- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah kuzum inşallah ama hiç üzme yıpratma kendini. Bu ay olmazsa öbür ay olur. Günler çuvala girmedi yaEve tıkadılar bizi ahhh yasaklar olmasa denizde olurduk şimdi belki aklıma bile gelmeden hamile olurdum zaman geçerdiİnşallah bebe ağrısıdır bu
Haklısın canım inşallah çok bekletmez bizi sıpalarİnşAllah kuzum inşallah ama hiç üzme yıpratma kendini. Bu ay olmazsa öbür ay olur. Günler çuvala girmedi ya
İnşAllah balım inşallahHaklısın canım inşallah çok bekletmez bizi sıpalar
Regl olmakta farklı bi mutluluk insan yenileniyo bn başta bi üzülüyorum ama sonra bi rahatlama geliyoİnşAllah balım inşallahay ben de regl olunca bi minnoşlaşıyorum allahım nasıl mutluyum kelebekler uçuyor her yanda
Anladım canım bence adet olmazsan yine yap testYarın 7 gün geçmiş olacak
Biz bir yerde hata yapıyoruz ama nerdeeeKiz benim koca sporcu bildiğin kaslı masli bende spor yapan biriyim taki pandemi gelince eve hapsoldumnerde hata var bilmiyorum belki de kullandığımız icicekler vs ters etki etmiştir sağlıksız beslenen adam ilk ayda çocuğu verdi bacima
Onu bulduğumuz gün çift çizgi gördüğümüz andır be gülümBiz bir yerde hata yapıyoruz ama nerdeee
Canım googleden girip yükle uygulamadan atılmıyo maaleseffKızlar ovülasyon testlerimi atacaktım ama uygulamadan fotoğraf yüklenmiyor mu yükleniyorsa nasıl yapamadım ben
Üzülmemek elimizde değilde bu da bir yere kadar artık bende o çok uzun sürmüyor olmadı birdaha başa olmadı birdaha gidiyor aylar geçiyor.bazen çok derin üzülüyorum Allaha güc gelmesin insan üzülüyor işte
eşim inşaat mühendisi calıstıgı şantiye 5 dönüm yaptıgı sporu ben hiç söylemiyim ama işte canım sperde ileri hareket azmıs bence sperm yumurtaya erişemiyor şansa bi kere kendiliğinden oldu o da düştü zaten sonrasında da yok olmadı bu ay da aşılamayı şunun için düşünüyorum yumurtaya en yakın yere yıkanmış yoğun sperm bırakıyorlar basit bir işlem ilerleyemiyorsa ilerletmiş oluyoruz işte ama Allah istemeyince olmuyor sen aşılamayı neden istiyorsun sebep bulundu mu neden olmuyor diye bişey dediler mi aşılamyı imkanın varsa dene ilk ve ikinci aşılamada tutan oluyor kısmet canım işte ben olduguna kısmetsız oldugum ıcın alıstım napıyım
Çift çizgi görebilecek miyim acabaOnu bulduğumuz gün çift çizgi gördüğümüz andır be gülüm
Ovulasyon testin var mi bari bitane ovulasyon patlatYumurtlamadan itibaren hep degisik belirtiler yaşadım özelikle bel ağrısı ama bu sabah kalkınca hic belirti yok gibi ondan1 gün daha beklim teste dedimnegatif görmekten korkuyorum
Allah büyük benimde 14 gun doldu yarın test yaparım adet olmazsamÇift çizgi görebilecek miyim acaba
Var canim ama idrarim yok ikidir kalkıyorum elime erken gebelik testini alıyorum yerine koyuyorum bir damla bile idrar olsa wc gidiyorum test yapmayayim diyeOvulasyon testin var mi bari bitane ovulasyon patlat
9. Gün erken oluyor zaten merak etmeKorkuyorum 9. Gün yaptım kaset test negatif ti ilk idrar varken sabah düşündüm durdum sonra yarın yapayim dedim olmadi yarın yapımnasıl heyecan sardı
Inşallah canim bekliyorum sabırsızlıkla ❤9. Gün erken oluyor zaten merak etmeinşallah güzel haber verirsin bize
Alıp yerine koyabilmek de nasipAllah büyük benimde 14 gun doldu yarın test yaparım adet olmazsamumidim yok ama nasip cikmadik candan umit kesilmez derler elime bugün testi aldım aldım yerine koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?