Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu geceye de reglim denk geldi, kısmet.. Yine de dua edelim çok çok hepimiz birbirimize bu ay güzel haberler alalım.. Bat kaç oldu şimdi senin?

Valla yarın adetim biterse 3 Haziran gibi ama yumrtlama ne zamana görürsem o zaman daha iyi belli olacak canım. Adetim bugün son bakalım kesilecek mi hemen

Eklentiler

• Screenshot_20210509-000220.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20210508-235628.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 41
Zaten arada kaldı eminim sen cvp verirdin
Tamam bende bakayım o zaman
Aynen balımmmm
Konstrasyon yazıyor ya o hareketli sperm demekmiş. Onun da en az 15 milyondan fazla olması gerekirken sizin ki 164 milyon o yüzdennn müko

Eklentiler

• Screenshot_20210509_010945_com.android.chrome.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah Rabbım tez vakitte nasip eder hayırlı evlatlar bende dua ediyorum İnşallah samimi içten bulur Rabbım dualarımızı şu gece hürmetine kabul eder inşallah

En baştan anlatayım olayi ilk bende spiral vardi onu cikarttim sonra adetlerim cok duzensizlesti 35-36 gunde bir adet oluyordum bu ilaci kullandim adetim duzene girdi tabi ki yumurtlama gunlerimde mesela ilactan once 19. Ve 21. Gunker yumurtlama görürken İlaçtan sonra hemen hemen ai gunker yumurtlama gördüm ilk ay 12. Gun yumurtlama ve catlama oldu 2. Ay 13.gun yumurtlama ve catlama oldu benim pik kisa suruyor sabah oluyor aksam çatlıyor 1 gunde hepsi birden oluyor

Tüm bebek isteyenler için Meryem suresi okudum ben çok şükür. Bu kadir gecesinde dualarimiz kabul olsun inşallah. 10 gün önceden adet ağrısı vs başladıysa eğer bence dolleniyor olabilir. İnşallah da öyledir. Benim 2. Günüm. Pek bir şey yok bende. Bakalım bekleyecegiz. İnşallah olur bu ay

Çoook teşekkür ederim valla Başına bela oldum Allah razı olsun canım bende erken yumrtlama isterim bu ay olmazsa hemen haziran gelsin İnşallah senin de gönlüne göre olur valla bana çok yardımcı oldun en yakın zamanda hamiş kalmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…