Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar soğan kürü nasıl yapılıyor bilen, yapan biri bana anlatsın internette çok değişik tarifler var emin olamadım
Ben yapmıştım. Bir adet orta boy kahverengi soğanın kabuklarını soyup dörde bölüyorsun. Küçük bir tencereye koyup, üzerini geçecek kadar su ekliyorsun. Kaynamaya başlayınca aç karnına bir bardak içiyorsun. 15 gün devam edilmesi söyleniyor. Ama ben adet bitiminden hemen sonra 10gün yapıp 2 ay devam ettim. Ilıyınca güzel olmuyor. Sıcakken içmeni tavsiye ederim.Ve tadı hiç kötü değil, ayrıca kokmuyor da. Bazıları günde 2 kere aç karnına tüketilmesi gerektiğini söylüyor ama fazla gelir diye yapmadım.

Yusra-61 canım sen adet sokturmek için duphaston kullanmistin sanırım onu aile hekimi yazar mı istek üzerine bir fikrin varmı acaba yada bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım onu aile hekimi vermez. Önce bi gebe olmadığından emin olunması lazım. Test veya ultrasonla. Bi de kist vs gibi bir şey varsa ondan da olmayabilir diye yanaşmazlar ona.

Kuzum benim rabbim bu kadir gecesinde ettigin dua karşılığı iyi niyetine karşılık sana da hayirli bi evlat bekletmeden tez vakitte nasip etsin hatta her duamda tum bekleyenlere diye dua ediyorum rabbim burda ve tüm bekleyenlere emeklerini boşa çıkarmasın amin

21 22 nisan yumurtlama 23 nisan çatlama. Eşimde sperm sorunu yok 3 günüde degerlendirik . Artık hangisi tutu bilmiyorum
Öncelikle çok tebrik ediyorum hayırlı olsun 3 gün öncesinde değerlendirme yapmış mıydınız hiç, yoksa perhiz mi vardı? Bu ay ben de hsg çektireceğim ve perhizle yumurtlama günlerini değerlendireyim diyorum

35 yasa kadar 1 sene diyor tum doktorlar eger tum degerleriniz normalse hem sizin hem esinizin. 35 yas ustuyse 6 ay . Fixtir bu :) benim doktorum dedim aslinda totalde 2 sene dogal hali ama biz bu dirumu hizlandiriyoruz sabredemedigimiz icin

Bende martta cekildim tuplerim acik cikti ustune polip ameliyati oldum. bu ay bakalim neler olacak. Tebrik ederim

Canım onu aile hekimi vermez. Önce bi gebe olmadığından emin olunması lazım. Test veya ultrasonla. Bi de kist vs gibi bir şey varsa ondan da olmayabilir diye yanaşmazlar ona.
Anladım canım çok sagol, o ilaç ayrıca yumurtlamadan sonra bebgin tutunmasi içinde iyi geliyor da progesteron yükseltiyor, şu koronada ne kadar az insanlar temas etsek iyi diye hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası çok vaka var buralarda ondan düşünmüsdum ama kısmet.

Kuzum ultrason gerçekten önemli bak benim eşim sperm testi verdi değerler düşüktü doktor normal olabilir dedi. Sonra başka doktora gidince ortaya çıktı renkli doppler usg+ultrason çekildi bunlarda varikosel ve geri akım (reflü) tespit edildi. O yüzden siz mutlaka bu ikisini yaptırmak istiyoruz deyin doktora renkli usg ve ultrason çok önemli

Kızlar iğneyi 28 inde vurulmuştum ben bugün 11 gün geçti üstünden tabi vurulduğumuz günü sayarsak 12 ama sayılmıyormuş heralde sizce ne zamn test yapayım sabah elime aldım hayır beklcksn diyip usulca yerine bıraktım

Yusra-61 canım sen adet sokturmek için duphaston kullanmistin sanırım onu aile hekimi yazar mı istek üzerine bir fikrin varmı acaba yada bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yazmasına gerek yok canım alınıyor ki reçetesiz bildiğim kadarıyla. Sen ne için kullanacaksın canım?

BAt 9 ilaç kullandım günüm gecikecek ama adet olcak gibiyim eleye bilirsiniz bu ay beni kırmızılar gelicek gibi tüm anne adaylarını tebrik ediyorum

Kızlaaaar soğan kürü nasıl yapılıyor bilen, yapan biri bana anlatsın internette çok değişik tarifler var emin olamadım
Ben yumurtlamaya denk gelmesin diye adetin 3. günü başlayıp 7 gün içtim. Bu ay adet dongum tepetaklak oldu. Bir de hcg 3.94 cikti yani bi haller oldu ama iyi olmadi. Bu yuzden adet bitiminde baslayip 10 gun icmek en iyisi bence.yumurtlama zamanını kaçırmazsaniz ne guzel. Ama bu ay kullanmayacagim,ikinci ay 7 gun daha yaziyor kurde. Bana agir gelir diye dusunuyorum. Hem adetim gecikti hrm de cok az oldum. Keske adet olurken baslamasaydim diyorum

Merhaba kızlar ben tüp bebek tedavisi görüyordum ilaçlar vs. Kullanıldı otvirelle çatlatma iğnemi vurulduk. Hemen o gece covid olduğumu öğretim haliyle yumurta toplanamadı tedavi iptal edildi bende yumurtalar ziyan olmasın diye. 36 saat sonra tek seferlik ilişkiye girdim. Benim ihtimaller zayıf bu ay fakat sizlerle bende bekleyeyim dedim

Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz
1.28 Mayıs
2. 29
3. 2 aydır
4. İlaç kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…