer sürekli asla vazgeçmiyor bizimkinin de iyi çıktı sonuçları şükür ya
Bu geceye de reglim denk geldi, kısmet.. Yine de dua edelim çok çok hepimiz birbirimize bu ay güzel haberler alalım.. Bat kaç oldu şimdi senin?İnşlh bebişini de bulursun nasip olur
O değil de ni an izin alıp antalya ya gelip senin doktora gidesim geldi de allahtan çabuk vazgeçtimAyy valla asıl bize yazık aylardır neler çekiyoruz onlar işin hep zevkli kısmında
Ettim ettim merak etmeBu geceye de reglim denk geldi, kısmet.. Yine de dua edelim çok çok hepimiz birbirimize bu ay güzel haberler alalım.. Bat kaç oldu şimdi senin?
Bu geceye de reglim denk geldi, kısmet.. Yine de dua edelim çok çok hepimiz birbirimize bu ay güzel haberler alalım.. Bat kaç oldu şimdi senin?
Sen niye attığım sonuca bakıp bişi demedin ki banaO değil de ni an izin alıp antalya ya gelip senin doktora gidesim geldi de allahtan çabuk vazgeçtim
Yakın olacak bizim desene, kol kola bekleyelimValla yarın adetim biterse 3 Haziran gibi ama yumrtlama ne zamana görürsem o zaman daha iyi belli olacak canım. Adetim bugün son bakalım kesilecek mi hemen
Hani kız sonuçSen niye attığım sonuca bakıp bişi demedin ki bana
Çok çılgınca olacakYakın olacak bizim desene, kol kola bekleyelim
Etiket ettim ama seni yaa kaç kere atayım al üç buHani kız sonuç
Dur buldum arada kalmış kusura bakma balım. Toplam hareketli sperm varya oraya bakıyoruz kuzum. Gayet iyi sonuçlar. Hatta doğru okuduysam bizimkinden iyi
Dur buldum arada kalmış kusura bakma balım. Toplam hareketli sperm varya oraya bakıyoruz kuzum. Gayet iyi sonuçlar. Hatta doğru okuduysam bizimkinden iyi
Aynen balımmmmZaten arada kaldı eminim sen cvp verirdin
Tamam bende bakayım o zaman
Yakı sadece bulunduğu bölgeyi ısıtıyor kuzum belini yaniYakı da yapsam çok olur mu ya eşim çok sıcak sevmediği için ev serin olur bende üşürüm normalde
İnşallah Rabbım tez vakitte nasip eder hayırlı evlatlar bende dua ediyorum İnşallah samimi içten bulur Rabbım dualarımızı şu gece hürmetine kabul eder inşallahİnan ben de her gün aynı şekilde dua ediyorum. Yani ettiğin duaya inanmak gerekirmiş o yüzden ümitsizliğe kapılmamaya çalışıyorum. Son Ramazan günlerinde dualarımız kabul olur inşallahBenim bat 19. Mayıs görünüyor canım ama yumurtlamam iki gün erken oldu o yüzden 17 si gibi de gelebilir diye bakıyorum. Tabi inşallah gelmez onun yerine bebişler gelsin
En baştan anlatayım olayi ilk bende spiral vardi onu cikarttim sonra adetlerim cok duzensizlesti 35-36 gunde bir adet oluyordum bu ilaci kullandim adetim duzene girdi tabi ki yumurtlama gunlerimde mesela ilactan once 19. Ve 21. Gunker yumurtlama görürken İlaçtan sonra hemen hemen ai gunker yumurtlama gördüm ilk ay 12. Gun yumurtlama ve catlama oldu 2. Ay 13.gun yumurtlama ve catlama oldu benim pik kisa suruyor sabah oluyor aksam çatlıyor 1 gunde hepsi birden oluyorexclusive Günaydın canım sana yeni soruyla geliyorum sen ovulasyon yaptın mı düzensizlikle adet oldum ya ben şimdi Merak ettiğim sen yine aynı gün mü yumurtlama gördün? Yoksam değişti mi yumurtlama günün ?
Tüm bebek isteyenler için Meryem suresi okudum ben çok şükür. Bu kadir gecesinde dualarimiz kabul olsun inşallah. 10 gün önceden adet ağrısı vs başladıysa eğer bence dolleniyor olabilir. İnşallah da öyledir. Benim 2. Günüm. Pek bir şey yok bende. Bakalım bekleyecegiz. İnşallah olur bu ay10 gün benim canım bu kadar erken adet belirtisi olur mu bilmiyorum ama genelde böyle olunca adet okuyorum bu mübarek günde evrene olumsuz mesaj gönderöiyeyim yinedebenimde 3. Klomen denemem ama ilk ay iğne yoktu 2 kez iğne oldum bu 2... Kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun bol bol Meryem suresini oku canım
Çoook teşekkür ederim valla Başına bela oldumEn baştan anlatayım olayi ilk bende spiral vardi onu cikarttim sonra adetlerim cok duzensizlesti 35-36 gunde bir adet oluyordum bu ilaci kullandim adetim duzene girdi tabi ki yumurtlama gunlerimde mesela ilactan once 19. Ve 21. Gunker yumurtlama görürken İlaçtan sonra hemen hemen ai gunker yumurtlama gördüm ilk ay 12. Gun yumurtlama ve catlama oldu 2. Ay 13.gun yumurtlama ve catlama oldu benim pik kisa suruyor sabah oluyor aksam çatlıyor 1 gunde hepsi birden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?