Allahım hepimize hayırlı bir evlat nasip eylesin tez zamanda inşallahSelam benim eşiminde 19 milyon çıktı 2 gün perhizle ileri hareketide 0 ayrıca eşimde varikosel var ama doktor tedaviye gerek senin yumurtalıkların iyi durumda belki bu ay gebelik bile olur dedi. Kendini üzme olmayacak diye birşey yok. Ben folikasit kullanıyorum eşimede ilaç verdi o kadar
Ben 2 günü gittim bana 3 güne randevu verdi doktorAa 11.gün hormon testi yapıyorlar mıben hep adetin 2 veya 5.günü diye okumuştum
Bende meryem suresi ve yaşın okudum Allah kabul eder inşallah ❤ amin canimTüm bebek isteyenler için Meryem suresi okudum ben çok şükür. Bu kadir gecesinde dualarimiz kabul olsun inşallah. 10 gün önceden adet ağrısı vs başladıysa eğer bence dolleniyor olabilir. İnşallah da öyledir. Benim 2. Günüm. Pek bir şey yok bende. Bakalım bekleyecegiz. İnşallah olur bu ay
Yok canım ya 11 gün hormon testleri olmaz. Adetli olman lazım ve 2 veya 3 gün yapılıyor en iyi sonuçlar o zamana çıkıyor.Aa 11.gün hormon testi yapıyorlar mıben hep adetin 2 veya 5.günü diye okumuştum
Olsun canım daha senin bat varmış, umudunu niye kaybediyorsun, inşallah bu ay olurBen subat martan beri buralardayimcnm. Seni de takip ediyorm. Daha batima cok var ama bisi olacagini sanmiyorm. Ondan yusraya dedim simdiden grubu ac yabanciya gitmeywk die
Kadın bence vaşak geçiyorSize bir soru soracağım bir abla 50 yaşında kız kardeşim iş yerinde çalışıyorsorun bu değil az önce kardeşimi aradı menopoza girdim hamileyim testim pozitif diyor ben değildir kadın olayı yanlış anlamış dedim birde daha önce yine hamile kalmış ikiz çocuklara onları da aldırmış sinir hatlarımı bozdu kadın yaa MaviliGizem @Nm88326 @Selizay @yeshll Maviesra @bgm21 PinkMermaid menopoza giren hamile kalıyormuymuş yaa kafam uçtu?
Kadın şoka soktu beni çıkamıyorum
Benim öyle çok fazla gelmiyor kuzum su gibi fııışşş adetimin ilk ve 2. Gün yoğun geçiyor bayaKızlar adetinizde pihtilar geliyor mu sizinde?? Geliyorsa her ay mı geliyor yoksa 2 3 ayda bir mı??
Randevumu da güncelledim pazartesiyeVeeee ilk damlalar geldi hayırlı uğurlu olsun diyoruz artık
Ogrenilmis caresizlik diyelimOlsun canım daha senin bat varmış, umudunu niye kaybediyorsun, inşallah bu ay olur
Silik çizgi varsa gebelik vardırMerhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı
Canim testi atatmisin bakalimMerhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı
Ogrenilmis caresizlik diyelimOlsun canım daha senin bat varmış, umudunu niye kaybediyorsun, inşallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?