Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamm canım inşallah hiç lekelenmem yok benim ama yarın test yapıcam hala negatifse kadın doğuma giderim inaşşalah sağol

İnşallah kötü birşey değildir ben sormamıştım ama siz sorduysanız, doktor normal diyorsa inşallah normaldir

Kaç gün var bata Bnde sabah yapcaktım son anda vazgeçtim
Yumrutlamadan sayınca bugün 14. Gün canim
24-25 mayıs yumurtlama gördüm bat 14 mayis gozukuyor son 5 gun erken gebelik var elimde birde kaset tip. Dune kadar hep bi belirti vardı ama sabah kalkınca hic bise hissetmedim ondan umudum yok

Ama bat bugün oluyo ki erken yumurtlamışsın

Benim hayatım boyunca hiç öyle su gibi adetim olmadı. Hep parçalı ve yoğun kıvamlı, sonlara doğru kahverengi. Smear mr alttan üstten ultrason her türlü testi yaptırdım. Hiç bir doktor sorun var demedi.. Herkesin bünyesi farklı oluyor her bünyenin kendi normalleri oluyor takmayın kafaya..

asına gerek yok canım alınıyor ki reçetesiz bildiğim kadarıyla. Sen ne için kullanacaksın canım?
Yumurtlamayı gördükten sonra adet başlayana kadar progesteron yükseltiyormus o ilac canım recetesinde falanda yazıyor dikkat edersen.onun için istiyordum.recetesiz alınıyorsa iyi bari onu bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…