Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bir yerde hata yapıyoruz ama nerdeee

Kızlar ovülasyon testlerimi atacaktım ama uygulamadan fotoğraf yüklenmiyor mu yükleniyorsa nasıl yapamadım ben

Üzülmemek elimizde değilde bu da bir yere kadar artık bende o çok uzun sürmüyor olmadı birdaha başa olmadı birdaha gidiyor aylar geçiyor.
Ben eşim birşey yok aynı bir düşük bir kimyasal oldu sonra daha tutmadı olmadı işte bu ocak ayında tekrar peşine düştüm bu işin doktor o zaman aşılama deneyelim dedi tamam dedim bakalım ne olacak ya.

Ovulasyon testin var mi bari bitane ovulasyon patlat
Var canim ama idrarim yok ikidir kalkıyorum elime erken gebelik testini alıyorum yerine koyuyorum bir damla bile idrar olsa wc gidiyorum test yapmayayim diye ama yarın öğlen test yapcam 3 4 gün önce ovu testi yaptım silik çizgi çıktı

Perşembe günü klomen bitti cuma teste başladım sanki hiç koyulaşma yok durdukça da bi garipleşti testler anlayanlar aydınlatsın beni lütfen

Eklentiler

• IMG_20210509_154921.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 38
Allah büyük benimde 14 gun doldu yarın test yaparım adet olmazsam umidim yok ama nasip cikmadik candan umit kesilmez derler elime bugün testi aldım aldım yerine koydum
Alıp yerine koyabilmek de nasip ben elime almış olsaydım patlatırdım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…