Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yumurtlama daha iyi ki sen test yapsan çıkar 14 gün olmuş çünkü
Korkuyorum 9. Gün yaptım kaset test negatif ti ilk idrar varken sabah düşündüm durdum sonra yarın yapayim dedim olmadi yarın yapım nasıl heyecan sardı

Yumurtlamayı gördükten sonra adet başlayana kadar progesteron yükseltiyormus o ilac canım recetesinde falanda yazıyor dikkat edersen.onun için istiyordum.recetesiz alınıyorsa iyi bari onu bilmiyordum.
Canım ama yine de doktorunla konuş al o ilaç çook iyi olduğu gibi de çook yan etkileri var. İhtiyaçın gereğinden fazlasını almak iyi değildir belki buna ihtiyacın yok. Ben aldığım için çok da hoşnut değilim o benim migrenimi arttırdı ne çektim. Bence hiç öyle birşeye kendini atma. Çok araştır bazı büyük üniversiteler araştırma yapmış sorular sormuş çook şey var hakkında

Aaa çook şaşırdım. Ama ben erkeklerinde iki kere başka hastanelerde sprem testi almaları taraftarıyım ben eşime iki hastanede yaptırdım ilk yaptırdım devlet hastanesi sonra araştırma hastanesinden olacak dedi doktorm ben devletin sprem testlerini istemiyorm dedi israrı üsütüne bir ay arayla araştırma hastanesinde test verdik devlette verilenler düşük çıktı araştırma olanlar yüksek yani iki sprem testi de iyi ama araştırmadaki daha iyi değerler olarak geldi. Özellikle devlette verilen değerlere çok güvenmiyorum herkese saygı duyarım ben araştırmada doktora neden illa sizden istiyor doktorm dedim devlette kimin testi veriliyor size belli olmaz dedi ne diyor dedim bunu diyen doktordu. Bende böyle birşey yaşadım.
Sen ilaçları al kullansın eşin 2 ay neyki yeterki iyi olsun. Birde spor biraz egzersizler yapmalı erkekler eskiler derki nerde hareket orada bereket. İnşllah bu ay tutar canım aşılaman hakkımızda hayırlısı olsun inşllah.. Bende aşılama yaptırcam şuan umudum o artık yorulduk ama wazgecsek olmuyor

Abüüüü gızzz ne edim senin tombidiki ben ben yapcam bicik kendime maviş gözlü kıvırcık saçlı gamzeli ve güzel dudahlı getirirm seninkinin yanına sen benim kini seversin ben seninkini okeyyyy
Ay allahım tez zamanda hepimize versin inşallah hayalini kurduğumuz yavrularımızı amimnn.
Sevmem mi ayyyy hepsi ayrı tatlışşşş olmadıkları halini bile seviyoruz

Kiz benim koca sporcu bildiğin kaslı masli bende spor yapan biriyim taki pandemi gelince eve hapsoldum nerde hata var bilmiyorum belki de kullandığımız icicekler vs ters etki etmiştir sağlıksız beslenen adam ilk ayda çocuğu verdi bacima

Haklısın canım doğrudur okudum onuda evet yan etkilerinde yazıyor migreni artırabilir diye başka etkileri de var.ben biraz daha araştırayım en iyisi sağol canım.

bazen çok derin üzülüyorum Allaha güc gelmesin insan üzülüyor işte
eşim inşaat mühendisi calıstıgı şantiye 5 dönüm yaptıgı sporu ben hiç söylemiyim ama işte canım sperde ileri hareket azmıs bence sperm yumurtaya erişemiyor şansa bi kere kendiliğinden oldu o da düştü zaten sonrasında da yok olmadı bu ay da aşılamayı şunun için düşünüyorum yumurtaya en yakın yere yıkanmış yoğun sperm bırakıyorlar basit bir işlem ilerleyemiyorsa ilerletmiş oluyoruz işte ama Allah istemeyince olmuyor sen aşılamayı neden istiyorsun sebep bulundu mu neden olmuyor diye bişey dediler mi aşılamyı imkanın varsa dene ilk ve ikinci aşılamada tutan oluyor kısmet canım işte ben olduguna kısmetsız oldugum ıcın alıstım napıyım

Sağlık ocağı prolaktin ve tsh bakıyor. Ben gebelik düşünüyorum rutin kan değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Sonuçlar çıkınca baktım prolaktin ve tsh da var. Ama şu flan yoktu
Hastanede hormon testi yaptırıcam ayrı ayrı yerde kan vermek saçma olur teşekkür ederim canım

Kuzu senin doktor femara dışında bişey kullandırdı mı, yarın gitcem farklı uygulamalarla ilgili bi fikrim olsun. Süreci nasıl ilerlettiniz.
Canım bizim ilk femara olunca bişey vermedi extra bi tek folikasit kullanıyorum sanırım Bnde regl olcam bu ağrıyı tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…