Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana kocaman bir neqatif dun gece adet oldum

Geçmiş olsun canım ya allah tez vakitte kısmet etsin inşallah. Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç mi kuzu? Hastaneye gidip gelmesi çok mu oluyor?

Bazı yerlerde kabuklu yazıyor

Geçmiş olsun canım ya allah tez vakitte kısmet etsin inşallah. Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç mi kuzu? Hastaneye gidip gelmesi çok mu oluyor?
Canım normalde İstanbul’a çok yakınız sakaryadayım eğer oraya git gel yapsaydım 2 günde bir gidip gelmem gerekirdi oda zordu fakat ben önce Sakarya’da denemeyi tercih ettim. Bilmiyorum ben çok pozitif başladım tüp bebeğe nasip olmadı ama Gine’de güzel bir süreç her aşama sanki seni çocuğuna yaklaştırıyor gibi hissettiriyor

Ben de bu 2 günde 1 git gel meselesinden korkuyorum kuzu. Biz de bi konyanın bi ilçesindeyiz. Git gel git gel can nı dayanır diyorum.

Maşallahımız var çok şükür bunalım dışında bişeyimiz yık sende ne var ne yok ver mı gelişme geldi mi adet yada güzel haber
Hepimiz bunalımdayız bence adet olduğumu sanıyorum ama tam da olamıyorum canım sanırım. Ben de anlamadım normal adetim gibi değil yani

Yada üzerime görüyo olma ihtimalin var dır belki
Sanmıyorum da bi tuhaflık var ama. Benim ilk gün çılgın gibi adet olmam lazım. Damlıyor resmen
Kız senin hamile etmeye uğraştığım kadar kendime uğraşaydım bu azimle 8 ayda biri kucağımda biri karnımda olurdu be nasıl olcaksa 8 ayda bu ikisi azim edince olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…