- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Kan verdim 3 çıktı. Kaset testte silik çıkmıştıBlackbluee1 Canım kan testi vermedin mi pozitif mi çıkmıştı kaset testin
Yok canım hsg hiç çektirmedim ben sadece vajinal usg ye gitmiştim enfeksiyondan dolayıMerhaba geçen ay HSG mi cektirdiniz? Bende bu ay düşünüyorum da ? Gebelik oluştu mu bu ay bende umutluyum inşallah
Kaç gün var bata Bnde sabah yapcaktım son anda vazgeçtimBen bugün yapacaktım sonra boşver yarın yap dedim bakalim negatif görmekten korkuyorum ☹
Tamm canım inşallah hiç lekelenmem yok benim ama yarın test yapıcam hala negatifse kadın doğuma giderim inaşşalah sağol16 nisanda kist yoktu 17 nisanda kahverengi lekelenme geldi kan testim 5.56 çıktı kesin hamileyim geç döllenmedir dedim önemsemedim tam 8 gün lekelenme devam etti kan sökülmedi 4 mayısta sadece 18 gün sonra 7 cmlik kistim olduğunu öğrendim ultrason görüntüsü elimde ama hala inanamıyorum.Çikolata kistim patladığı için ameliyat oldum aradan 4.5 yıl geçti ve yine tekrarladıAdet sökülmüyorsa benim gibi yapmayın ciddiye alın.Biran önce sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Bnde az önce bi kaç damla isteksiz gözyaşı sızdırdım eşimden gizli görse çok kızardıİnstagramda herkes bebişiyle foti atıyor
İnşallah kötü birşey değildir ben sormamıştım ama siz sorduysanız, doktor normal diyorsa inşallah normaldirBendende geliyo kuzumda pek iyi değil diyorlar sürekli gelmesi ne yapmamız lazım acaba
Benimkide normal dedi ama araştırdım aslında adetin su gibi akışkan olması rahmin temiz ve sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş benden parçalar kopuyor sanki(
Amiiinnn canım inşallahİnşallah Rabbım tez vakitte nasip eder hayırlı evlatlar bende dua ediyorum İnşallah samimi içten bulur Rabbım dualarımızı şu gece hürmetine kabul eder inşallah❤
Yumrutlamadan sayınca bugün 14. Gün canimKaç gün var bata Bnde sabah yapcaktım son anda vazgeçtim
Canım polip ameliyatı sonrası adetlerinde herhangi bir değişiklik oldu mu?Bende martta cekildim tuplerim acik cikti ustune polip ameliyati oldum. bu ay bakalim neler olacak. Tebrik ederim
İnşallah pozitif olur canımTamm canım inşallah hiç lekelenmem yok benim ama yarın test yapıcam hala negatifse kadın doğuma giderim inaşşalah sağol
Canım Bat üzerinden kaç gün geçmişti?Kan verdim 3 çıktı. Kaset testte silik çıkmıştı
Banada normal demişti doktor regl gecikmesi olursa daha çok geliyor ama düzenli regl zamanı az az ilk zamanları geliyorİnşallah kötü birşey değildir ben sormamıştım ama siz sorduysanız, doktor normal diyorsa inşallah normaldir
Ama bat bugün oluyo ki erken yumurtlamışsınYumrutlamadan sayınca bugün 14. Gün canim
24-25 mayıs yumurtlama gördüm bat 14 mayis gozukuyor son 5 gunerken gebelik var elimde birde kaset tip. Dune kadar hep bi belirti vardı ama sabah kalkınca hic bise hissetmedim ondan umudum yok
Verdiğimde 3 gün geçmiştiCanım Bat üzerinden kaç gün geçmişti?
Benim hayatım boyunca hiç öyle su gibi adetim olmadı. Hep parçalı ve yoğun kıvamlı, sonlara doğru kahverengi. Smear mr alttan üstten ultrason her türlü testi yaptırdım. Hiç bir doktor sorun var demedi.. Herkesin bünyesi farklı oluyor her bünyenin kendi normalleri oluyor takmayın kafaya..Bendende geliyo kuzumda pek iyi değil diyorlar sürekli gelmesi ne yapmamız lazım acaba
Benimkide normal dedi ama araştırdım aslında adetin su gibi akışkan olması rahmin temiz ve sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş benden parçalar kopuyor sanki(
Regl 14 nisanda oldum yumurtlama 24 nisan da gördüm adetken adet masajı ve yumurtlama masajları yaptım onlarmi erkene çekti acabaAma bat bugün oluyo ki erken yumurtlamışsın
Yumurtlamayı gördükten sonra adet başlayana kadar progesteron yükseltiyormus o ilac canım recetesinde falanda yazıyor dikkat edersen.onun için istiyordum.recetesiz alınıyorsa iyi bari onu bilmiyordum.asına gerek yok canım alınıyor ki reçetesiz bildiğim kadarıyla. Sen ne için kullanacaksın canım?
Adetin geçeli çok oldu mu geç döllenmedir inşallahKan verdim 3 çıktı. Kaset testte silik çıkmıştı
Erken yumurtlama daha iyi ki sen test yapsan çıkar 14 gün olmuş çünküRegl 14 nisanda oldum yumurtlama 24 nisan da gördüm adetken adet masajı ve yumurtlama masajları yaptım onlarmi erkene çekti acabaof son günler daha stresli oluyo beklemek ☹
Yarın 7 gün geçmiş olacakAdetin geçeli çok oldu mu geç döllenmedir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?