Korkuyorum 9. Gün yaptım kaset test negatif ti ilk idrar varken sabah düşündüm durdum sonra yarın yapayim dedim olmadi yarın yapımErken yumurtlama daha iyi ki sen test yapsan çıkar 14 gün olmuş çünkü
İnşallah regl olmazsın yarın güne güzel bi haberle başlarsın beklyrm testiniKorkuyorum 9. Gün yaptım kaset test negatif ti ilk idrar varken sabah düşündüm durdum sonra yarın yapayim dedim olmadi yarın yapımnasıl heyecan sardı
Canım ama yine de doktorunla konuş al o ilaç çook iyi olduğu gibi de çook yan etkileri var. İhtiyaçın gereğinden fazlasını almak iyi değildir belki buna ihtiyacın yok.Yumurtlamayı gördükten sonra adet başlayana kadar progesteron yükseltiyormus o ilac canım recetesinde falanda yazıyor dikkat edersen.onun için istiyordum.recetesiz alınıyorsa iyi bari onu bilmiyordum.
Ben bu ay tesadufen esımın sperm ılerleme sayısının az oldugunu öğrendik salak gibi iki yıl boşuna gecti o kadar uzuluyorum kı kaç farklı dr a gıttık daha once sperm testı ılk 1.5 yıl once yapıldı amerikan hastanesınde oldu ılerlemesıne bakılmamıs teste bıze bu sonuc ıyı erkekte sorun yok dedıler bende 1.5 yıldır kendımle ugrasıyorum yok klomen yok kür vs bu ay uyuz oldum gidip tekrar test yaptırıcaksın dedım hakıkaten de dedıgım gıbı ıcıme doğmus canlı sperm cok ama hareket az ılerı yonlu hareket az öle olunca zaten hemen aşılama denedik muayesı ılacı vs derken ozel 2000 tutuyor merak edenler ıcınde yazmıs oluyım maddı manevı yoruyor bu sürec en cokta psikolojik olarak .. Bu ay tekrar aşılama yapmak içimde var o da olmazsa tüp bebek birde ileri hareket için dr vitamin verdi oda 385tl civarı 15 gun bır kutu yetıyor 3 ay kullanmak gerekmıs . of çok moralim bozuk
Ay allahım tez zamanda hepimize versin inşallah hayalini kurduğumuz yavrularımızı amimnn.Abüüüü gızzz ne edim senin tombidiki benben yapcam bicik kendime maviş gözlü kıvırcık saçlı gamzeli ve güzel dudahlı getirirm seninkinin yanına sen benim kini seversin ben seninkini okeyyyy
Inşallah güzel haberler ile gelirim ❤ mutlaka aticam testi olumlu olumsuz bakalimİnşallah regl olmazsın yarın güne güzel bi haberle başlarsın beklyrm testini
Yaa evet heyecanlandim ben de insallah pozitif çıkarRegl 14 nisanda oldum yumurtlama 24 nisan da gördüm adetken adet masajı ve yumurtlama masajları yaptım onlarmi erkene çekti acabaof son günler daha stresli oluyo beklemek ☹
İyi bari doktora gideceksen bak bakalım söylesin mükemmel doktorun neymiş durumlar
Kiz benim koca sporcu bildiğin kaslı masli bende spor yapan biriyim taki pandemi gelince eve hapsoldumAaa çook şaşırdım. Ama ben erkeklerinde iki kere başka hastanelerde sprem testi almaları taraftarıyım ben eşime iki hastanede yaptırdım ilk yaptırdım devlet hastanesi sonra araştırma hastanesinden olacak dedi doktorm ben devletin sprem testlerini istemiyorm dedi israrı üsütüne bir ay arayla araştırma hastanesinde test verdik devlette verilenler düşük çıktı araştırma olanlar yüksek yani iki sprem testi de iyi ama araştırmadaki daha iyi değerler olarak geldi.Özellikle devlette verilen değerlere çok güvenmiyorum herkese saygı duyarım ben araştırmada doktora neden illa sizden istiyor doktorm dedim devlette kimin testi veriliyor size belli olmaz dedi ne diyor dedim bunu diyen doktordu. Bende böyle birşey yaşadım.
Sen ilaçları al kullansın eşin 2 ay neyki yeterki iyi olsun. Birde spor biraz egzersizler yapmalı erkekler eskiler derki nerde hareket orada bereket. İnşllah bu ay tutar canım aşılaman hakkımızda hayırlısı olsun inşllah.. Bende aşılama yaptırcam şuan umudum o artık yorulduk ama wazgecsek olmuyor
Hadi bakalım kuzum güzel haberler ver bize inşallahKızlar çarşamba test yapmaya karar verdim
Haklısın canım doğrudur okudum onuda evet yan etkilerinde yazıyor migreni artırabilir diye başka etkileri de var.ben biraz daha araştırayım en iyisi sağol canım.Canım ama yine de doktorunla konuş al o ilaç çook iyi olduğu gibi de çook yan etkileri var. İhtiyaçın gereğinden fazlasını almak iyi değildir belki buna ihtiyacın yok.Ben aldığım için çok da hoşnut değilim o benim migrenimi arttırdı ne çektim. Bence hiç öyle birşeye kendini atma. Çok araştır bazı büyük üniversiteler araştırma yapmış sorular sormuş çook şey var hakkında
Yumurtlamadan itibaren hep degisik belirtiler yaşadım özelikle bel ağrısı ama bu sabah kalkınca hic belirti yok gibi ondan1 gün daha beklim teste dedimYaa evet heyecanlandim ben de insallah pozitif çıkar
Amin canım inşallahHadi bakalım kuzum güzel haberler ver bize inşallahallahım yüzünü güldürsün inşallah
Kuzu senin doktor femara dışında bişey kullandırdı mı, yarın gitcem farklı uygulamalarla ilgili bi fikrim olsun. Süreci nasıl ilerlettiniz.Amin canım inşallah
bazen çok derin üzülüyorum Allaha güc gelmesin insan üzülüyor işteAaa çook şaşırdım. Ama ben erkeklerinde iki kere başka hastanelerde sprem testi almaları taraftarıyım ben eşime iki hastanede yaptırdım ilk yaptırdım devlet hastanesi sonra araştırma hastanesinden olacak dedi doktorm ben devletin sprem testlerini istemiyorm dedi israrı üsütüne bir ay arayla araştırma hastanesinde test verdik devlette verilenler düşük çıktı araştırma olanlar yüksek yani iki sprem testi de iyi ama araştırmadaki daha iyi değerler olarak geldi.Özellikle devlette verilen değerlere çok güvenmiyorum herkese saygı duyarım ben araştırmada doktora neden illa sizden istiyor doktorm dedim devlette kimin testi veriliyor size belli olmaz dedi ne diyor dedim bunu diyen doktordu. Bende böyle birşey yaşadım.
Sen ilaçları al kullansın eşin 2 ay neyki yeterki iyi olsun. Birde spor biraz egzersizler yapmalı erkekler eskiler derki nerde hareket orada bereket. İnşllah bu ay tutar canım aşılaman hakkımızda hayırlısı olsun inşllah.. Bende aşılama yaptırcam şuan umudum o artık yorulduk ama wazgecse
Hastanede hormon testi yaptırıcam ayrı ayrı yerde kan vermek saçma olurSağlık ocağı prolaktin ve tsh bakıyor. Ben gebelik düşünüyorum rutin kan değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Sonuçlar çıkınca baktım prolaktin ve tsh da var. Ama şu flan yoktu
Canım bizim ilk femara olunca bişey vermedi extra bi tek folikasit kullanıyorum sanırım Bnde regl olcam bu ağrıyı tanıyorumKuzu senin doktor femara dışında bişey kullandırdı mı, yarın gitcem farklı uygulamalarla ilgili bi fikrim olsun. Süreci nasıl ilerlettiniz.
Regl belirtileri ile çok benzer ya kuzum. Kendini stresten uzak tut. Farklı bişeyler yapmaya çalışCanım bizim ilk femara olunca bişey vermedi extra bi tek folikasit kullanıyorum sanırım Bnde regl olcam bu ağrıyı tanıyorum
Eve tıkadılar bizi ahhh yasaklar olmasa denizde olurduk şimdi belki aklıma bile gelmeden hamile olurdum zaman geçerdiRegl belirtileri ile çok benzer ya kuzum. Kendini stresten uzak tut. Farklı bişeyler yapmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?