Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu gece bol bol dua ettim hepimize Yasin Meryem Suresi Enbiya Suresi ve zikirler (çekmek isteyenlere paylaştım) çektim Allah kabul etsin tez zamanda güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasın Annelik duygusunu bizde yaşayalım inşallah

Eklentiler

• 59D2633B-C90F-4738-B8EB-F81DB44D5268.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 56
Mecbur hastaneye kaldım o zaman teşekkürler balım
Sağlık ocağı prolaktin ve tsh bakıyor. Ben gebelik düşünüyorum rutin kan değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Sonuçlar çıkınca baktım prolaktin ve tsh da var. Ama şu flan yoktu

Canım hiç üzülme netten araştır doktor ilaç verdiyse kullan ve devam edin 3 gun perhiz ile birdaha gidin Allah büyük biz bu sitede neler gördük ümitsizlik yok
Amin canim İnşallah sağolasın
Canım bunu da önerebilirim. Bir de keçi boynuzu özü
Bizde proxeed plus alddik netten herkes onu çok övmüştu bakalım deneyip görucez, eşim de hem keçiboynuzu özü hem de normal keçi boynuzu almış onları yiyo bakalım artık hakkımızda hayirlisi
Bize varikosel demedi ama ürolog çok ilgilenmedi zaten ,başka doktora gidicez bakalım artık. Ben de gynositol kullanıyorum şekerli yiyeceklere ilgimi azalttı insülin direncine etkisi varmis hem de folik asit içerikli

Yusra-61 canım sen adet sokturmek için duphaston kullanmistin sanırım onu aile hekimi yazar mı istek üzerine bir fikrin varmı acaba yada bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kuzu
Senin testte sanki silik çizgi görmüştük. Yanlış mı hatırlıyorum? Allah kabul etsin dualarını aminnn

Varikosel demediyse bu çok iyi şanslısınız gebeliğe çok daha yakınsın . İçinize sinen bi doktor bulursunuz umarım .

Aminnn Evet benim silik çizgi vardı ama bir daha yapmak istemedim ümitlerim kırılıyor hep o yüzden adetimi beklicem nasip
Kaç gün var adetine? Ayy silik çizgivarsa kesin vardır. Ben aylardır her testten sonra telefonun feneriyle bakıyorum yine de yok bembeyaz karbeyazı tabi şimdi gülüyorum ama ozaman çok üzülüyorum. İnşaallah Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmaz bu mübarek gecenin hürmeti ne
Aminnn Evet benim silik çizgi vardı ama bir daha yapmak istemedim ümitlerim kırılıyor hep o yüzden adetimi beklicem nasip

Amin En son 12 nisan da oldum bir iki gün fark ediyor erken yada geç bilmiyorum bu ay nezaman gelir bekliyorum işte hiç belirtide yok nasip artık Allah kararlamıştır gölge gibi benimkide

Eklentiler

• AB5EC031-730E-4845-A27C-BF4D53A2B328.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66
  • 70E3348F-8761-4E8C-A188-E0C549223167.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • B9501F8B-ADB2-421C-B26F-F59D28500AF4.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 45D951A4-22D9-4717-AF33-0C60EC9ABD63.webp
    11 KB · Görüntüleme: 63
En son 12 nisan da oldum bir iki gün fark ediyor erken yada geç bilmiyorum bu ay nezaman gelir bekliyorum işte hiç belirtide yok nasip artık Allah kararlamıştır gölge gibi benimkide
Görünüyor ya var var. Bebiş el saallıyor resmen Yumurtlama takibi yapmış mıydın nezaman yumurtladın

Yok klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum ben 26 nisanda canım yok ya bence biraz kırmızı renk olurdu olsa baksana hiç yok silik
Ne kadar süredir deniyosun? Benim bu ay 4.ay olcak. Olmazsa doktora gidip yumurtlama takbi yaptırmak istiyorum, bide çatlatma iğnesi yaparlar mı sence .2 defa doktora gittim daha erken 1 yıla kadar bekle diyip gönderiyorlar

Ne kadar süredir deniyosun? Benim bu ay 4.ay olcak. Olmazsa doktora gidip yumurtlama takbi yaptırmak istiyorum, bide çatlatma iğnesi yaparlar mı sence .2 defa doktora gittim daha erken 1 yıla kadar bekle diyip gönderiyorlar
Bende adet düzensizliği vardı gittim doktora bebek istediğimide dile getirdim daha yeni evlisin 1 yıl olsun dedi adet düzene girsin yada bebek olursa tutunması kolaylaşsın diye progestan verdi iki ay içtim baktım adet düzene girdi ama bebek yok sonra ben doktor değiştim direk dedim bebek istiyorum yaşım 30 tmm dedi smear testi kan hormon rahim kalınlığı vs herşey sorunsuz çıktı klomen başladık sonra yumurta takibi ve iğne ilk denemem benimde nasip bakalım boşa zaman kaybetmek istemiyorum sende git konuş gerekirse doktor değiş hayırlısı canım

Ya özele gittim bi hormon baktı, bide vajinal ultrason bakıp problem yok. 1 sene dedi ama bence 1 sene uzun bir süreç 4-5 ay olmuyorsa bakılmalı. Bu ayda olmzsa farklı doktora gideyim bende

Ya özele gittim bi hormon baktı, bide vajinal ultrason bakıp problem yok. 1 sene dedi ama bence 1 sene uzun bir süreç 4-5 ay olmuyorsa bakılmalı. Bu ayda olmzsa farklı doktora gideyim bende
Banada alttan baktı bende özele gittim aynı hastanede başka doktora gittim sonra sende değiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…