- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Yada üzerime görüyo olma ihtimalin var dır belki
Kız senin hamile etmeye uğraştığım kadar kendime uğraşaydım bu azimle 8 ayda biri kucağımda biri karnımda olurdu be nasıl olcaksa 8 ayda bu ikisiazim edince olar
Bu ay çıkınca yaptırıcaz canim bekledik ramazan geçsin biraz yasaklar bitsin diye inşallah rabbim dermansız dert vermesin kimseyeKuzum ultrason gerçekten önemli bak benim eşim sperm testi verdi değerler düşüktü doktor normal olabilir dedi. Sonra başka doktora gidince ortaya çıktı renkli doppler usg+ultrason çekildi bunlarda varikosel ve geri akım (reflü) tespit edildi. O yüzden siz mutlaka bu ikisini yaptırmak istiyoruz deyin doktora renkli usg ve ultrason çok önemli
Abüüüü gızzz ne edim senin tombidiki benKızım çoooocumda gözün mü var nedir valla vermem bak birini rüyanda bulduk gerçekte kaybedemem
Ben bu ay tesadufen esımın sperm ılerleme sayısının az oldugunu öğrendik salak gibi iki yıl boşuna gecti o kadar uzuluyorum kı kaç farklı dr a gıttık daha once sperm testı ılk 1.5 yıl once yapıldı amerikan hastanesınde oldu ılerlemesıne bakılmamıs teste bıze bu sonuc ıyı erkekte sorun yok dedıler bende 1.5 yıldır kendımle ugrasıyorum yok klomen yok kür vs bu ay uyuz oldum gidip tekrar test yaptırıcaksın dedım hakıkaten de dedıgım gıbı ıcıme doğmus canlı sperm cok ama hareket az ılerı yonlu hareket az öle olunca zaten hemen aşılama denedik muayesı ılacı vs derken ozel 2000 tutuyor merak edenler ıcınde yazmıs oluyım maddı manevı yoruyor bu sürec en cokta psikolojik olarak .. Bu ay tekrar aşılama yapmak içimde var o da olmazsa tüp bebek birde ileri hareket için dr vitamin verdi oda 385tl civarı 15 gun bır kutu yetıyor 3 ay kullanmak gerekmıs . of çok moralim bozukEvet hatırladım canım seni.Peki yine devam edecek misin aşılama? Bende yaptırcam hazirana bilmiyorm bizim bekleyeşimiz ne zmaan bitecek
İyi bari doktora gideceksen bak bakalım söylesin mükemmel doktorun neymiş durumlarAy yapamam yarın doktora gideceğim. O zaman anlarız ne olduğunu. Kist mist oluştu heralde.
Canım ilk başta geçmiş olsun diyorum çünkü yorucu bi süreç gerçekten aşılamaya sürekli fazla fazla ücret ödemektense sanki tüp bebek daha bi garanti geliyo bana inşallah hiç gerek kalmadan yavruna kavuşursunBen bu ay tesadufen esımın sperm ılerleme sayısının az oldugunu öğrendik salak gibi iki yıl boşuna gecti o kadar uzuluyorum kı kaç farklı dr a gıttık daha once sperm testı ılk 1.5 yıl once yapıldı amerikan hastanesınde oldu ılerlemesıne bakılmamıs teste bıze bu sonuc ıyı erkekte sorun yok dedıler bende 1.5 yıldır kendımle ugrasıyorum yok klomen yok kür vs bu ay uyuz oldum gidip tekrar test yaptırıcaksın dedım hakıkaten de dedıgım gıbı ıcıme doğmus canlı sperm cok ama hareket az ılerı yonlu hareket az öle olunca zaten hemen aşılama denedik muayesı ılacı vs derken ozel 2000 tutuyor merak edenler ıcınde yazmıs oluyım maddı manevı yoruyor bu sürec en cokta psikolojik olarak .. Bu ay tekrar aşılama yapmak içimde var o da olmazsa tüp bebek birde ileri hareket için dr vitamin verdi oda 385tl civarı 15 gun bır kutu yetıyor 3 ay kullanmak gerekmıs . of çok moralim bozuk
teşekkür ederim canım tüp bebek için nereye başlasam diye de düşünüyorum daha once birgül hanıma gittim o da çok içime sinmedi testin detaylı olmadıgını bile söylemediler .. tüp bebek 15-20 arası bilmiyorum ki bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor olucak olan oluyor insan keşke bilse kaderinde var mı yok mu bir ay iki ay üzülür kafasından siler böle her ay insan çok yıpranıyorCanım ilk başta geçmiş olsun diyorum çünkü yorucu bi süreç gerçekten aşılamaya sürekli fazla fazla ücret ödemektense sanki tüp bebek daha bi garanti geliyo bana inşallah hiç gerek kalmadan yavruna kavuşursun
Canım devlet ilkinde yardım ediyo mutlaka onu araştır birde hangi şehirdesiniz arkadaşım Antalya’da yaptırdı ilkinde tuttu 6.800 e yaptırdı devlette yardım ettiği için o sadece bu kadar bi ödeme yaptık üstüne dedi ve baya iyi bi araştır eğer yakınsan Antalya tüp bebek merkeziteşekkür ederim canım tüp bebek için nereye başlasam diye de düşünüyorum daha once birgül hanıma gittim o da çok içime sinmedi testin detaylı olmadıgını bile söylemediler .. tüp bebek 15-20 arası bilmiyorum ki bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor olucak olan oluyor insan keşke bilse kaderinde var mı yok mu bir ay iki ay üzülür kafasından siler böle her ay insan çok yıpranıyor
Bendende geliyo kuzumda pek iyi değil diyorlar sürekli gelmesi ne yapmamız lazım acabaBenimki hep pihtili geliyor
Benimkide normal dedi ama araştırdım aslında adetin su gibi akışkan olması rahmin temiz ve sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş benden parçalar kopuyor sankiBenimde öyle , doktora da sordum hatta. Normal dedi
istanbulda yasıyoruz normalde şuan pandemi dolasıyla ayvalıktayız bu bolgede aşılama yapılıyor ama tüp bebek merkezi yok istanbulda olucak olursa.. devletin bir cok prosedürü var yas evlılık suresı son uc yıl ssk lı olmak vs gibi biri uyuyor diğeri uymuyor oyuzden özel olucak mecburen teşekkür ederim inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip ederCanım devlet ilkinde yardım ediyo mutlaka onu araştır birde hangi şehirdesiniz arkadaşım Antalya’da yaptırdı ilkinde tuttu 6.800 e yaptırdı devlette yardım ettiği için o sadece bu kadar bi ödeme yaptık üstüne dedi ve baya iyi bi araştır eğer yakınsan Antalya tüp bebek merkezi
Amin inşallah canımistanbulda yasıyoruz normalde şuan pandemi dolasıyla ayvalıktayız bu bolgede aşılama yapılıyor ama tüp bebek merkezi yok istanbulda olucak olursa.. devletin bir cok prosedürü var yas evlılık suresı son uc yıl ssk lı olmak vs gibi biri uyuyor diğeri uymuyor oyuzden özel olucak mecburen teşekkür ederim inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip eder
Herkese selam malesef iki gün önce regl oldum. İkinci klomen denemesiydi son bir defa daha deneyip Rahim filmi çekilecek. İçindeki evlat sevgisiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim bu duyguyu bizede yaşatsınS Srks @yeni minnakasuella
@gamzeolk @akrepprof @deneyselyazar
Arkadaşlar bat gününüz var mı güzel haberler
Amin inşallahHerkese selam malesef iki gün önce regl oldum. İkinci klomen denemesiydi son bir defa daha deneyip Rahim filmi çekilecek. İçindeki evlat sevgisiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim bu duyguyu bizede yaşatsın
İnşallah canım Allah kabul etsin dualarımızı geçen ay Da erken adet ağrım başladı ve sonuç hüsran inşallah bu ay öyle olmaz hayırlısıTüm bebek isteyenler için Meryem suresi okudum ben çok şükür. Bu kadir gecesinde dualarimiz kabul olsun inşallah. 10 gün önceden adet ağrısı vs başladıysa eğer bence dolleniyor olabilir. İnşallah da öyledir. Benim 2. Günüm. Pek bir şey yok bende. Bakalım bekleyecegiz. İnşallah olur bu ay
Ben bugün yapacaktım sonra boşver yarın yap dedim bakalim negatif görmekten korkuyorum ☹Kızlar çarşamba test yapmaya karar verdim
Yada hamile ilk anneler günümüz diyorlarİnstagramda herkes bebişiyle foti atıyor
Evet çok sıkıntı yok ama eğer mesela tanıdığın varsa bir 1 ay kalacaksın orada ozaman rahat olur ancakBen de bu 2 günde 1 git gel meselesinden korkuyorum kuzu. Biz de bi konyanın bi ilçesindeyiz. Git gel git gel can nı dayanır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?