- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Sağ ol balım annemler kayınvalidemler falan orda hep. İnce teklifin için teşekkür ederim ne kadar naziksinvalla gelirsen felan arada bari tanışalım ben seni ağırlarım
Bana kocaman bir neqatif dun gece adet oldumCanım aşılamayı haziran adetim de yapacak bana o zaman tedavim başlayacak. Bu ay gitmeyeceğim çok yoruldum iyice şu hastalık olup olmama ve ağrılarım çok yıprattı beniilaç içmeyeyim kesilmesin dedim çook kötü etti beni baya kanamam da oldu bu ayyy birde kansızlık varya dahiliyeye gidip tekrar kontrol olacağım bu ay tekrar ilaç derse almayalıyım.Hormon ilaçları haziranda alacağım zaten bu ay bünyem rahat gezsin. Bana klomen hiç iyi gelmiyor zaten psikolojik çok oynuyor hormonsal bir ağlayıp bir gülüyorum onu kullanırken haziran benim için zor olacak
Geçmiş olsun canım yaMerhaba kızlar ben tüp bebek tedavisi görüyordum ilaçlar vs. Kullanıldı otvirelle çatlatma iğnemi vurulduk. Hemen o gece covid olduğumu öğretim haliyle yumurta toplanamadı tedavi iptal edildi bende yumurtalar ziyan olmasın diye. 36 saat sonra tek seferlik ilişkiye girdim. Benim ihtimaller zayıf bu ay fakat sizlerle bende bekleyeyim dedim
Bazı yerlerde kabuklu yazıyorBen yapmıştım. Bir adet orta boy kahverengi soğanın kabuklarını soyup dörde bölüyorsun. Küçük bir tencereye koyup, üzerini geçecek kadar su ekliyorsun. Kaynamaya başlayınca aç karnına bir bardak içiyorsun. 15 gün devam edilmesi söyleniyor. Ama ben adet bitiminden hemen sonra 10gün yapıp 2 ay devam ettim. Ilıyınca güzel olmuyor. Sıcakken içmeni tavsiye ederim.Ve tadı hiç kötü değil, ayrıca kokmuyor da. Bazıları günde 2 kere aç karnına tüketilmesi gerektiğini söylüyor ama fazla gelir diye yapmadım.
Ayyy çok güzel olur çok merak ediyorum zaten sizleri çok memnun olurumSağ ol balım annemler kayınvalidemler falan orda hep. İnce teklifin için teşekkür ederim ne kadar naziksinama tanışmaya arayım ben seni sadece
Canım normalde İstanbul’a çok yakınız sakaryadayım eğer oraya git gel yapsaydım 2 günde bir gidip gelmem gerekirdi oda zordu fakat ben önce Sakarya’da denemeyi tercih ettim. Bilmiyorum ben çok pozitif başladım tüp bebeğe nasip olmadı ama Gine’de güzel bir süreç her aşama sanki seni çocuğuna yaklaştırıyor gibi hissettiriyorGeçmiş olsun canım yaallah tez vakitte kısmet etsin inşallah. Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç mi kuzu? Hastaneye gidip gelmesi çok mu oluyor?
Çok şükür canım Allah daha iyi etsin daha bol şifalar versinÇok şükür canım bir sorun yok şimdilik
Ben de bu 2 günde 1 git gel meselesinden korkuyorum kuzu. Biz de bi konyanın bi ilçesindeyiz. Git gel git gel can nı dayanır diyorum.Canım normalde İstanbul’a çok yakınız sakaryadayım eğer oraya git gel yapsaydım 2 günde bir gidip gelmem gerekirdi oda zordu fakat ben önce Sakarya’da denemeyi tercih ettim. Bilmiyorum ben çok pozitif başladım tüp bebeğe nasip olmadı ama Gine’de güzel bir süreç her aşama sanki seni çocuğuna yaklaştırıyor gibi hissettiriyor
Kız iyileştiniz mi kuzuÇok şükür canım Allah daha iyi etsin daha bol şifalar versin
Maşallahımız var çok şükür bunalım dışında bişeyimiz yıkKız iyileştiniz mi kuzudenk gelemedik bikaç gündür
Hepimiz bunalımdayız benceMaşallahımız var çok şükür bunalım dışında bişeyimiz yıksende ne var ne yok ver mı gelişme geldi mi adet yada güzel haber
test yaptım negatif bu ay aşılama yapmıstık tutmadı malaesef@Srks @yeni minnakasuella
@gamzeolk @akrepprof @deneyselyazar
Arkadaşlar bat gününüz var mı güzel haberler
Kız yerleşme kanaması mı gibi acabaHepimiz bunalımdayız benceadet olduğumu sanıyorum ama tam da olamıyorum canım sanırım. Ben de anlamadım normal adetim gibi değil yani
Kız sen bidaha Bi test yap Allah aşkınaHepimiz bunalımdayız benceadet olduğumu sanıyorum ama tam da olamıyorum canım sanırım. Ben de anlamadım normal adetim gibi değil yani
Sanmıyorum da bi tuhaflık var ama. Benim ilk gün çılgın gibi adet olmam lazım. Damlıyor resmenKız yerleşme kanaması mı gibi acaba
Evet hatırladım canım seni.test yaptım negatif bu ay aşılama yapmıstık tutmadı malaesef
Ay yapamam yarın doktora gideceğim. O zaman anlarız ne olduğunu. Kist mist oluştu heralde.Kız sen bidaha Bi test yap Allah aşkına
Kız senin hamile etmeye uğraştığım kadar kendime uğraşaydım bu azimle 8 ayda biri kucağımda biri karnımda olurdu be nasıl olcaksa 8 ayda bu ikisiSanmıyorum da bi tuhaflık var ama. Benim ilk gün çılgın gibi adet olmam lazım. Damlıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?